Sveiki! Esu cia naujoke :) Labai man neduoda ramybes kaip geriau gimdyti (Ar natural, ar cezario pjuvi.)? Kokie minusai kokie pliusai? Ar reikia uz gimdyma moketi?
Sveiki! Esu cia naujoke :) Labai man neduoda ramybes kaip geriau gimdyti (Ar natural, ar cezario pjuvi.)? Kokie minusai kokie pliusai? Ar reikia uz gimdyma moketi?
pukis nu tai as rasiau,kad noreciau,bet buna priezastys kodel cp daro gydytojai,bet kai moterys ryztasi operacijai,kai galetu gimdyt naturaliai,as nesuprantu.
peppa as taip pat maniau kad pagimdziau 2 pagimdysiu ir 3 tuo labiau kad gimdymas truko su antruoju pora valandu, deja su treciu po ginekologes apziuros paaiskejo kad vaikelis kojom i prieki o vandenis nubege tai dare cp, 5 dienas su laselinem ir nesamoningu galvos skausmu kas 3 val sliauzi vaika i inkubatoriu maitint,nesuprantu tu kur pacios praso kad cp daryt,pakenti tas kelias valandas juk jei labai skauda epidura galima nuskausmint
Aijos, suprantama, kai patirtis su ne pačiais geriausiais prisiminimais, tai faktas, kad bijomasi ir kito ... Bet kokiu atveju yra nuskausminamieji. Aš irgi juos rinkčiausi, jei labai jau ne kaip būtų.
silvijana, turiu ir as pavyzdziu, kai gimdymas kai kurioms mamoms truko vos kelias valandas ir nebuvo jokiu dideliu skausmu. Bet as cia is savo varpines apie tuos nepakeliamus skausmus kalbejau ir mazylei buvo sunku kol atejo i si pasauleli. As taip pat nesiruosiu moketi pinigu, kad darytu CP. Bus kaip bus 😀
nu as du pagimdziau naturaliai ir trecia tik taip pat noreciau,manau daug kas priklauso,kaip pati nusiteiksi.Kaip musu mamps mus pagimde,neturejo jokiu epiduriniu.
Aijos, čia gal dar kaip kuriai tas gimdymas, nes tarkim mano sesė pasakojo, kad nieko ten ypatingo, tą patį porino ir draugės, reta kuri sakė, kad nepakeliama ir labai žiauru, kad reiktų vaistų, tai aš net nežinau, lauksiu ir žiūrėsiu kaip pačiai seksis ... Be to, yra kur gerai sumoka ir daro cp, draugei taip darė, bet nežinau ar tai geras variantas, kai mediciniškai nėra būtina.
Vien i gimdyves norus daryti cezario pjuvi niekas neatsizvelgia. Daktarai nusprendzia paciai gimdyti ar CP daryti.
tik naturalus,kad ir kokiuose skausmuose buvau su pirmuoju,bet ir dabar gimdydama rinksiuosi tik naturaliai.Nuskausminamieji kitas dalykas,bet tik ne savo noru pilvuko pjovimas 😀 Ir si karteli bandysiu kuo naturaliau,kuo maziau nuskausminamuju 😀
O as ir antra karta cezario pjuvi rinkciausi, bet viskas spresis gimdymo eigoje. Arba bent jau nuskausminamuju tikrai prasysiu. Labai nekokie atsiminimai po pirmojo gimdymo ☹
Lialia, ne, bet turiu omeny ne nuskausminimo.
silvijana, o tau ka cp darys?
Rinkčiausi tik natūralų, jei kas leistų.
mergele kaip smagu, neuzilgo turesi savo maziuka 😀 Tituli, visokiu yra zmoniu ...
Lialia88.jo turim du wyresneliui geguze jau 4met.bus.pyrma gimdziau kaisiadoryse.nors buwo wyras sale bet niekas nepadejo.daktare buwo baisi.man skauda rekiu o ji stowi gale koju rankas susidejus ir sako.kaip baigsi rekt tada pradesiu kazka daryt.pakraupom abu su wyru!bet kaip dukra gimdziau kaune esu patenkinta!
nu iki balandzio pabaigos tureciau jau issipereti
mergele35, nebijok. Tikiu tavim kad bus viskas gerai! 😀 Beje kada jau tau gimdyti ? 😀
o as labai bijau gimdyti nors jau ir 4 karta, visai noreciau c.p. 😀
Tituli o tu turi 2 vaikus ane? ir du kartus taip buvo?😀
Lialia88.ne neleido kad jegu darmai neaikwociui,ir kitu mamyciu negazdinciau.bet dziaugiuos kad taip man dare nes as rekiau o ko net pati nezinau.nors gimdydama atwaziawau jau y ligonine.nurenge pasake kaip kwepuot ka daryt,ir po 4min.isgirdau musu lelytes werksma.geriau jai wiskas waikui ir mamai gerai tai tikrai as uz naturalu gimdyma!
tituli, kaip tai burna uzciaupe? 😃 Neleido rekti?
Mazylyje ir as gimdziau patiko!dar jauna daktare pakliuwo ir padijejos geros.nurenge pagulde,burna ranka uzciaupe kad nerekciau ir garsu pasaliniu neleisciau.patiko.
Aisku, na matai mano drauge irgi taip sake kaip tu. Kad dabar dazniausiai cp daro, bet ziuriu daug cia mamyciu naturaliai pagimdziusiu 😀
Ne Kaune jis... 😀
O kur tas mazylis randasi....cia tikriausiai ne vilniuje...
lialia88 gimdziau mazylyje😀 labai patiko man tenais,ant geros pamainos labai pataikiau ir siaip rupestingai viskas😀) viskas priklausys,nuo situacijos,matysi,kaip bus ir tada viska nuspresi aimirksniu😀 Man irgi kirpo,bet nejauciau nieko visiskai,nuskausmina.. O kai reik stumti,manau,nei vienai nebeskauda jau😀) bijojau labai pacio gimdymo,norejau ir c.p. ir epidiuro,visko,tik ne naturaliai,bet va gavosi naturaliai ir labai dziaugiuosiu😀
Aciu uz paleikima 😉 🤗
lialia, linkiu ir as tau to dziaugsmo, o kaip bus - nereikia isanksto pries kazka nusiteikti, tiesiog viskas atejus laikui issispres savaime. Man mano gine taip sakydavo, kad kategoriskai niekam nenusiteikciau, ten tarkim uz epirdura ar pries... O gavosi kad paskutine sav iki termino tapo planinis cp.... Tiesiog bus kaip tures viskas buti manau...
lialia, tikiu kad sulauksi to džiaugsmo tikrai 😘
whitegirl saunuole 😉 Ech, kaip noriu greiciau pastoti ir pajusti ka reiskia gimdymas 😀 Sulaukti savo angeliuko 😀
Na čia labai ginčytinas dalykas cp ar natūraliai. Juk kiekviena skausmą perneša savaip. Vinai gali neskaudėt, o kitai tas pats skausmas gali būt nepakeliamas. Aš gimdžiau pati, gimdymas truko dvylika valandų, paskutinieji sarėmiai tikrai buvo skausmingi, bet neprašiau jokių nuskausminamųjų ir pagimdžiau. Tiesa kirpo mane, bet kai tai vyko nieko nejaučiau, nes tuo pačiu metu išlindo ir mano mažiukė 😀 O ir po susiuvimo jau penktą dieną pilnumoj sėdėjau, nors turėjau net aštuonias siūles. Aišku paskaudėdavo truputi, bet aš to nelaikiau skausmu, tiesiog nepatogumu 😀 Tai vat manau ir kitą (jei Dievulis duos) bandyčiau gimdyt pati, nes kol kas pirmasis gimdymas manęs nenugąsdino visiškai 😀 Nors daktarė sakė kad gimdymas buvo vidutiniškas nei labai lengvas nei super sunkus 😀