Naktiniai vaiko košmarai

15. Feb, 03:50

Patarkit ka daryt??? sianakt nemiegojau nuo 4 ryto iki kol nusvito. pazadino mano sunelis (2,5 m.) baisiai klykdamas! issigandau siaubingai. pamanem su vyru kad gal kojytes meslungis sutrauke nes buvo surietes prie pilvuko ir atrodo negali pajudint. pasiguldziau salia pradejau glostyt jau lyg aprimo, bet pasake kad nori sysiu,kai emiau kelt ji is lovos vel siaubingai issigandes reke ,niekaip nesuprantu kas vyksta. siaip ne taip pasodinau ant puoduko. jis man sako einam ten miegot i kita kambari rodo,bet bandziau aiskint kad meigosim kartu bus viskas gerai. tik asigule jau lyg snaust pradejo ir vel kartojos tas pats. klausinejau kas yra,bet jis aiskiai nekalba pasake ,kad lovyte skrenda,aiskinau kad lovytes neskrenda ,bandziau ramint,sveisa ijungiau parodyt kad viskas gerai. galiausiai isejom i kita kambari. tiek vaikas issigandes kad net savo seselio bijo. dairosi kaip didziausiam kosmare. siandien i miegamaji jis bijo eit. isivaizduoju kad i savo lovyte dbr tikrai nesiguls. ka daryt??? vaikas nieko nebijojo iki sianakt!!! eina tikrina klausia ar viskas gerai rodydamas i lova. ir cia ne tai ka raso straispniuose ,kad vaikas is siaubo atsikeles nk neprisimena. kuom skirias kosmarai nuo naktiniu siaubu. jis buvo samoningas. patarkit ka nors :( http://www.tevu-darzelis.lt/vaikas/straipsniai/miegas/naktiniai-kosmarai-ir-naktiniai-siaubo-priepuoliai/

02. May 2013, 17:46

Mano mergytei budavo tokie kaip panikos priepoliai..su klyksmais ryksmai klykdavo visa nakti...geriausias vaiko "gydytojas" MAMA..Kas tinka vienam vaikuciui nebutinai tiks kitam...bet kiekvienam vaikui svarbu SAUGUMAS...kazkokiu budu reikia vaikuciui uztikrinti kad jis tirai bus saugus...ar tai zaisliuka ar dar kazka...va jei skris vel lovyte (kazkoks vaikui brangus daiktas neleis)...mano vaikui saugumas esu AS...kai pradeda sapnuoti kazka baisaus padeda ranku spustelejimai...stiprus saugus apkabinimas...stengiuosi pasalinti baimes priezasti...kartais tai buna labai paprastas dalykas net antklode jei kazkokia nepatinka ..paveikslas ar dar kazkas..net nezinau ka patarti 😀 nes kaip minejau mano vaikui tinkabet jusu gali ir nesuveikti 😀

02. May 2013, 17:46

Mano mergytei budavo tokie kaip panikos priepoliai..su klyksmais ryksmai klykdavo visa nakti...geriausias vaiko "gydytojas" MAMA..Kas tinka vienam vaikuciui nebutinai tiks kitam...bet kiekvienam vaikui svarbu SAUGUMAS...kazkokiu budu reikia vaikuciui uztikrinti kad jis tirai bus saugus...ar tai zaisliuka ar dar kazka...va jei skris vel lovyte (kazkoks vaikui brangus daiktas neleis)...mano vaikui saugumas esu AS...kai pradeda sapnuoti kazka baisaus padeda ranku spustelejimai...stiprus saugus apkabinimas...stengiuosi pasalinti baimes priezasti...kartais tai buna labai paprastas dalykas net antklode jei kazkokia nepatinka ..paveikslas ar dar kazkas..net nezinau ka patarti 😀 nes kaip minejau mano vaikui tinkabet jusu gali ir nesuveikti 😀

15. Feb 2013, 15:50

Patarkit ka daryt??? sianakt nemiegojau nuo 4 ryto iki kol nusvito. pazadino mano sunelis (2,5 m.) baisiai klykdamas! issigandau siaubingai. pamanem su vyru kad gal kojytes meslungis sutrauke nes buvo surietes prie pilvuko ir atrodo negali pajudint. pasiguldziau salia pradejau glostyt jau lyg aprimo, bet pasake kad nori sysiu,kai emiau kelt ji is lovos vel siaubingai issigandes reke ,niekaip nesuprantu kas vyksta. siaip ne taip pasodinau ant puoduko. jis man sako einam ten miegot i kita kambari rodo,bet bandziau aiskint kad meigosim kartu bus viskas gerai. tik asigule jau lyg snaust pradejo ir vel kartojos tas pats. klausinejau kas yra,bet jis aiskiai nekalba pasake ,kad lovyte skrenda,aiskinau kad lovytes neskrenda ,bandziau ramint,sveisa ijungiau parodyt kad viskas gerai. galiausiai isejom i kita kambari. tiek vaikas issigandes kad net savo seselio bijo. dairosi kaip didziausiam kosmare. siandien i miegamaji jis bijo eit. isivaizduoju kad i savo lovyte dbr tikrai nesiguls. ka daryt??? vaikas nieko nebijojo iki sianakt!!! eina tikrina klausia ar viskas gerai rodydamas i lova. ir cia ne tai ka raso straispniuose ,kad vaikas is siaubo atsikeles nk neprisimena. kuom skirias kosmarai nuo naktiniu siaubu. jis buvo samoningas. patarkit ka nors ☹

http://www.tevu-darzelis.lt/vaikas/straipsniai/miegas/naktiniai-kosmarai-ir-naktiniai-siaubo-priepuoliai/