Sveikos norejau paplepeti tokia temele kaip ,derinimas mokslu ir kudikio auginimas :) vis delto naujagimis uzima visa mamos laika o kur dar buitis ,maisto gaminimas,norejimas ir paciai but susitvarkiusiai ir MOKSLAI. Kadangi nuo rugsejo zadu nestabdyti mokslu o i juos kibti ,gal yra mamu kurios pasidalins patirtimi ,kaip sekesi mokintis ir auginti mazus vaikus,kaip suderindavot viska :)
Daug kas nuo vaiko priklauso. Jei vaikas yra ramus, normalus jo miego rezimas, tokiu atveju daug ka galima nuveikti. As savo atveju tikrai nebuciau sugebejusi suderinti mokslu su vaiko auginimu, nes iki dveju metu prie dukrytes buvau kaip prirista. Diena beveik nemiegodavo, nakti daug budinedavo. Todel visa laime, kad su mokslais susitvarkiau dar iki dukrytei gimstant.
Mane irgi ši tema domina, nes po gimdymo žadu baigti rašyti magistrinį ir pagaliau gauti tą nelemta magistro laipsnį 😀 Tik bėda, kad pas mane tema ne tokia, kad gali sėdėt prie pc laisvu laiku ir knaisiotis po mokslines bazes, pas mane didžioji dalis darbo yra atvejo stebėjimai socializacijos centre ... Tai kol kas sunkiai įsivaizduoju kaip teks ten važinėti ir kur dėti mažiukę, ypatingai, jei pati maitinsiu.
Sveikos norejau paplepeti tokia temele kaip ,derinimas mokslu ir kudikio auginimas 😀 vis delto naujagimis uzima visa mamos laika o kur dar buitis ,maisto gaminimas,norejimas ir paciai but susitvarkiusiai ir MOKSLAI. Kadangi nuo rugsejo zadu nestabdyti mokslu o i juos kibti ,gal yra mamu kurios pasidalins patirtimi ,kaip sekesi mokintis ir auginti mazus vaikus,kaip suderindavot viska 😀