Mirusių sapnavimas

06. Aug, 08:46

labas, noreciau jusu pasiteirauti ka reiskia sapnuoti mirusi zmogu jei jis tave kvieciasi ? ar tai labai blogai? spejau prabusti kai kviete, dabar labai baisu .

16. Oct 2013, 19:14

As pries 5 dienas palaidojau sena drauga ir pries dvi dienas susapnavau ji idomu ka tai galetu reiksti. sapne as jo labai bijojau nes zinojau kad jis mires o jis tikino mane kad as nusisneku kad jis tikrai tikrai gyvas kad nebijociau jo

31. May 2012, 21:51

o as kai laukiausi pirmo vaiko,sapnavau mirusia savo mociute,ir kad as jau vaika pagimdziau.Laikau ji ant ranku jinai sako o koks jo vardas,sakau Krasnoslav,jinai koks?ale durnas vardas sako pavadinkyte ji Olegu ( rusiskai Oleg-sventas ),sakau gerai tegul buna Oleg,Atiduodu jai sunu ir jinai sako eik tvarkyti savo reikalus,grisi vaikeli paimsi.ir nuejo link savo namo.Po kazkiek laiko suzinojau,kad vaikeli praradau ☹Bet zinau tik viena,kad jisai atiduotas mociutei mano.Beto jinai kai mire pas mane buvo atejusi tik pas mane.ir ateina jeigu kazaks blogo manes laukia ☹ Beto sapnavau vyro teva kurio nemaciau.Ir nesenai sapnavau vyro zuvusi pusbroli,kaip tik buvo 30dienu kai jisai mire.Ir jo zmona ir sunu sapnavau,ale jinai laukiasi.O pasirodo buvau teisi,jinai laukiesi ir nesenai padare valyma ☹ ta va kaip buna ☹

31. May 2012, 21:35

As irgi ta zinau kad jeigu kviecia nereikia sutikti. As neseniai sapnavau mirusi seneli, kad einu su juo susikabinus rankomis tokiu baltu baltu keliu, o niekada nesu sapnawusi per 5metus... Tai nuvaziavau ant kapiniu, uzdegiau zvakute, aptvarkiau kapa ir daugiau nebesapnuoju ... O mano brolis seniau sapnavo irgi seneli kuris pasake kad tipo greit susitiksim, birzlio 11.... Tai man kazkaip baisu paliko kaip taip jis papasakojo ta sapna...

31. May 2012, 21:30

kiek zinau kai mirusisi kviecia reikia jo kvetimo atsisakyti ir jeigu yra galimybe kita diena nuvaziuoti i kapus uzdegti zvakutes

31. May 2012, 21:08

as tai daznai sapnuoju savo baba.viena syki buvo toks nutikimas:sapnuoju,kad kartu su baba tvarkomes sodyba(as toje sodyboje gyvenu,bet sapno metu buvau uzsienyje).ryte prabudau nuo kaimyno atsiustos zinutes,jis rase,kad musu sodyba norejo apiplesti nakti ,bet tas kaimynas pamate,tad vagys issigande pabego.o pamate delto,kad i darba nusprende butent ta diena vaziuoti daug anksciau.toks jausmas,kad baba savo sodyba apsaugojo per kaimyna.

06. Aug 2010, 10:58

jeigu sapnuoji mirusi znmogu ir jis tave kvieciasi reikia butinai nueiti ant to zmogaus kapo ir uzdegti zvakute arba uzpirkti misias jei vistiek sapnuoji. o oras keiciasi tada kai matai mirusi zmogu gulinti karste pvz ar dar kur nors.
sakoma kad mires per sapna kvieciasi tave nes seniai buvai pas ji ant kapu.

06. Aug 2010, 08:48

reiks tada butinai,

06. Aug 2010, 08:48

o jei saukia varda , nieko blogo?

06. Aug 2010, 08:47

oro atmaina

06. Aug 2010, 08:46

labas, noreciau jusu pasiteirauti ka reiskia sapnuoti mirusi zmogu jei jis tave kvieciasi ? ar tai labai blogai? spejau prabusti kai kviete, dabar labai baisu .