Miegant išmuša karštis

15. Feb, 06:57

Laba vakara,norejau paklausti ar jum buna taip kai miegat kad karstis mustu ...as esu nescia jau 6men.gal galite pasidalinti patarimais

25. Mar 2013, 13:06

sveikos mamytes, mane taippat kankina siaubingas prakaitavimas-nakti pabundu visa slapia nors grezte gresk ,tik prakaitas ne karstas o saltas musa,bet paciai nesalta ...na kadangi nestumas i pabaiga tai labai tikiuosi ,kad gimus mazylei pasibaigs ir prakaitavimas 😀

23. Mar 2013, 13:30

va mes irgi su vyru visa ziema kovojom... man karsta ir prakaituoju stipriai o jis 2 kart persako... nes ir langus atidarau ir ventiletoriu ijungiu einant miegot 😃

23. Feb 2012, 11:54

as tai ismiegu visa nakti be kaldros...o vyras tai ir susisukes i kaldra miega ..ir vis rekia ant manes kad as apsiklociau nes jis isivaizduoja kad salta man labai nes ir jam yra salta 😀

22. Feb 2012, 15:49

o jum kartais paskauda pilvo apacia..man tai labai daznai buna kad pradeda kaudeti

22. Feb 2012, 15:48

aiskutis as jau buvau isigandus gal kas blogai yra 😀

16. Feb 2012, 18:52

sveika, na man jau nestumo galas visai , tai nakti slapia visa prabundu, nznau ar gerai cia ar blogai , o vyras sako kad jam salta net buna. 😃

15. Feb 2012, 18:57

Laba vakara,norejau paklausti ar jum buna taip kai miegat kad karstis mustu ...as esu nescia jau 6men.gal galite pasidalinti patarimais