Laba vakara,norejau paklausti ar jum buna taip kai miegat kad karstis mustu ...as esu nescia jau 6men.gal galite pasidalinti patarimais
Laba vakara,norejau paklausti ar jum buna taip kai miegat kad karstis mustu ...as esu nescia jau 6men.gal galite pasidalinti patarimais
sveikos mamytes, mane taippat kankina siaubingas prakaitavimas-nakti pabundu visa slapia nors grezte gresk ,tik prakaitas ne karstas o saltas musa,bet paciai nesalta ...na kadangi nestumas i pabaiga tai labai tikiuosi ,kad gimus mazylei pasibaigs ir prakaitavimas 😀
va mes irgi su vyru visa ziema kovojom... man karsta ir prakaituoju stipriai o jis 2 kart persako... nes ir langus atidarau ir ventiletoriu ijungiu einant miegot 😃
as tai ismiegu visa nakti be kaldros...o vyras tai ir susisukes i kaldra miega ..ir vis rekia ant manes kad as apsiklociau nes jis isivaizduoja kad salta man labai nes ir jam yra salta 😀
o jum kartais paskauda pilvo apacia..man tai labai daznai buna kad pradeda kaudeti
aiskutis as jau buvau isigandus gal kas blogai yra 😀
sveika, na man jau nestumo galas visai , tai nakti slapia visa prabundu, nznau ar gerai cia ar blogai , o vyras sako kad jam salta net buna. 😃