Mergytė ar berniukas

30. Mar, 09:34

Sveikos mamytes :) girdejau, kad jau nuo pradzios nestumo galima speti kas bus mergyte ar berniukas :) sako, kad jei berniukas tai labai mazai pykina viso nestumo metu, jei mergyte, tai labai norisi ledu :) suprantu, kad tai tik spejimai, bet labai smagu butu jei pasidalintumet savo patyrimais :)

30. Oct 2013, 12:36

Oi orentuotis pagal savijauta tai visoms skirtingai buna.pirmos laukiausi dukros visai nepikino,tik labai norejosi salduminu aplamai ir labai dydelis apetytas buvo,o su abiem sunumis buvo pikinimas bet nevargino perdaug,pikinimas daugiau buvo susijas su kvapais ir kai kuriuo maistu,negalejau pernesti kas is bulviu ir paties kvapo,o kas liecia nuojautas tai kai laukiausi pirmu dvieju vaiku tai jau labai stipriai jauciau kas gims tas buvo mazdaug apie 4men ,labai isitikinusi buvau kas gims,kaip sakoma mamos nujauta😀 ,bet vat kaip laukemes treciojo ta nuojauta nepadejo,tai jausdavau kad sunus,tai jausdavau kad dukryte ir kiek buvo darytas echoskopas mazylis niekaip nenorejo pasirodyte kas jis ,suzinojome tik kai jau gulemes gimdyti ,buvo staigmena😀

28. Oct 2013, 20:32

na man jau 22 savaite ir dar nezinau kas bus , siaip visi sako kad bus berniukas ir as taip manau 😀 o del pozymiu kurie padetu nustatyti kas bus man visada gaunasi tapr mergaites ir berniuko 😀)) pvz nevemiau dar , pikinti pikino, bet daugiausia antra nestumo men. , o ledus tikrai labai norisi, bet prie saldaus netraukia, rugstaus norisi ir vaisiu 😀 pilvas mano pailgas, o ne apvalus 😃 tai tikiuosi greitai baigsiu spelioti ir suzinosiu ar mano nojauta manes neapgavo 😀))

28. Oct 2013, 15:44

nesutinku su tuo.as valgau ir astru ir saldu maista.laukiuosi berniuko. girdejau namini nestumo testa bet nebandziau.reikia I vienkartini puodeli ideti sauksteli sodos ir uzlasinti slapimo.sako jai putoja tai mergaite o jai neputoja tai berniukas 😀 beto dar priduriama kad sis testas prilygsta ziedui virs pilvo.bet pamegint galit 😀

28. Oct 2013, 14:56

As nuo pat pradzios nujauciau kad bus berniukas. taip ir buvo, labai valgiau astru maista saldumynu nei matyt negalejau 😀

02. Oct 2013, 09:42 akvileee

as kai laukiausi pirmojo zinojau kad bus sunus,nes visad svajojau,kad pirmas bus sunus,o po to dukra....Taip ir gavosi,kaip norejau...pimam nestume labai norejau ledu ,ziauriai juos kirtau,gal kad vasara buvo,o dukrytes kai laukiausi labai norejau vaisiu,gal kad ant rudens jau buvo,o dabar trecio kai laukiaus,labai norejau ,kad butu sunus,nes vyrui dziaugsmas buru,vestuviu proga,na ka ir vel isipilde....Tai visa nestuma valgyt norejua kaimiskus lasinius su svogunu...😀paskutinis nestumas buvo sunkiausias nebenoriu daugiau buti nescia...😥

01. Oct 2013, 20:35

Sveiki 😀
Ieškau nėštukės nemokamai fotosesijai 😀
Jei nori įamžinti šią nuostabią akimirką, ar turi draugę/sesę, kuri laukiasi- rašyk man 😀
Pirmenybę teikiu 5, 6 ar 7mėnesio nėštukėms 😀
Galite man rašyti į emailą: mdieliciuos@gmail.com, arba 860830479 😀
Taip pat mane ir mano darbus galite rasti facebook paskyroje: Martina Ruplytė

30. Mar 2013, 23:43

Sveikos,as pirma karta iki pat nestumo pabaigos nezinojau ka turesim gime berniukas,dabar laukiuosi mergaites. Nuo pat pradziu kai laukiausi berniuko dauguma sake,kad bus berniukas,neva is pilvo formos,bet man pilvas ir dabar tokios pat formos. O del to,kad dabar laukiuosi mergaites nuojauta man nuo pat pradziu tai sake,o del maisto,kad trauktu prie saldziu ar suriu patiekalu tai kazkaip to nepastebejau. Aisku gal vienom pasitvirtina, pagal pilvo forma,pagal vemimus ar pan. bet as tuo netikiu.

30. Mar 2013, 23:29

as pvz irgi nevemiau kai laukiau pirmo berniuko,ir pikino gal tik menesi ir tai rytais kol nepavalgydaau,o jau su antru oj oj kaip pikino baisiai ☹ iki vemimo,pora kartu apsivemiau,bet irgi neilgai man tai truko.O mano broliene laukiesi mergaites is vis neveme ir jos netgi nepikino nei karto 😀 jai visi sake berniukas berniukas,ir ka gime grazuole mergyte 😃 o man visi sake mergaite mergaite,o gima didvirys 😃

30. Mar 2013, 22:37

tajus2010mamyte jau matau kad berniuku 😀

30. Mar 2013, 22:36

tajus2010mamyte ir ko sulauket abu kartus? 😀

30. Mar 2013, 22:31

man abu kartus nemate kas😀

30. Mar 2013, 22:24

As laukiausi berniuko,nevemiau nei karto bet pykino,o nuotaiku kaita labai didele buvo 😀)

30. Mar 2013, 22:17

Tiesiog labai idomu kaip jauciasi mamytes 😀 kokia savijauta lydi iki kol suzino berniukas ar mergyte 😀

30. Mar 2013, 22:17

as abu kartus laukiau berniuku ir ne karto nevemiau tik gal kazko suraus kartais noredavos bet nevisom vienodai😀

30. Mar 2013, 22:06

akvileee nu nzn negalima,nes visu organizmai skirtingai reagoja i nestuma.tai negalima atspeti

30. Mar 2013, 21:45

As turiu mergyte. Pirmus tris menesius pykino,vemdavau. O kas del maisto tai man visko norejos,kaip ir dabar😀 Na tik kavos negalejau pakesti,o siaip pries nestuma ir po jo geriu.

30. Mar 2013, 21:34

Sveikos mamytes 😀 girdejau, kad jau nuo pradzios nestumo galima speti kas bus mergyte ar berniukas 😀 sako, kad jei berniukas tai labai mazai pykina viso nestumo metu, jei mergyte, tai labai norisi ledu 😀 suprantu, kad tai tik spejimai, bet labai smagu butu jei pasidalintumet savo patyrimais 😀