pries kelias dienas neiskentusi kelio skausmo,nuejau pas traumatologo.apziurejes pasake,kad isorinis meniskas plyses,reikia operuoti.nesutikau,nes nemanau,kad vien is apziuros galima pasakyti reikia operacijos ar ne.pasiprasiau siuntimo i siaulius magnetiniam rezonansui.ir jus pamanykit,paskambinau uzsiregistruoti,pasake tik birzelio menesiui galima.kaip su skausmu tiek laiko laukti,man nesuvokiama!gal kas yra tureje tokia problema?ar teko operuot,kaip po to savijauta?
operavausi Ukmergeje sia vasara,vaiksciojau su plysusiu menisku tris metus,kentejau,kol nepradejo nakti skaudet,tada ryzausi operacijai😀 ir dabar visai nesigailiu,padare greit,sekancia diena namo isleido,po to biuletenis pusantro menesio,nes darbas stovimas,ir,aisku,rebilitacija,kuri labai padejo atsistatyt😀 o kas liecia pinigus-nedaviau nieko,po operacijos gydytojui aciu pasakiau😀nors visi snekejo,kad gydytojas kysininkas,be pinigu nieko nedaro,bet mano patirtis kitokia😀
sveiki,reikia konsultacijos labai,kiek davete gyd.uz operacija?nesu susidurusi tai net neisivaizduoju kiek reikia duot
vyrui irgi meniskas,reikia operacija daryt
sveika,as dariausi Panevezy,vaziavau su siuntimu,tai mokejau 20 lt uz diska,nuotraukos daug brangesnes ir nebutinos.dabar niekaip nesiryztu operacijai☹
Sveikutes, kaip supratau, jums teko operuotis meniska. mano beda tokia pat. Siuo metu laukiu magnetinio rezonanso tyrimo. Gal zinot kokia jo kaina? atliks Kauno klinikose.
sweikos,jei kam aktuoalu ta tema dar,pries pora metu jau buvau praradusi vilti normaliai vaikscioti per panevezio daktara,ir netycia teko susidurti su daktaru R.Gudu is kauno kliniku,jis man ja sutaise ir visa gyvenima ji tik geru zodziu minesiu.pasidomekit jis vienas geriausiu Lietuvos daktaru,Lietuvos rinktines daktaras😀sekmes
jei ir vyresne, tai vis tiek nevadink jus, baisiai nemegstu😀
matysiu kaip cia man bus :-) .as paziurejau fb jus,taai pagalvojau kad esat vyresne uz mane,todel taip ir kreipiuosi :-)
prasom😀 tik nevadink manes jus, nesu tokia sena tetulyte 😃 as is taurages, gyvenu klaipedoje
kai man nepatiko jo konsultacija, tada nuejau pas seimos gydytoja ir paprasiau siuntimo i klaipeda, pas traumatolga. ji noriai man dave ir isvaziavau. cia uzsiregistravau, fiodorovas tik penktadieniais konsultuoja. is pradziu man skyre vaistu, kjos itvara nesiojau, kai niekas nepadejo, operavo
labai aciu uz naudinga informacija juditaa.o jus is taurages?kiek supratau dbr gyvenat klp?man atvirksciau-gyvenau klp o dbr taurageje :-)
bet jei as einu cia taurageje ps alekna,kaip jam pasakyti kad pas jo nenoriu operuotis,tai kaip paprasyti siuntimo jo paties i klaipeda?
seimos gydytojo siuntimo reikia einant pas traumatologa, jei reikia operacijos, traumatologas duoda siuntima ir paskiria data
matai, nebutinai tai turi buti plyses meniskas, gali buti susidariusi rauksle, kuri stringa, jos simptomatika tokia pat, jei ji yra, taip pat skausmas vargina ir daro tokia pat operacija, tada bedos baigiasi
o jei reiktu ar reikia imti siuntima is seimos daktaro norint operuoti ar is traumatologo?
na kad visus operuoja tai supratau,nes kas dares pas jo nera sportininkai :-) .tik taip sake.o jums tai smagu ka ten dirbat ir pazystat mazdaug kokie geresni daktarai :-) .na as dar turiu vilti kad nereikes,gal tas rezonansas nepatvirtins ka alekna sake
i nugara duris nera skaudus, jauti tik pirma duri, nuskausminamuosius, kada leidzia, o paskui nieko. jis operuoja visus ne vien sportininkus😀 nieko nedaviau, nes pati ten dirbu😀
o labai skauda kai duria i stubura?nesu gyvenime jokios operacijos turejusi,todel net nenutuokiu apie tokius dalykus
man ta fiodorava labai isgyre,sake jis daro sportininkams opercijas,gal ir man pas jo darytis jei reikes.o jei ne paslaptis juditaa kiek davei,nes as nenutuokiu kiek duoti reiktu.jei nenori rasyti cia,parasyk man i asmenine zin.
as operavausi klaipedoje, pas Fiodorova, klaipedos universitetineje ligonineje artroskopijas daro trys gydytojai, bet sitas man labiausiai patinka, jis graziausiai daro. o pinigus visi megsta😀 kai paklausau, kiek zmones duoda, tai kazkas baisaus😀
o pas ka pabegot?girdejau kad jis labai megsta pinigus(nors jie visi tik ir laukia kol ikisi i kisene)
sita operacija vadinasi artroskopija, tai ne lazeriu daroma, o taip vadinamu artroskopu, padaromos dvi trys skylutes kelio srityje. klaipedoje, guldo ir operuoja ta pacia diena, namo isleidzia sekancia. operacija daroma spinalineje nejautroje, trunka iki puses valandos visa operacija. koja galima ir reikia remti jau tos pacios dienos vakara.zinoma, ji lankstosi sunkiai, nes kelio sanaryje lieka daug vandens, kurio pripila operuojant. kita diena eini namo be jokiu ramentu. pirma menesi sunkiau judeti, bet koja reikia minti. ir raumuo sitos operacijos metu nera lieciamas. as tris savaites turejau nedarbinguma, ilgiau ir nereikia. zinoma, nuo didelio kruvio pavargdavo, bet paskui viskas praejo. Mamaraimonda, buvau pas alekna, bet pabegau😀
Labuka,mamyte,Raimonda,mano vyrui pries3 metus visai netiketai (bezaidziant badmintona)krypo koja ties keliu-skausmas is karto buvo anot jo tikrai didelis apsilanke Joniskyje pas medikus gavome siuntima i Siulius pasirodes daktarui ten isejo is kabineto ir sako operuos kitaip nieko....beje dar pamirsau pamineti,kad po pasiskambinimo i registratura jau i Siaulius laukem apie 3 savaites vizito-po apziuros dar apie menesi iki operacijos.Operacija ten nesudetinga po 2 d isleidzia i namus.skausmas is pradziu dar siek tiek jutos paskui tik begant laikui mazejo...as operuociau vietoj taves,Raimonda...taigi neispjaustys tau kelio ten lazeriu tokios dvi mazytes skylutes tik matesi ....
o kur jus rozalinka operavotes jei ne paslaptis?kiek daktarui reikia duoti i kisene?
sveikutes. man teko operuoti desines kojos meniska. Nieko baisaus...bent jau man...po operacijos dvi denas ir namo paleidzia. Koki menesi vaikstai sunkiai, kuo toliau tuo geriau, o koja ta operuota visada reguoja i oru pasikeitimus ir kai labai labai pavargstu... o siaip vaikscioti po operacijso reikia, ne skitaip raumuo visai isnyks 😀 reikia lankstyti koja, pirmas dvi diemnas negalima, o paskiau jau reikia judinti ja,kad ir siektiek skauda.Dirbti iskart negali, nes gausi bilieteni😀
JUDITAA gal cia traumtologas alekna(jis man pasiule iskart operuotis,bet ki nesidaviau tai isrse siuntima i siaulius rezonansui).o kur jus operavotes?klaipedoje gal?kokia ta operacija,ar greitai isleidzia namo?ar galima po jos dirbti iskart?
man itare menisko plysima. ir operavo. kai pradejo skaudeti, kentejau, bet paskui nuejau pas traumatologa, bet jis man nepatiko, tik rentgeno nuotrauka paziurejo, tepalo israse ir pasake operuoti( taip sake ir dare taurageje). tada nuejau pas seimos gydytoja ir pasiemiau siuntima i klaipeda. cia po traumatologo konsultacijos,gavau vaistu ir siulyma operuotis. jau 4 metai po jos. pirmus metus skaudejo kaip skaudeje, vis gydytojo klausdavau, kodel, bet dabar viskas uzsimirso, ir skausmas dingo.
o eiles visur ilgos ir reikia laukti. as gerdavau vaistus nuo skausmo, turbut puse metu vienus vartojau, paskui kitus, ir tik beveik metams praejus, sutikau operuotis
bandem ir mes prasmukti,bet nesigavo nieko :-( .o jums,linciuke,irgi su menisku buvo problemu,ar del kitos priezasties?
man yra buve, taip pat eiles dideles☹ bet kazkaip prasmukom anksciau, man neoperavo
pries kelias dienas neiskentusi kelio skausmo,nuejau pas traumatologo.apziurejes pasake,kad isorinis meniskas plyses,reikia operuoti.nesutikau,nes nemanau,kad vien is apziuros galima pasakyti reikia operacijos ar ne.pasiprasiau siuntimo i siaulius magnetiniam rezonansui.ir jus pamanykit,paskambinau uzsiregistruoti,pasake tik birzelio menesiui galima.kaip su skausmu tiek laiko laukti,man nesuvokiama!gal kas yra tureje tokia problema?ar teko operuot,kaip po to savijauta?