mažylių mamytės, patogu-paprasta-kokybiška

17. Feb, 12:09

 

Auginate mazyli? reiketu papildyti mazylio spinta rubeliais? bet juk toks varginantis issiruosimas su mazyliu, reikia taikytis prie mazylio, prie oru, o dar tas stovejimas eileje...

 

Sis pasiulymas butent Jums mamyte, apsipirkti galite bet kuriuo paros metu, nereikia derinti apsipirkimo laiko su savo mazylio poreikiais, apsipirkti galite bet kuria savaites diena, o prekes gausite tiesiai y namus, arba y artimiausia pasto skyriu, jums nereikes ismainyti siltu namu i saltus darganotus orus, jums tereikia issirinkt, uzsisakyti,apmoketi ir prekes keliauja pas jus.  

 

Uzsukite y musu el.parduotuvele  adresuhttps://www.facebook.com/pages/Vaikiski-geros-kokybes-rubeliai/608882095849216?ref=hl,   cia rasite stilingu,patogiu, graziu spalvingu, kokybisku rubeliu savo mazyliui, nuo gimino iki 3 metuku, mergaitems ir berniukams. Prekiaujame tik gerai zinomu pasaulyje gamintoju rubeliais George, Early days, Rebel, Disney, Peppa Pig, Dora, Hello Kitty.  Prekes siunciamos i visus Lietuvos miestus, tiesiai is Anglijos.

 

uzsisakius uz 120lt ir daugiau siuntimas nemokamas !!!!!!!!

 

 

Klausimu, pageidavimu laukiame el.pastu mazasisnojukas@gmail.com

 

skype (skype vardas) vaida.rimkeviciute

 

atsakome i sms zinutes +447969164349