Mažakraujystė

28. Feb, 06:00

laba diena mergaites, noriu paklausti ar jusu maziukai sirgo mazakraujyste? ar tai blogai labai ? kokios pasekmes buna? mano maziukui nustate nedidele mazakraujyste... :(

02. Apr 2011, 21:02

sveikutes mano mazei taip pat buvo kiek zemokas hemoglobinas,bet mes gerem foline rugsti kelis men ir vaikui susitvarke gelezis tik tada kai pradejom duoti zemuogiu 😀 o nestumo metu ir apskritai mano kraujas buvo idialus,tik va mano mama kudikystej sirgo ir dinginedavo kraujas,tekdavo dapilinet teveliu

02. Apr 2011, 20:14

Labutis.manau mazakraujyste vaiko susijusi ir su mama.kai nesiojau sunu paskutiniais menesiais pastebejo,kad mano pacios hemoglobinas per mazas.geriau vaistukus,bet turbut nebeuzteko,nes ir sunui laiks nuo laiko teko gert feroglobino sirupa.dukryte kai nesiojau iskart pasakiau gydytojai,paskyre vitaminus su didesniu kiekiu gelezies,tai problemu su hemoglobinu nebuvo ir dukrytei taip pat jokios mazakraujystes.linkeciau nesciai bunant gerti vitaminus nuo pat pradziu,nes pabaigoje jau nebepapildai organizmo kiek reikia.

02. Apr 2011, 18:15

a va tai beveik cia visu vaikuciams buna mazakraujyste... va mes jau pagijom.. buvo mano maziuko 104 hemaglobino.. tai pora savaiteliu pagerem vaistukus, kazkokius buvo israse miltelius... tai taisydavau su vandenuku.. 😀

19. Mar 2011, 12:58

mano kudikeliui taip pat nustatyta mazakraujyste, todel daktare liepe pagert gelezies lasiukus, tolimesniu rezultatu nezinau, bet manau turetu dziuginti.

18. Mar 2011, 21:55

na manau gali pasikartoti,jei truks gelezies...nes as niek nebuvau turejusi mazakraujystes,o va atsirado...nes mazai mesos valgydavau..o dabar vel gerai.tad manau tas pats su vaikais.o gerem skysti.ten gryna gelezis..pav neatsimenu.gyd israse.

18. Mar 2011, 21:50

as ispradziu irgi buvau labai issigandusi kai suzinojau kad mazakraujyste, o paskui tik suzinojau kad cia daug vaikuciu taip buna maziukam, o ypac jei neisnesioti, maniske gime 37sav. tai ir pritruko gelezies, nors is pradziu kai gime tai buvo net per didelis 189 o va per men kiek daug nukrito, bet svarbiausia kad atsistate ir dabar viskas gerai. o kokius geret vaistukus? o kazi ateityje tai turi reiksmes gali kartotis jei mazai bvo?

18. Mar 2011, 21:45

Mano mazylei taip pat buvo mazakraujyste ir is mano aplinkos kiek zinau taip pat daug maziuku yra tureje mazakraujyste. Kudikysteje daznai tai pasitaiko.

18. Mar 2011, 21:36

na mums irgi buvo kazkur biskuti virs 100.bet va mano kraujas buvo nusilpes,kai laukiausi,todel persidave ir mazylei...na bet dabar abieju kraujas geras😀

18. Mar 2011, 21:28

Sveika rimute27 sirgo mano maziuke kai buvo 1men, mums taip pat buvo nedidele, hemoglobinas buvo 104 tada pagerem gelezies lasiukus ir jau po men viskas buvo gerai pakilo hem iki 114 ir nebereikejo gerti vaistuku. 4men hem buvo dar labiau pakiles 118. o kiek jusu mazyliui hemoglobinas nukrites?

18. Mar 2011, 20:59

na mums buvo kraujukas nusilpes.pagerem gelezies ir viskas atsistate.liepe nutraukti vaistu vartojima...tad manau viskas susitvarkys.o jums neliepe gerti gelezies?

28. Feb 2011, 18:00

laba diena mergaites, noriu paklausti ar jusu maziukai sirgo mazakraujyste? ar tai blogai labai ? kokios pasekmes buna? mano maziukui nustate nedidele mazakraujyste... ☹