Masažinis lieknėjimo lankas

15. Apr, 09:33

labas,ar esate bandziusios sukti sy lanka,as vakar nusipirkau,pasukau vos keleta minuciu ir jau visi sonai melyni,idomu ar tai reiskia,jog jis veiksmingas?

15. Jun 2013, 23:34

na tai ten man sese suka ta lanka kiekviena diena ir kai ji priprato tai po to prisipyle smelio nes nori vis sunkesnio ir sunkesnio lanko 😃

14. Jun 2013, 15:13

Dėl masažinio lanko nežinau, bet dėl to metalinio pripilto smėlu... tai yra tikrai negeras pasirinkimas 😀 tas masažinis yra specialiai pritaikytas žmogaus kūnui, o metalinio pagalba galit susilaukti ir netikėtų bėdų..

blogietee blogietee 14. Jun 2013, 07:01

Sveika, turiu tokį, bet ne top shopinį o tiesiog ermitaže ar kažkur pirką.. suku, pirmos savaitės buvo žiaurios, visur mėlynės, skaudėjo visus šonus.. bet pripratau ir galiu sukti po valandą be atsikvėpimo.. Man labai padėjo kai norėjau prieš kelionę apmažinti gelbėjimosi ratą, tai jį tikrai sumažino 😉

13. Jun 2013, 23:15

as bandziau su lanku mmetaliniu, dar pripilto smelio, nes mano sesuo labai ten tuo lanku uzsiema. tai sonai buvo kaip nudauzyti, kaip melynes :o

13. Jun 2013, 18:47

ir melynes bus ir visa kita.as nuo kitos savaites pradesiu sukti lanka. Kai ismoksi si lanka sukti be melyniu,bus laikas keisti i antro nr lanka ;~)

15. Apr 2013, 09:49

na mano pazystamu kiek ji turi tai dauguma giria 😀 tai ir as susigundziau 😀

15. Apr 2013, 09:33

labas,ar esate bandziusios sukti sy lanka,as vakar nusipirkau,pasukau vos keleta minuciu ir jau visi sonai melyni,idomu ar tai reiskia,jog jis veiksmingas?