Sveikos =) turiu toki klausimeli,ka manote apie manksta vandenyje? is vienu lupu girdejau kad tai labai gerai,is kitu gi kad tai nelabai gerai,nes galima pasigaut kokia bakterija ar dar kas nors? noriu pradet lankyt ir nebezinau ka daryt,jei jus lankete tai kur ir ar patiko=)
nium va kaip,lyg ir pataria mankstintis vandenyje bet visdelto uzsikrecia =( idomu -....idomu ka cia daryt=)
Sveikute man taipat idomu butu palankyt kur taciau arciausias butu man Sakiu baseinas,o ten pazistamu vaikai uzsikrete kazkokiom bakterijom..o ir as kaip kazkada plaukiojau man nepatiko nes po to labaipradejo niesteti kojas :-( O arciausiai po Sakiu tik Kaunas.. Butu smagu bent imenesi karta ar du ,savo malonumui,taciau vel va ..drauge 7menesi vandeni aerobika atlikinejo ir kazka pasitempe kiek supratau is pasakojimu jog savaitele atsigule i ligonine po pramogeliu ☹Todel mano nuomone vel keicias ir galvoju jei kada sugalvosim su vyru tada tik siaip vaziuot pasiplaukiot laisvai :-)
Sveikos =) turiu toki klausimeli,ka manote apie manksta vandenyje? is vienu lupu girdejau kad tai labai gerai,is kitu gi kad tai nelabai gerai,nes galima pasigaut kokia bakterija ar dar kas nors? noriu pradet lankyt ir nebezinau ka daryt,jei jus lankete tai kur ir ar patiko=)