Manikiūro kursai

05. Jan, 06:11

Sveikos mamytės ;) Noriu jūsų pasiteirauti, gal kuri iš jūsų lankėte manikiūro kursus? :) Baigiau vidurinę, dabar baigiu mokslus ir igysiu specealybę, kuri manęs visiškai netraukia.. Tai norėčiau pasibaigti manikiūro kursus ir užsiimti gelinių nagu priauginimu. Gal kuri mamytė pasidalins savo patirtimi ar bent kažką žino nuo ko pradėti, ar iškart ir kokių priemonių reikia, kur geriausiai moko ir t.t Iš anksto Jums dėkoju! ;)

DanaFox DanaFox 28. Dec 2023, 10:46

Я посещала в прошлом году бьюти-курсы https://beautykrasauskas.lt/courses/ в Krasauskas , мне очень нравится как там обучают. Там любой сможет обучиться новой профессии , получить новые навыки . Я полностью им доверилась и осталась полностью довольна результатом, потом без проблем нашла прибыльную работу.

Vytaute Tub Vytaute Tub 06. Mar 2019, 14:49

Aš jei Kaune, rekomenduočiau IVI studija manikiūro kursus. Pati buvau nagų priauginimo kursuose modeliu, tai per visą dieną mačiau, kaip dėstytoja Irma kruopščiai ir išsamiai viską pateikia, aiškina, o mokinių rezultatas tikrai nustebino, nors jos tai darė pirmą kartą savo gyvenime. Kursų dėstytoja yra ir čempionatų teisėja, tarptautinė instruktorė. Todėl ruošia ir meistres įvairiems konkursams. Užtai pas ją tikrai gausite kokybiškas žinias.