sveikos mamytes.siemet planuoju stoti i pedagogini universiteta.noreciau jusu paklausti kaip jums sekasi derinti mokslus ir vaiku auginima.
sveikos mamytes.siemet planuoju stoti i pedagogini universiteta.noreciau jusu paklausti kaip jums sekasi derinti mokslus ir vaiku auginima.
Olenka, o ar brangiai metams doktorantūra?
kotryna as emiau mokslams paskola ☹ ir beto skirtingai kainuoja.o mokieti reikai visur is viska ☹ tai vat
Olenka, kartais tiesiog gali netyčia laimėti konkursą, taip nuskilo mano vyrui mažam miestely, mano draugei irgi mažam miestely. Tikiu, kad dar įmanoma ir be pažinčių, bet gal ne didmiesty.
siuo metu as auginu du vaikucius.12 ir 3 metu. Jei reikia man pagalbos, padeti nera kam.Gal kas is jusu studijuoja pedagogini?Kaip sekasi mokytis.
tas pats ir dideliam,kol neturi pazynciu,gero darbo nerasi ☹
Kas liečia susipažinimus, savišvietą, tai čia kas kita, bet jei dirbt ir toliau su moksliniu laipsniu eilinius darbus, tai nežinau ar verta ... O mažuos miesteliuos geros pareigos nelabai ir mėtosi. O ne visiems eina dėl pareigų kraustytis į kitą miestą.
As nesigailiu😀 nes susipazinau su nerealiais zmonemis,suzinojau ir ismokau daug idomaus ir tikrai kas pravers gyvenime 😀nes as dirbu tik 8 dienas i menesi,dabar dekrete,tai manau be mokslu cia kaime numirciau 😀
Aš tai jau gailiuosi, kad ėjau magistrą, nes mano miestely tokių kaip ir nereikia, bet kažkaip įgyvendinau svajonę 😃
VU studijuoju 😀 teises fakultete,norejau tarptautynius santykius (politika ) pasirinkti,bet pinigu tiek neturejau 😃 kai apginsiu tada ir suzinosite tema,o siaip labai jau idomi 😀tai as tik pirmam kurse,nzn as tiek istempsiu 😀
Šaunu, kai yra žmonių, kurie taip stengiasi, Olenka 😀 O kur tu studijuoji? Kokia disertacijos tema?
nea ne rusu 😀 mano darbas lietuviu kalba 😀 mane kuruoja labai geras profesorius,kuris pats ne lietuvis,bet moka moka gerai lietuviu kalba 😀 ir man padieda su klaidom 😉
Tovera, ne visose studijų programose yra taip lengva kaip atrodo. Kaip sakiau, studijas stabdžiau dėl specifinės magistrinio darbo temos. Visa kita pas mane jau užbaigta. Privilegijų jokių ten man netaikė, o ir prieš tai buvusiom nėštukėm tikrai netaikė.
Silvijana, padarei klaida, kad stabdeisi, nors ten pas jus riomeri ir siaip ner kas veikt mokytis 😉 as apsigyniau darba ir kita diena isvaziavau gimdyt 😀 be to nesciom yra siokios tokios privilegijos 😉 Olenka, o tavo disertacija ru kalba?
Silvijana, dar to negirdėjau, kad ne lietuviai negali Lietuvoje studijuoti doktorantūroje.. O tavo manymu atvykę užsieniečiai iš kokios indijos studijuoti medicinos jau rašo puikiai lietuviškai?
Lietuvoje galima studijuoti ne tik lietuviu kalba 😀
Aš neauklėju, tik įdomu, nebent rusakalbė studijuoja doktorantūrą ne Lietuvoje 😀
Silvijana, rusakalbių žmonių auklėti dėl rašybos nereikėtų, reikia džiaugtis, kad aplamai jie rašo lietuviškai.. 😉
Aš vistiek ne apie tai, Olenka 😃
as rasau kaip man patogu forumose 😀 beto pazistu daug lietuviu kurie saro vietoj V visur W 😃
Olenka, aš ne apie lt klaviatūra, bet apie pačio žodžio rašymą 😃 Nepyk, nors ir nepažįstu daug būsimų daktarų, tačiau nei vieno nesutikau, kuris trumpame sakinyje padarytų net 3 klaidas "as irgi studijoju daktarantura ir suderinu mano pupuliukui bus 1.7 metukai" Įžeisti tikrai nenorėjau, gal esi iš tų, kurie bendrauja ir moka greitai persiorientuoti prie tam tikro kontingento 😀 Aš tarkim stengiuosi rašyti taisyklinga Lt kalba, o ne taip, kaip kalbu ir rašau. Bet čia kaip kam.
silvijana as is vis nenaudoju LT klaviaturos 😀 Gerai parasysiu lietuviskas "Doktorantūra"
uz poros savaiciu jau baigsiu bakalaura 😀 dukryte gime 3kurse,ir nieko,susitvarkom,vyras pabuna,mociutes padeda paziureti 😀 viskas suderinama 😀
Olenka, o kaip taisyklingai rašosi žodis "daktarantūra", ar čia tiesiog parašei šiaip? 😃
28 o ka?
as irgi studijoju daktarantura 😀 ir suderinu 😀 mano pupuliukui bus 1.7 metukai 😀
Na man sudetingiau mokytis, kai jau vaikuciai yra, nes ju pastoviai nedalinsi kam nors😀
Studijuoju MRU ir šiuo metu laukiuosi - mums 23 sav. Kovo mėn. stabdžiausi studijas, nors man liko tik magistrinis darbas, tačiau jį rašyti irgi yra ką veikti, nes mano tema specifinė ir įstaigos vadovas patarė geriau daryti pertrauką. O kalbant jau kai turimi vaikučiai, tai aišku, kad įmanoma, jei yra pagalba iš šalies.
Sveika nata, is patirties galiu pasakyti kad vaikai ir mokslai sunku bet suderinama😀 svarbu kad butu zmoniu, kurie padetu, pabutu su vaikuciais. As auginu 2 vaikuciu:vienam 4 metai, o mazajai 7 men, dabar baigineju studijas. nera lengva, bet turiu puikiu tevus uosviu, kurie pabuna su vaikuciais kada tik reikia, kitaip nezinau ar iseitu mokytis, nes tiek mokslai laiko daug atima, o ir vaikams daug laiko reikia skirti, o kur dar namai ir pan. . kokio amziaus tavo vaikuciai?