mane tai vis sugundo įvairios lipdukų akcijos, įdomu, ar ir jūs renkat lipdukus, perkat akcijų prekes? Dabar va pradėjau rinkti Statoil lipdukus, kad Dormeo gaminių nusipirkčiau :)
mane tai vis sugundo įvairios lipdukų akcijos, įdomu, ar ir jūs renkat lipdukus, perkat akcijų prekes? Dabar va pradėjau rinkti Statoil lipdukus, kad Dormeo gaminių nusipirkčiau :)
Delimano 👍 dar nei vienas pirkinys nenuvylė. Turim iš tos buvusios akcijos nemažai produkcijos, dar esu pirkusi Delicia linijos lėkštes ir keptuvę - tai jei reikia daikto kuris ilgai tarnautų ir nebijotų kasdienio intensyvaus naudojimo - drąsiai imkit Delicia. Danga superinė, naudoju kasdien, ir vis dar nei vieno įbrėžimo, nesvyla ir netraukia, nieko. Kaip nauja. Tik iš išorės matosi kad naudota. 😃
Sveki! Ar sita tema dar gyva cia ar perkelta kur kitur? Norejau suzinot, kokia zmoniui patirtis su Delimano produkcija, nes Maximoj lipduku akcija prasidejo 😀
aš tai nerenku lipdukų, bet o ieškau kur [url=http://www.berrybaldai.lt/c/berryhome/virtuves_ir_stalo_reikmenys]indai akcija[/url] turi internete.
aš tai dabar užsikabliavus ant maximos akcijos delimano indams 😃 turiu puodelius su lėkštutėm, sriubos lėkščių prisipirkau, žiauriai gražios 😃 o iš tų puodelių taip skanu gert, ir tokie patogūs jie 😃 sesė už lipdukus pirko vaikiukui įrankių rinkinį, tai valgo mažasis su jais patenkintas 😀 😃
Aš irgi Maximoje apžiūrėjau Delimano indus, paskui perėjau per indų skyrių - už tokią kainą tikrai porcelianinių indų neįsigysi. Tai rinksiu lipdukus ir žiūrėsiu, ką čia spėsiu įsigyti 😀
Aš pirkau deserto šakutes, torto įrankius, tai esu labai patenkinta 😀
šiuo metu vykstanti delimano akcija manęs visai nežavi, pvz tas 6 dalių įrankių rinkinys,geroj firminėj pardėj tik 99 lt kainuoja, o čia su lipdukais dar 129 reik damokėt
Nauja Delimano indų ir Maxima lipdukų akcija - http://www.delimano.lt/?tn=content&cn=maxima-lojalumas. Žadate rinkti? O gal jau turit? 😀
renkam ir perkam.esam uz lipdukus nusipirkus maximoj ciuzini,keptuve,stiklines ledynmetis 4,ranksluscius
Neperku nieko, bet Dormeo pagalve Silver Clima nusipirkau 😀 Nepasigailejau 😀
mes jau turim va tokią Dormeo kelioninę pagalvėlę - http://www.facebook.com/photo.php?fbid=382094001849617&set=p.382094001849617&type=1&theater. ji į keturkampę persiverčia, tai labai patogu, nereikia kažkur keliaujant į gamtą iš namų temptis pagalvių
sweikutes,mes tai pat dormeo ciuzinuka isigijom uz maximos lipdukus,ir dabar isigijau2puodus ir grill keptuve,man patiko,greitpuodzio dar nebandziau bet kita puoda siandien ismeginau labai patiko,rankenos nekaista,maloniai virt ar troskint puode😀keptuve irgi patiko😀
blogiete, mus irgi Dormeo Rainer kelioninės pagalvėlės vilioja - norėtųsi visai šeimynai po vieną, kai susiruošiam į kokią kelionę, taip būtų malonu galvą padėti. vakar čiupinėjau Jysk kelionines pagalvėles, tai net nesulyginsi su Dormeo, kurios minkšutės, malonios, galva ir kaklas taip prisitaiko gerai (išbandėm pas draugus) 😀
Jeigu reikia kokio daikto is tos akcijos, tada renku lipdukus. Is Rimi uz lipdukus kelis kartus esu nusipirkusi taures, stiklini troskintuva is Maximos pirkome Dormeo ciuzini ir pagalve uz lipdukus. Siuo metu nieko nerenku 😀
Renkam ir perkam, kai tikrai apsimoka 😀
esu pirkusi iš statoil už lipdukus kuprinę, dabar dormeo pagalvele kelione vilioja, nes antklodes esam su maximos lipdukais susipirke ir pagalves, tai man tai jos patinka.. pririnkusi dabar puodui ir ne vienam, bet kažkaip susilaikau, nes mama prigasdino, kad juose galima virti tik iki tam tikros ribos, tai yra labai mažai, nes kitaip susikaupę garai gali išsiveržti ir sukelti sprogimą..
renkam ir perkam, nors žinau, kad toms akcijoms spec užsakoma tos prekės..
as is maximos dabar nupirkau puoda.man labai patiko.
mane tai vis sugundo įvairios lipdukų akcijos, įdomu, ar ir jūs renkat lipdukus, perkat akcijų prekes? Dabar va pradėjau rinkti Statoil lipdukus, kad Dormeo gaminių nusipirkčiau 😀