Laimės ieškoti svetur

24. Jan, 03:20

Labukas:)sukuriau tokia tema,nes paciai kyla minciu patraukti i kit salm..pasipasakokite savi,padirbeti,o gal visao patirtim:*

30. Mar 2011, 17:00

sveikos,per 2 men.trecia karta geriu antibijotikus nuo slapimo pusles.

26. Aug 2010, 15:55

man ir buvo tokia bedele,teko kaip sake gert daug vandens ir ramuneliu arbatos,dar plius vaistukus.

26. Aug 2010, 13:16

atsiverciau ir radau straipsniuka apie tai ,ten raso,: uzdegima,gydo spanguolese esantys taninai,kurie dar yra melynese ir "gyvame " jogurte su lactobacillus acidophilus bakterijom 😀 tad valgykite jogurto kasdien ir skanu ir sveika 😀

25. Aug 2010, 22:41

Man tai taip buvo kad krauju jau sisiojau tai kai persgandau vos atidirbau darbo diena kentedama baisius skausmus ir iskart roviau i poliklinika tai isigydziau care lady atrodo 😀

25. Aug 2010, 18:36

as taip pat turejau progos daug kartu pasisveikint su sia liga. ligi siol saugausi kaip imanoma. na jei jau susergu tai tuoj geriu petrazoliu arbatos, ir labai siltai apsirengiu ar apsikloju, dar i karsta vandeni kojas merkiu, o jei ir tai nepadeda tada vaistelius esu nusipirkusi. jei dabar susirgciau tai negaleciau ju gerti, nes dar maitinu, jie pernelyg stiprus kad vartociau. niekam nelinkeciau susirgti jei dar nesirgot.

25. Aug 2010, 18:19

Tai jau taip labai nemaloni liga ir as ja daug kartu sirgau, labai reikia save saugoti, kai pagalvoji kaip anksciau nekreipdavau demesio i save kai salta budavo, net kepures ziema nesidedavau, juk tokia "dama", o dabar be kepures ziema nei zingsnio, o kojines tai pacios silciausios kokios yra parduotuvese ir butinai ilgi batai bei ilgesnis paltukas ar striuke. Tai va ir tos merginos kai suzinos kas yra pusles uzdegimas, tikai nevaikscios plikais pilvais kai salta.

25. Aug 2010, 17:22

turejau sita malonuma ir as. Baisu net prisimint. Geriau brukniu arbata, kazkokias tabletes ir praejo, aciu dievui, kad daugiau nesikartojo, nes kiek zinau, tai viena kart apsirgus labai lengva susirgti ir vel ☹
O susirgau anksytva pavasari pagulejus ant zemes, tuo momentu buvo karsta, o zeme matyt vistiek kaip reik nesusilus, tai taip ir susiradau ta nemaime...

25. Aug 2010, 17:14

MAn buvo perėję į inkstų uždegimą, kai dar panelė buvau ligoninėje savaitę išgulėjau . . . baisūs skausmai buvo, sulysau net valgyt negalėjau. Taip pat nuo peršalimo buvo. Nuo tada labai saugaus, nebenešiojau trumpų maikučių nuoga bamba, ir striukutė buvo pakeista momentaliai į ilgesnę . .. bet dar būna, kad nušalu ir ima skaudėti, pilvą bei insktus . . .
Ir furodoninas pas mane yra. PAMENU PASAKĖ, JEI NEGUSLIU IR NESIGYDYSIU VAIKŲ GALIU NETURĖTI, NES LAIKU NEGYDOMOS TOKIOS BĖDOS TOKIAS PASEKMES GALI TURĖTI.

25. Aug 2010, 17:01

apie petrazoliu arbata neteko girdeti,gerai zinau kad padeda pasigarinimas kokiame bliuduke uzsivirinus petrazoliu ir ant jo patupejus.....

25. Aug 2010, 14:54

Petrazoles uzplikyti verdanciu vandeniu ir gerti. Man tai jos fu...

25. Aug 2010, 14:47

zinau si malonuma 😀 vaistai tai furadoninas(nuo jo mane pykina) ir Uvamin ,visada isimetu i rankinuka jei lekiam kur atostogauti gamtoje ypac lengva persalti... 😉 profilaktiskai gerti yra specialus maisto papildai su spanguolemis 😉

25. Aug 2010, 14:40

šitą nemalonumą galima aplenkti.tiesiog reikia sugerti kursą care lady arba lacto lady ar dar ko nors kur sudetis is brukniu ,ar spanguoliu.tikrai labai veiksminga.

25. Aug 2010, 14:20

o kaip ja daryti ta petrazoliu arbata?as jas vienas labai megstu valgyt

25. Aug 2010, 14:16

labai padeda petrazoliu arbata, as su siuo nemaloniu dalyku ir buvau susidurusi ☹

25. Aug 2010, 13:54

tai vat, as ir mastau, kad visada viskas su laiku atsiliepia..

25. Aug 2010, 13:50

sharlote dabar joms nieko,bet po keleta meteliu bus...as ir blaskydavausi plika nugara,bamba..

25. Aug 2010, 13:47

oj man buna kiekvienais metais po kelis kartus☹ karta jau buvo taip sunkiai, kad jau maniiau jog inkstus pazeide, bet aciu Dievu,j kad ne... man tai labai padeda furadonins vienos tabletes tik uztenka😀

25. Aug 2010, 13:36

Petrazoliu arbata padeda. O siaip profilaktiskai nuo rudens pradedu valgyti spanguoles trintas su medumi. Ir imuniteta stiprina, ir padeda isvengti slapimo pusles uzdegimo. Jau metus neteko sios nemalonios ligos patirti. Tpfu tpfu tpfu ...

25. Aug 2010, 13:28

vat vat, o kas baisausia, atrodo saugais visaip kaip, bet vistiek sergi, o va matau merginas einančias su striukytėm iki bambos ir joms nieko.. 😀

25. Aug 2010, 13:28

medetkų arbata laibai veiksminga ir gerti,ir į vonią iltis galima nuovirą

25. Aug 2010, 13:26

man ir labai dazna problema☹ jausmas tikrai nekoks.. as ir saugausi kaip tik galiu, bet nevisada iseina..

25. Aug 2010, 13:24

man buvo "sis malonumas" pries pat vestuves. maniau svente bus sugadinta. geriau meskauogiu arbata, vaistus, galiausiai antibiotikus, nes sirgti nebuvo kada. kai nuejau serganti i darba, tuoj sulaukiau kolegiu pagalbos

25. Aug 2010, 13:24

tikrai nemaloni beda o jei uzdelsi dar tai vaje,skausmas

25. Aug 2010, 13:23

patariu,kojas laikyt šiltai,bet pati mėgstu basa vaikščioti,tai tokią problemą turiu ,bet man dažniau inkstus griebia

25. Aug 2010, 13:20

man nera buve dar

25. Aug 2010, 13:16

tai mano nuolatinė bėda, jau net nebepamenu, kiek sykių teko apturėt šį "malonumą", tad vos tik vėsesni orai - rengiuosi iškart šilčiau, nes menkas skersvėjis ar šaltukas ir viskas... kadangi paskutinį sykį pūslės uždegimas buvo perėjęs į inkstų uždegimą, tai saugausi kaip galėdama..šiaip vis profilaktiškai pageriu care lady tabletes, teko naudot ir urosept, meškauogių arbata, nors ir labai man šlykšti, bet tikrai veiksminga.. žinoma ne sykį teko ir ant bulvių garų pasėdėt 😀

27. Jan 2012, 11:21

parasysiu i tenta tema😉

27. Jan 2012, 01:21

aha skaiciau alioniuk😀mane ir labai domina ta tema,bet niekas nieko neparaso tenai,sakau gal pati jau tiri kokiu ideju😉???

26. Jan 2012, 20:06

kartais tos atostogos taip ir tampa dar didesniu darbymeciu nei atostogom... 😉 na kiekvienas savaip kaip jam geriau;~)

26. Jan 2012, 18:47

tai taip ir turi but kad mes turim lankyt visus tam ten ir grystam😉

1 2