Mano vaikuciui 3 metukui,prakaitavimas musu sirgimo priezastis.viskas budavo gerai kol guledavo vezimelyje ir nevaiksciodavo,bet kaip pradejo labai greit susyla,nors lauke -7 salcio ji uztenka aprengti pavasarine striuke.Zodziu ir darzelyje visi vaikai apsirenge normaliai,o manasis pusplikis i salta lauka eina,nes pradejes lakstyti susyla ir tada tuoj pat perpucia ir sergam.....nezinau ar cia normalu,gal kas turi panasiu pavyzdziu?
Jei vaikutis daug prakaituoja, reikėtų pasitikrinti cukraus kiekį kraujyje.😀
Sveikos pas mus irgi tokia pat bedele ar ziema ar vasara visada vaikinas slaputukas su daktare snekejau tai sake kad prakaito liaukos jau tokios ar tete dirbdamas labai prakaituoja tai irgi paveldima ir nieko cia nepakeisi tokie musu vaikai
Reikia stiprinti vaiko imunitetą. Tik stiprus organizmas gali pasipriešinti ligai. Bičių produktai vienintelis kol kas efektyvus žinomas būdas atstatyti organizmą. Tai ką sukūrę gamta, žmogui dar sukurti nepavyko ir nėra reikalo tai daryti. Jei kas abejoja, paskaitykit inete apie medų, bičių duonele bei jos savybes ir nesukit sau galvos. Produktus pirkit ne parduotuvėje, bet pas tikra bitininką turguje, arba iš pažįstamo. Tačiau greito efekto nesitikėkit, o po metų apie savo ligas pamiršite visam laikui, su sąlyga, kad nenustosite vartoti bičių produktus.
tikraij,aciu labai uz patarima
mano berniukui 8 ir turim ta pacia beda.stengiuos maziau rengt.girdau zuvu tauku pagrindu vitaminus.kazkiek geriau
Mano vaikuciui 3 metukui,prakaitavimas musu sirgimo priezastis.viskas budavo gerai kol guledavo vezimelyje ir nevaiksciodavo,bet kaip pradejo labai greit susyla,nors lauke -7 salcio ji uztenka aprengti pavasarine striuke.Zodziu ir darzelyje visi vaikai apsirenge normaliai,o manasis pusplikis i salta lauka eina,nes pradejes lakstyti susyla ir tada tuoj pat perpucia ir sergam.....nezinau ar cia normalu,gal kas turi panasiu pavyzdziu?