Kūdikis miega tik mamai ant krūtinės

10. Oct, 01:10

Sveikos mamos. Turiu dukrytę, 2mėn ir 1sav :) viskas būtų gerai, bet ji niekur nemiega. Vežime nemiega, autokėdutej pasnaudžia max 20min, tas pats ir gultuke. Miega tik man paguldyta pilvu ant krutinės. Naktį miega ir ant šonuko, valgydama mp užmiega, nors kartais reikia ir naktį pasupus "užsidėt ant savęs". Diena ant šono paguldyta tik irgi max 20min išmiega, pradeda mosikuotis ir prabunda. Gal kuriai taip buvo? Kada išaugot? Gal atPratinot kažkaip? Norisi namus apsitvarkyt per ta laika, kol miega, bet va neišeina..

14. Dec 2015, 11:49

Pinigų skolinimosi
A reikia trumpalaikio ekonominės pagalbos ar finansinės padėties, bankų ir finansinių institucijų asmuo vis dar laukia pakankamai kredito ar kitas paskolą per trumpą laiką 48 valandų adresą:. josiane.gourdin82@orange.fr
novaki.finance@gmail.com

11. Oct 2014, 21:29 Ona.

Nu aš galvoju taip pat. 😀 tik baisu, atrodo, kad neišaugs iš to. 😀)) ačiū už patarimus!

10. Oct 2014, 19:02

Pirmiausia, tai nereikia nieko nuo nieko atpratinti. Dukrelė 9 mėnesius gyveno pas mamą pilve - jautė šilumą, siūbavimą, mamos širdies plakimą, tad nieko nuostabaus jei dar nori fizinio kontakto, kaip ir krūties, nes tai kūdikiui asocijuojasi su saugumu. Ant jūsų miega todėl, kad girdi širdies plakimą - saugu ir gera pas mamą. Taip pat greitai gali būti ar jau yra augimo šuolis (http://www.bellahappy.lt/lt_LT/content/augimo-spurtas-arba-suoliai).
Praeis šiek tiek laiko, dukrelė ims vis labiau domėtis aplinka, žaisliukais. Jei nemiega nei vežime, nei automobilinėje kėdutėje, puiki išeitis - nešioklė, taip ir lauke daugiau laiko galima praleisti (grynas oras teigiamai veikia vaikų miega), ir namie - laisvos rankos.
Iš esmės, mano nuomone, reikia džiaugtis, jog su mergaite mezgate ryšį, juk tai toks trumpas tarpsnis, kai mama yra pati reikalingiausia. 😀 Kai vaikučiai paaugs kaip tik norėsime, jog šios akimirkos grįžtų, tad mėgaukitės motinystes, nes aplinkinis pasaulis tikrai nesugrius. 🌷

10. Oct 2014, 14:01 Daiurchy

Nu už stiprybę dėkoju, beeet, o ką daryt? 😃