Sveiki. Nezinau ar cia buvo tokia temute ar ne..tiesiog ieskau galbut paguodos kas panasiai susidure. Nuo mazens turiu krutines lastos deformacija (labai gylu idubima krutines srityje)..nieko nejauciau,man netrugde,ir per krutine uzaugusia net nesimato. Pagaliau pastojau. Lauktas stebukliukas :) dabar man 15sav. Ir gydytojai labai gazdina..sako vaikuciui bus viskas gerai bet vargu ar pati isgyvensi gimdymo metu,nes visiskai uzspaudes plaucius idubimas. Negalejau patiketi kaip jie gali taip sakyti :( kadangi esu is panevezio ir neturiu salygu kitur vazineti,sako "cia niekas neapsiims tokio sunkaus gimdymo". Juk tai ju darbas.. Dabar asaru pakalnes,jauciu palusiu :( gal kuri turejot ar turit tokia deformacija ir pagimdet?
nereikia pergyventi is karto,nukeliauk pasikonsultuoti pas kelis daktarus,o jeigu ir neleis gimdyti,tai juk ne jokia tragedija,padarys cp ir viskas😀 as irgi turiu krutines deformacija,tik pas mane visas krutines kaulas issokes,o ne i dubes kaip pas tave, taciau kas nezino,tas ir nemato....
Aciu jums. Na,nera malonu isgirsti kai daktarai pasako jog neisgyvensi.. Manau suprantama. Bet nepasiduosiu.
sveikinimai papuosaliuke ir maziau jaudinkis ka daktarai sako
pirmiausia sveikinimai 😀 o ko tu asaras lieji... as jokia ne eksperte, bet man rodos jei su sveikata blogai cp darys ir tiek....
Sveiki. Nezinau ar cia buvo tokia temute ar ne..tiesiog ieskau galbut paguodos kas panasiai susidure. Nuo mazens turiu krutines lastos deformacija (labai gylu idubima krutines srityje)..nieko nejauciau,man netrugde,ir per krutine uzaugusia net nesimato. Pagaliau pastojau. Lauktas stebukliukas 😀 dabar man 15sav. Ir gydytojai labai gazdina..sako vaikuciui bus viskas gerai bet vargu ar pati isgyvensi gimdymo metu,nes visiskai uzspaudes plaucius idubimas. Negalejau patiketi kaip jie gali taip sakyti ☹ kadangi esu is panevezio ir neturiu salygu kitur vazineti,sako "cia niekas neapsiims tokio sunkaus gimdymo". Juk tai ju darbas.. Dabar asaru pakalnes,jauciu palusiu ☹ gal kuri turejot ar turit tokia deformacija ir pagimdet?