Krikštynos

29. Mar, 12:01

Sveikos mamytes,norejau suzinoti gal galit patarti pries kiek laiko reikia uzsirasyti i baznycia krikstijimui ir nuo kiek metu gali buti kuminai?

30. May 2013, 11:17

sveikutes, pagaliau ir mes susiplanavom sia vasara liepos men paneles krikstynas.su baznycia jau sutarta, reikes tik 1na paskaitele isklausyti pas vienuole Antano baznycioje. Cia gal todel, kad baznycia ne kaune pasirinkom, o Rumsiskese. Kita savaitele reikes pamazu pradet ruostis, nes laikas greit lekia nesinori paskutinei dienai visko pasilikt.

08. May 2013, 17:53

va va tokie leliukai, nelabai ryškiai matosi , bet matosi 😀

08. May 2013, 17:52

sveikutės 😀 mes birželio1 dieną švęsime savo krikštynas 😀 krikštynos nebus labai didelės. apie 20 žmogiukų ir plius apie 7 vaikučius 😀 dovanėles pirkom svečiam, po tokį mažą leliuką vežimėlyje, tokios statulytės labai mielos 😃 va ką kuminam ti neįsivaizduoju dar 😀 ... darėm svečiam pakvietimus ( dariau pati) , daugiau tai lyg ir nieko naujo, pasižadėjimai, priesaikos , žaidimai šventės metu 😀 nieko ypatingo 😀

13. Apr 2013, 21:38

Mes (as mano vyras ir sunelis) visi 3 busim baltai apsirenge 😀)

13. Apr 2013, 17:15

O ka mamos rengsites? Kaip puosites?😀

09. Apr 2013, 19:31

toast.lt cia labai graziu darbu yra,tai kiekvienai seimai,o ju pas mus nebus labai daug,apie 6,padovanosim po angeliuka su padeka 😀 manau bus labai grazu 😀 tik dabar ka kuminam, ka kuminam jopapa.....

09. Apr 2013, 18:54

o mes kazkokiu dovaneliu atskirai sveciams nedarem,kadangi labai daug sveciu pas mus buvo,bet buvo visokiu konkursu,apdovanojimu ir pan,tai kiekvienas gavo po kazkoki niekuti,kas sokoladini medali,kas juoko forma dovanele ir pan,niekas neliko nuskriaustas 😀

08. Apr 2013, 16:35

http://www.infinitydecor.lt/index.php/pagrindinis/kita/graikiski-riesutai-83-detail

lauraei va 😀 daug kur juos graviruoja dabar. Ikeliau pirma pasitaikusia foto

08. Apr 2013, 16:12

pas mu taip pat bus uzduoteliu,zaidimu,ir uz tai bus dovanojama kokia tai smulkmenele,taciau as kalbu apie sveciu dovaneles,tai tokia,kaip padeka,kad atejote i musu svente 😀 na sakykim prie kiekvieno zmogaus lekstes butu padeta po kokia tai dovanele 😀 tik nesugalvoju kas tai turetu buti.... o ir kuminam nezinau ka dovanoti...atrodo nieko originalaus nesugalvoju...

08. Apr 2013, 15:07

mes daremes padekas,diplomus,na o dovanojom mazosios ireminta nuotrauka 😀tiek kriksto teveliams,tiek seneliams,dar atsimenu dovanas iteikinejom,tik tada kai kiekvienas atlikdavo jam skirta uzduoti 😀

08. Apr 2013, 14:30

gal gali parodyti pvz kaip tas riesutas turetu atrodyti? o kur tu ji graviruosi?

08. Apr 2013, 14:23

sveciams dovanosiu po graviruota graikiska riesutu su palinkejimu, krikstateviams siuvinetus ranksluoscius 😀

08. Apr 2013, 11:27

na stai,pagaliau ir mes jau uzsirasem krisktynu data 😀 birzelio 29😀 nebuvo jokiu bedu 😀 mamytes,sakykit ar daret kokias ale padekos dovaneles sveciams?😀 ar ka nors kuminams dovanosit? dabar man sitie du aktualus klausimai.

05. Apr 2013, 18:15

as ta zinau,tik man idomu,ar susituokusi pora tik zakse,gali buti kuminais 😀

05. Apr 2013, 17:28

Kuminai isvis gali buti nesusituokia ir net ne pora 😀

04. Apr 2013, 15:56

nuraminai,aciu😀

04. Apr 2013, 12:50

sveika galiu is savo patirties pasakyti kad ne😀 musu kuminai tik susirase zagse😀

03. Apr 2013, 20:49

o kaip sauniai😀 o man iskilo klausimas,ar kuminai butinai turi buti susituoke baznycioje?

03. Apr 2013, 17:38

Nu va mes siandien jau uzsirasem Birzelio 15 diena krikstynom,per mano gimtadieni 😀)

30. Mar 2013, 17:19

Tai va noriu nuvaziuoti paziureti kokia,mama taipat sake kad inai labai grazi.Mes tai pat svesim gamtoj,pas mociute nuosavame name,kviesim taipat tik artimiausius,tevai,mano kuminai,mociutes seneliai tetos ir dedes 😀) vat as dar nesugalvojau ka darysiu su rubeliais ar pirksiu ar siusiu,noriu sunelio krikstynas kad visi 3 butumem baltai apsirenge 😀)

30. Mar 2013, 14:52

mes kviesim tik artimiausius,tevai,uosviai mociutes ir kuminai 😀 zadam daryti sode,oras geras bus,vietos daug,vaikam smagu,kas gali buti geriau😀 mes pradejom nuo kuminu paieskos,paskui perejau prie sukneles paieskos,fotografes paieskos,dabar po velyku uzsakysim baznycia ir toliau jau smulkmenos,maistas,puosyba,svecius sukviesti ir viskas 😀 turim labai saunia kuma kuri zada pravesti zaidimuku,tradiciju,kad svente butu smagi 😀

30. Mar 2013, 14:05

sveikos mamytes as taip pat savo mergyte sia vasara zadu krikstyti,bet net neisivaizduoju nuo ko reikia pradeti😀 o jus kai pakrikstysit savo mazylius ka paskui zadat daryti uzsisakysit kokia nors kavine? ar namie kazka suorganizuosit, patarkit prasau nes net neisivaizduoju ka daryti, matot as esu is klp,o mano draugas is marijampoles, tai nznz kur daryti krikstynas jei klaipedoj tai galvoju gal kavine uzsisakyti, nes I buta visi netilpsim, o jei marijampoleje tai vyro tevai turi nama,bet ten lb daug zmoniu taip pat netilps kviestume tik artimiausius,nes dar gi permiegoti reiketu, tai nezinau ar daryti tik tarp artimiausiu tai yra mazyle mes su vyru, musu tevai ir krikstateviai ar daryti didesnes klp kavineje ir kviesti dar dedes,tetas? kaip jus zadat daryti ?

30. Mar 2013, 13:48

prie zakso irgi grazi,man net dar grazesne nei ta prie avitelos😀 ten ji irgi tokia nedidele,jauki 😀 ne,mes i plikius vaziuosim,ten yra banzycia😀

30. Mar 2013, 13:24

Mes dar vaziuosim viena baznytele irgi pasiziuret centre sake yra,mano tevai ten tuokesi prie zakso kazkur gal apie ta ir tu sneki 😀

30. Mar 2013, 11:35

Giedre,mes toje baznycioje tuokemes,grazi didele baznycia😀 mes planuojam plikiu baznyteleje,ten labai grazi yra😀 bet to,ten ir vyras krikstytas buvo 😀 jau ir suknele baigia mums nunerti,beliko tik svecius sukviesti😀

29. Mar 2013, 16:02

palangoje prie basanaviciaus😀))

29. Mar 2013, 14:39

Tas tai jo jei nustatines suma tai viso gero tada,ir pagal viska cia baznyciai auka o ne jam 😃 varliukai o kokioj jus krikstijot?

29. Mar 2013, 14:12

mums irgi jokiu pamokeliu nebuvo..

29. Mar 2013, 14:11

mes i vokeli 50 lt idejom manau pagal savo galimybes kiek duosi tiek ir jei kunigas nustato kokia suma tai zinokit net neiciau pas toky.... nes man ziauru kai norint vaika arciau dievo laikyti dar turi ir sumoketi....

29. Mar 2013, 13:52

Laura mes tikriausiai i ta kur centre prie avitelos yra,o jus?Mes irgi taip planuojam apie birzelio viduri arba liepos 😀 nu kiek pastebejau isvisu aprasimu labai priklauso nuo kunigo viskas 😀 nu mes galvojam duoti apie 50 arba 100 nu manau tikrai uzteks 😃

1 2