Sveikos visos busimos ir esamos mamytes, kadangi siuo metu neturiu galimybes nueiti pas daktare ir pasiklausti jos pati tai klausiu jusu. Ar normalu jog man ipusejus treciam menesiui krinta svoris? sveriau 60kg o db jau 57kg. ar tai itakoja dar nesibaiges pykinimas ir apetito nebuvimas ar tai gali buti kazkokios kitos problemos? gal kam taip buvo? aciu :)
o kaip su pykinimu reikaliukai? vis dar pykina? 😀
As buvau numetus du kg, bet dabar svoris stovi vietoje, nebeauga, o man eina 4 men 😀 Sake tai normalu 😀
man tik dabar pradejo jis po truputi augti,o jau beveik trecias trimestras prasidejes 😀
na tuomet gal nieko baisaus, nes neramu kazkaip darosi, bet galvoju vistiek stresas, nuovargis, apetito nebuvimas ir t.t tai itakoja.. jei ne man vienai taip tai gerai bent tiek 😀 jau laukiu ir as kol prades augti svoris 😀
sweika,as nuo 17saw iki dabar(23)numetus esu 7kg 😀Tik dabar po truputi pradejo apetitas kilti ir kg augti.Manau kad nieko tokio.Man daktare sake kad nuvargstu turbut perdaug
Sveikos visos busimos ir esamos mamytes, kadangi siuo metu neturiu galimybes nueiti pas daktare ir pasiklausti jos pati tai klausiu jusu. Ar normalu jog man ipusejus treciam menesiui krinta svoris? sveriau 60kg o db jau 57kg. ar tai itakoja dar nesibaiges pykinimas ir apetito nebuvimas ar tai gali buti kazkokios kitos problemos? gal kam taip buvo? aciu 😀