sveikos mamytes ir besilaukiancios :) noreciau jusu paklausti kas turi patirties ir kaip sekesi isnesioti mazyli jaigu mamytes minus rezus,o tevelio plius?
sveikos mamytes ir besilaukiancios :) noreciau jusu paklausti kas turi patirties ir kaip sekesi isnesioti mazyli jaigu mamytes minus rezus,o tevelio plius?
Mano draugės šeimoj tas pats, turi 3 sveikus vaikučius ir visi sveiki bei laimingi, jokių būdų nebuvo, tik kažkurią sav. kažką suleido, dabar tikrai nepasakysiu ką, bet čia link trečio trimestro.
Mano drauges ir nesutapo, vaikuciui viskas gerai, 27 ar 28 savaite suleidzia vaistuku nezinau kaip vadinasi, bet viskas buna gerai 😀
ausriuss puikiai 😀 mano krisktasunis gimes butent tokioje seimoje,mamytes - tevelio + 😃 Bet uz tai gali kraujo grupe neatitikti nei vienam is teveliu 😃 Kita drauge turi trys vaikus 😀 Tai nieks nesisskunde ir negalvojo apie tos rezusus
sveikos mamytes ir besilaukiancios 😀 noreciau jusu paklausti kas turi patirties ir kaip sekesi isnesioti mazyli jaigu mamytes minus rezus,o tevelio plius?