Sveikos mamytės, gal yra naudojančių kontraceptinį žiedą, gal galėtumėte pasidalinti patirtimi, ar naudojimo pradžioje buvo kokių šaluinų poveikių ir pan?
Sveikos mamytės, gal yra naudojančių kontraceptinį žiedą, gal galėtumėte pasidalinti patirtimi, ar naudojimo pradžioje buvo kokių šaluinų poveikių ir pan?
Sveikos, o kokias kontraceptines priemones naudojat po gimdymo, kol dar maitinat vaikiukus savo pienu?
Na nezinau ar yra kitokiu, man gydytoja ta rekomendavo😀
maniskis sako, kad nejaucia 😀 o LT kitokio nei Nuavaring ir nera 😀
As irgi naudoju Nuvaring zieda.Man ir patogiau nei tabletes, o svarbiausia, kad svoriui itakos neturi. O antros puses to ziedo nejausdavo? netrukdydavo jis mylintis?😀
as irgi naudojau ir patenkinta labai buvau 😀 dabar nenaudoju,nes planuojame su vyru antra vaikeli.ir tikrai niekur jisai man nepajudedavo 😀
pati geriausi kontraceptine priemone ja naudojau pries pastojant su pirmu vaikuciu ir naudosiu pasigimdziusi antra kudikeli 😀 reguliarios MM neskausmingos ir nereikia galvoti apie kiekviena diena tableciu ryjima fu beja jokiu hormonu pakitimo jokio sustorejimo geriausias is ziedu NUVARING
Kontraceptini zieda naudojau 2 m. pries gimdyma ir jau pusmetis po gimdymo. Jokio salutinio poveikio nejauciu, man jis patogiau nei KT, kurias pamirsdavau isgerti 😀 menesines prasideda 3-4 d. po ziedo issiemimo, nera gausios, ir neskausmingos.
Taip tariausi, ji pasake kol menesines neprasides nenaudot, o po to jau pirmu mm pirmaja diena.
Na as pati naudoju dar tik 10 dienu, tableciu nenorejau, tai gydytoja rekomendavo ta zieda, bet ir jis man kazkaip nelabai patinka, kazkaip kitaip as ji isivaizdavau. Beto jau 10 dienu vis mm nesibaigia, is pradziu buvo labai gausios ir dabar vis teplioja, ir nesuprantu ar cia del to kad po gimdymo pirmos mm, ar cia to ziedo koks poveikis.