Kontraceptinės tabletės YASMINELLE

24. Aug, 01:38

Sveikos mamytes! Gal kurios vartojate sias KT? Pasidalinkime savo ispudziais apie jas!

Saulyte96 Saulyte96 04. Sep 2023, 17:47

Turiu 4 pakelius Yasminelle (0,02mg/3mg ethinylestradiolum/drospirenonum), pirkau į priekį, bet nebereikia, garantija iki 2024.12, parduočiau po 7 eurus už pakelį, gyvenu Vilniuje, galiu išsiųsti. Gaila išmesti. Būtų gerai jeigu jau turėtumėt receptą ar jau vartojate šias tabletes 🙈😅. +37063643588

03. Sep 2011, 22:28

Oi, yarin, susumaišiau,sorry😀Jos man netiko kažkaip, nes mėnesinės prasidėdavo bile kada.O poveikis koks?Aplamai ,teigiamo poveikio vartojant KT nematau, nu bet ką daryti.Kiekviena kontraceptinė priemonė turi tiek pliusų, tiek minusų. Pavyzdžiui,ne visos gali vartoti KT, kitų organizmas nepriima visokių spiralių ir pan.Niekada nepirkau savo nuožiūra KT.Visada pasakau savo gine ko laukiu iš K|T, o ji man ir pasiūlo.Vienas pliusas - susinormalizuoja mėnesinės. Kaip laikrodukas, bent jau man.😀

03. Sep 2011, 16:52

As kiek pamenu visada naudojau ir naudoju Yasminele kontraceptikus,man labai tinka,seniau berdavo veida spuogais pries menesines,o kai pradejau naudoti viskas liovesi,super 😀

27. Aug 2011, 16:44

man ginekologe patare, kad jei dar zadu gimdyt, tai KT nevartoti.jos silpnina imuniteta ir siaip negerai tolimesniems nestumams.saugotis kazkaip kitaip 😀
db naudoju Parmatex zvakutes.

24. Aug 2011, 14:59

Na buna, kad kaikurioms dar plius ir oda, ir plaukus pagrazina, ir plaukuotuma mazina, ir svoris krenta 😀 Tai ar pastebejote kokius nors pokycius?

24. Aug 2011, 14:38

o kokie gali būti pliusai? 😀 vienas didžiausia maža tikimybė pastoti 😀

24. Aug 2011, 14:16

O pliusai kokie? 😀 Gal pastebejot koki poveiki odai? As neilgai dar vartoju tai bijau neprisidirbt ko

24. Aug 2011, 14:12

As taippat jas vartoju, nusiskundimu neturiu 😀

24. Aug 2011, 14:10

O kiek laiko jau vartoji? Koki teigiama poveiki gal pastebejai? JASMIN negirdetos man, kodel tau jos netiko? O kiek zinau tai panasios i YASMINELLE yra YARIN, tik jose hormonu kiekis didesnis, tai reiskia YASMINELLE maziau kenksmingos 😀 Man kolkas irgi jos tinka, nesiskundziu niekuo tik pykino pirmom dienom truputi

24. Aug 2011, 14:01

Aš vartoju.Kol kas tinka jos man. Prieš tai vartojau jasmin,netiko, nors su šitomis jos analogiškos, netgi hormonų kiekis toks pat. Pakeičiau į yasminelle, ir jos man tiko labiau.

24. Aug 2011, 13:38

Sveikos mamytes! Gal kurios vartojate sias KT? Pasidalinkime savo ispudziais apie jas!