Sveikos mamytės :) pasidalinkite žiniomis, kokios kontraceptinės tabletės geriausios, žindant kūdikį? Kokias dar kontracepcijos priemones naudojate?
Sveikos mamytės :) pasidalinkite žiniomis, kokios kontraceptinės tabletės geriausios, žindant kūdikį? Kokias dar kontracepcijos priemones naudojate?
tel +37063643588
Turiu 4 pakelius Yasminelle (0,02mg/3mg ethinylestradiolum/drospirenonum), pirkau į priekį, bet nebereikia, garantija iki 2024.12, parduočiau po 7 eurus už pakelį, gyvenu Vilniuje, galiu išsiųsti. Gaila išmesti. Būtų gerai jeigu jau turėtumėt receptą ar jau vartojate šias tabletes 🙈😅.
Apie kontraceptines tabletes gali pasiskaityti - https://www.atsargus.lt/saugus-seksas/kontraceptines-priemones/ labai daug informacijos.
Iš kur perkate kontraceptines tabletes?? Nenoriu pirkti vaistinėje, todėl pirksiu internetu iš http://www.vaistine.lt/Pub/default.aspx
😀
NAUJIENA! WWW.VIETASKELBIMAMS.BUGS3.COM
na tikiuosi viskas bus gerai 😉)
Spanguolytia, aš gėriau tas naujos kartos kontraceptines, apie kurias rašo, kad neauga svoris ir staigiai mano sąskaitoj atsirado ne keli kg., o visa 10 kg. ☹ Ne visada ką rašo, taip ir būna. O dėl pirmo mėn. didesnės tikimybės, kad gali pastoti, tai rašo visuose informaciniuose lapeliuose (kiek teko domėtis), ta prasme pabrėžiama, kad pirmą ciklą reikalinga papildoma apsauga.
Sveikos,man gydytoja israse kontraceptines tabletes ir taip pat pirma menesi tepliojo,bet veliau nustojo,toks tepliojimas yra normalus,net isformacineje knyguteje rasoma apie tepliojima,dabar yra daug nauju kontraceptiniu tableciu,todel nuo naujesniu svoris neauga,kai kurioms net krenta.Zinoma yra tokiu kurios pastoja gerdamos kontraceptines tabletes,nes tai nera 100%uztikrinta apsauga,tik vat pirma karta girdziu,kad pirma men rizika didesne,jei geri taip kaip priklauso,manau tikrai nereikia laukti viso menesio,kontraceptines kurias as geriu reikejo pradeti gerti pirmaja menesiniu diena ir jau po menesiniu gali nebesisaugoti,na bet velgi cia jau priklauso nuo to kokias geri
Pirmą mėn. tikrai didelė tikimybė pastoti naudojant tokį metodą, o kitos apskritai pastoja naudodamos kontraceptines tabletes.
norejau paklausti jai vartoji tabletes pirma men ir vyras baige viduje ar gali pastoti?
Kontraceptinės tabletės yra ne juokai, aš nuo visų priaugdavau daug svorio, o esu naudojus kokias net 4 rūšis, vienas pirkausi savo nuožiūra, kitas paskirdavo gyd., bet dabar po gimdymo gyd. sakė saugotis kitaip, tik ne kontraceptinėm, nes tai hormonai, o ne šiaip vitaminukai organizmui stiprinti.
na nzn gal 😉 matai tik pradejau gerti jas tai ziai dar gali pasikeiti😉
tai gal tau tinka tabletes as tai nuo vienu svorio priaugau daug☹
oj tikiuosi tinka nes ir taip bijojau kad kaip sako kad nuo kontracentiniu gali sustambeti svorio priaugti 😥 o db atrodo kaip tik gerai nieko neviksta 😉))\
Zivile---> na as tik nesenai jas pradejau gerti kaip tik pirmas menuo kaip geriu
sveikosmamytes 😉 norejau pakalusti jai vartoji kontraceptines tabletes ar turi tepti tamsiai?
As ne po gimdymo bet geriu DESO kontraceptines tabletes. mm jau 11d.tai reiskia kad man jos netinka? siaip man mm budavo 4 ar 5 dienas
buvau pas gyditoja, išrašė man tu cerazette, tikiuosi jos veiksmingos ,nors ir skirtos maitinančioms 😀
nu tai yra kontraceptiniu tableciu maitinanciom 😀 as kai pati dar maitinau man gydytoja buvo israsius recepta,bet taip ir nebenusipirkau.
Spirituke,yra KT specialiai maitinančiom..aš geriu nuo 3 mėnesių, nes maitinu..azalia arba cerazette..tik jas kai pabaigi reikia vėl iškart gert, be pertraukų..kol kas net mmm man nėra..
aš ir galvoju apie tabletes, bet bijau, kad nepakenkčiau mažei savo, nes maitinu pati. tai nė nežinau, kas geriau...
as anksciau geriu tabletes ir dabar manau vel gersiu man su jom geriausiai,ginekologe atitaiko man skirtas nei svoris auga,nei beria nei skausmai niekas ir labai geros 😀
apie spirales taip pat nekokių atsiliepimų esu girdėjusi, ir jau ne vieną "spiralinuką" žinau 😃 o tie pleistrai tai man kažkokie nepatikimi atrodo...
cia vieno kaina ar ipakavimo?
aš užsieny esu ,o siaip drauge lt mokejo apie 30lt
o kiek jie kainuoja?reikia recepto?
jie keičiami kas savaite laiko užsiklijuoji ant peties galima,ant šlaunies ir kairej pusej pilvo...galima su jais maudytis viska tik neužmiršt keisti...
gal gali daugiau papasakoti apie juos? 😀
man patikdavo kontracepciniai pleistrai😀
sveikos,as kiek esu girdejus apie spirales tai nieko gero jos.menesines labai skausmingos,buna kad iskrenta jos.tai mano nuomuone apie jas nelabai kokia 😀 ne nu bet cia kiekvienos reikalas ir kiekviena savo nuomuone turi 😀