Kontracepcija - injekcija

11. Feb, 08:03

sweikutes, gal kuri buvo susidurusi su depo-provera injekcija? labai noreciau suzinoti atsiliepimus, nes zadu susileisti.

09. Sep 2012, 14:42

uiii kaip tilu cia😀

01. Jul 2012, 13:30

cia kekvienos asmeninis reikalas,kas,kur,kada😃

liuks liuks 12. Jun 2012, 19:29

Kiekvienas zmogus turi savo nuomone,bet kisti ja kitiems,tai gal ir nereiktu...

12. Jun 2012, 19:15

nu pinkpain ir pavarai,rukyma ir alkoholi su kontraceptikais lygina,as pvz kontraceptikus renkuosi,nes man susvelnina menesines,be ju 3d raityciausi lovoj.O ir prezervatyvai ne visiems patinka,taigi visi renkasi,tai kas jiems labiau tinka.pvz as apie naturalu seimos planavima net negalvociau,nes musu organizmai per daug gerai sutampa.visus tris kartus,tik nustojus gert kontraceptikus ta pati men pastojau.O jei sakai del ligu,tai daug ka duoda zmogaus genetikos,kiek rukaliu pragyvena,sveika gyvensena propaguojancius zmones

Krisliukas Krisliukas 12. Jun 2012, 19:02

mamos, baikit..aš labai puikiai suprantu pinkpain ir apie ką jį kalba.. ji kalba apie natūralų šeimos planavimo būdą..kuris yra labai efektyvus..pačiai teko apie tai domėtis, bet va po trijų vaikų nelabai drįstu bandyt 😀 nors kaip tik prieš kelias dienas vyrui sakiau, kad reiktų nueit į kursus.. turiu vieną draugę, kuri savo abi mergytes suplanavo būtent tokiu būdu,nors jokių kursų nelankė..ji tiesiog labai gerai pažįsta savo ciklą ir organizmą..abi mergytės atėjo į pasaulį tik tada kai ji to pati panorėjo, iš pirmo karto.. tik man vis atrodo kad tai labai sudėtingas būdas, kaskart matuot temperatūrą ir pan. Bet kiek teko domėtis, jei poros mylisi būtent tokiu būdu, skyrybų nerasta tokiose šeimose..na aš dar kol kas nepribrendau tam reikalui, tad saugausi kitu būdu

12. Jun 2012, 18:51

Nu tai jau bent prezervatyvais saugotūsi., o ne prisifarširuotų chemijos.. Jei išvis daugiau vaikų nebeketinama turėti, tai dar pusė velnio.. Bet kai prisivariusios visokio bieso poto vaikus įsčiose nešioja tai jau nefaina..

liuks liuks 12. Jun 2012, 15:50

Tai,kad zinai manau apsisaugojimo priemones ir butinos,nes kazi kaip butu jei visi seimose po koki 10vaiku augintu ir jau nekalbu apie tai,kad nevisi juos islaikyt galetu.Manau gristume i gilia ir tamsia senove kur vaikai vieni kitus augino,basi vaiksciojo ir t.t

11. Jun 2012, 23:55

Nelygink to kas yra žmogui gyvybiškai būtina, su tokiu šlamštu kaip kontracepcija.. Man tai tolygu rūkymui, alkoholiui ar narkotikams..

11. Jun 2012, 21:56

o zinai kad savanoriskas nuodijimasis yra ne tik kontracepcija? pradedant nuo kudikiu misineliu , ir baigiant viskuo tuo ka mes valgom? taigi nebent reiketu mums uzsikoncervuoti ir ramiai ir sveikai laukti senatves. tokiais jau laikais gyvenam 😀

11. Jun 2012, 21:52

Nu tai jei neplanuoja, tai lai nuodijasi.. Tik poto tegu neverkia jei į senatvę nenormalios ligos ims lįst.

11. Jun 2012, 21:48

o kam persiduos jei vaiku daugiau moteris neplanuoja?

11. Jun 2012, 21:47

Giedra, aš esu nusistačiusi tik prieš savanorišką nuodijimąsi, nemąstant, jog tai gali atsiliepti sekančioms kartoms..

11. Jun 2012, 21:47

nesirk svetimom ligom, ramiau miegosi 😉 🌷

11. Jun 2012, 21:44

O tos taip aukštinamos kontracepcijos, tai baisiau nei baisu.. Poto tik ir lenda masiškai straipsniai apie sveikiems tėvams gimstančius vaikelius su galybėmis išsigimimų ir ligų.. Todėl ir esu nusistačiusi šitaip, prieš moterų norą šitaip žalotis.. Juk ta chemija niekur nedingsta.. Persiduos kada jūsų vaikams, poto jų vaikams.. O poto stebisi visi, kai vaikai apsigimę gimsta kam iš draugų rato..

11. Jun 2012, 21:43

ka cia bepridursi 😃

11. Jun 2012, 21:43

pinkpain ko cia panikuoji ar i tavo organizma kisa ta visa bruda? 😃 sakai net 3 prezervatyvus uzmaut vyrui? 😃 nu maladiec.
ziuriu atsiranda savo nuomone brukanciu mamu 😃 vienos TIK uz ekologiska maista, kitos PRIES skiepus, o va tu PRIES seksa 😃 na tiksliau nei viena daugiau nemokam myletis tik tu viena 😃 👎

liuks liuks 11. Jun 2012, 21:40

Matosi😃

11. Jun 2012, 21:38

Matyt tiek kiek susilaukčiau.. Turiu vieną, gal kada dar vieno užsigeisiu.. O gal visų penkių. 😃 ateitis parodys.

liuks liuks 11. Jun 2012, 21:36

Idomu kiek tu ju uzaugintum?😀

liuks liuks 11. Jun 2012, 21:36

Is cia rasanciu nemaciau nei vienos panikuojancios,o beto kiek zinau visos jau turi vaikuciu,o del kontracepsijos kol issirenki organizmui tinkama tenka pavargt,o paskui neminciu nekyla nescia ar nenescia😉Su prezervatyvais malonumas netoks😀

11. Jun 2012, 21:36

Na, gal aš todėl ir nebijau tų vaikučių, nes žinau kad juos ramia galva užauginčiau..

11. Jun 2012, 21:34

Geras, labai geras.. Bet kai po jo pusė moteriškių panikuoja "nėščia - nenėščia" tai keista.. Arba naudoja kokią nors kontracepciją ir verkia kaip joms negerai.. Na tada užmaukit vyrukui 3 prezervatyvus, tai bent nesinuodysit..

liuks liuks 11. Jun 2012, 21:32

Nepyk,bet tau turbut su galvele negera truputi,nes vaikuciu tik is meiles neuzauginsi,o vaikuciam norisi viso ko geriausio visomis prasmemis😀

liuks liuks 11. Jun 2012, 21:29

Seksas geras dalykas,bet turi pasekmiu,o kai ju jau nenori,nes turi,tai ir saugaisi,juk negimdysi kiek dievas duos😀

11. Jun 2012, 21:29

Liuks, tai ir sakau.. Išvis nesimylėkit, arba nusipirkit dirbtinį..

11. Jun 2012, 21:29

Liuks, tai ir sakau.. Išvis nesimylėkit, arba nusipirkit dirbtinį..

11. Jun 2012, 21:27

Arba nežinau.. Pasidarykit operaciją.. Ir nebebus tų taip baimę keliančių vaikų..

liuks liuks 11. Jun 2012, 21:27

Tai nepaniskas saugojimasis,o normalus dalykas vaika pasidaryti viens,du ir yra,bet ji dar uzauginti reikia,aprenkti ir visa kita...

11. Jun 2012, 21:25

Bet tas paniškas moteriškių saugojimasis, man nuoširdžiai juokingas.. Tai geriau išvis nesimylėkite, jei jau tai taip baisu..

liuks liuks 11. Jun 2012, 21:24

O kur garantija,kad daugiau nesusilauksi?Tas visoks biesas 100% negarantuoja,o tu galvoji,kad skaiciavimas 100% ar su organizmu sutarti sudarei?😀

← 1 2