Laba diena, visoms mamytems,as vartoju KT Marvelon, bet pries pora dienu susigau bronchitu ir man seimos gydytoja israse anibiotikus OSPAMOX,kiek teko girdeti , kad vartojant kt ir antibiotikus didele tikimybe pastoti, ar tai tiesa. ir kaip to isvengti? gal kurios esat su tuo susidurusios
dabar ne, nes laukiuosi. turiu metu ir 7 men dukryte ir jau 5 men laukiuosi antro leliuko. biski buvo sokas kad taip greitai pastojau. po pirmojo gimdymo vartojau kontraceptikus bet man jie netiko, nes kraujavau labai tai gydytoja liepe negert ju. tada saugojomes savais budais, bet pastojau. todel dabar galvoju apie patikimiausias priemones apsisaugoti, nes trecio vaiko as nenoriu, vyras taip pat. tas net galvoja atsisakyt sexo, kad nebutu taip kaip sikart bet as manau yra kitu budu apsisaugoti nuo nestumo.
Sveika giedrina, na del nervingumo tai tikrai ne, na man bent, bet del priaugusiu kg tai tikrai, na gal nevisos priauga kg vartodamos kt, bet kiek pazystu moteru tai visos priaugo kg vienos daugiau kitos maziau. O tu giedrina ar vartoji kokias kt?
sveikos, o tiesa kad vartojant kontraceptikus moterys pasidaro nervingesnes?
taip ir padaryti reikes.bet kad sakau kazkaip niekaip neprisiruosiu psichologiskai.bijau velnes zino ko,gal kad niekad nenaudojusi,nezinau...
erikuliuginas, tiesiog nueik pas ginekologe ir pasikonsultuok del kt
ziezula na as ir manau kad teks kt vartoti.o kad senas budas ne patikimas na tai tiesa.
yra tokiu implantu, bet jie gan brangus, as tai ju nebandziau, man buvo ideje spirale MIRENA, bet juk kiekvienas kontraceptinis metodas yra nesveika moters organizmui,
labukas visoms.as nezinau ar lietuvoje yra ir jei taip tai kiek kainuoja,toks aparatelis ar implantas po oda.nes anglijoje ji man idejo trims metams,jo dydis kaip pues degtuko deda ji i ranka po oda ir ramu tris metus😀jei negalvoji kad visko gali nutikti:}
erikuliuginas, kad neliktu tos pastojimo baimes siulyciau spirale arba kt, na man pvz spirale netiko nes vis iskrisdavo tad teko kt vartoti, o tas senas budas tikrai nepatikimas😉
astuciukas na mes su prez bet ir tuo senu budu dar😀 bet as vis bijau kad pastosiu. po sexo keles depresuoju kad pastojau atrodo iskart auga svoris
mes pries vaiko gimima saugojomes 2 metus tik kontaceptinemis injekcijomis kurias man kas menesi pirma menesiniu diena leisdavo i vena poliklinikoje
gali apsaugoti jei neplysta ir tai ne 100%, as seip nepasitikiu prezervatyvais
sveikos. as niekada negeriau kontraceptiku ir seip saugotis su vyru pradejom tik tada kai gime dukryte.kaip manot ar prezervatyvai gali apsaugoti nuo pastojimo?
as tai priminima uzsistatau telefone, kad nepamirsciau 😀o geriu 10 val vakare
as dar tik pusmeti geriu kt , bet dar nebuvau pamirsusi isgerti, o jus turit tam tikra val nusistate gerti kt ar ne?
sveikute, astuciukai, okiek tu laiko vartojai fermine 35, na man gydytoja patare nedaryti 7 dienu pertraukos geriant kt, iskarto pradeti gerti 2 pakuite pabaigus pirma na tikiuosi viskas bus gerai ir nesulauksiu gandriuku😉
na gal ir taip.bet manau kad nepastosi😀
na zinoma, niekas nera garantuotas 100%, na ir man gydytoja sake kad nepastosiu, bet kai pasiskaiciau internete tai labai didele tikimybe pastoti vartojant antibiotikus su kt, nes tada sumazeja kt veiksmingumas, na cia gal priklauso nuo organizmo
labas rytas.bet as negaliu tau uzgarantuoti 100 proc.kad nesulauksi,bet galiu sakyti kad neturetumei pastoti.as nuo pirmo vaikelio iki antro geriau kontraceptines 8metus ir patikek visko buvo ir sirgau ir antibijotikus geriau ir pamirsdavau isgerti tabletele,bet man neuzkibo,kol nenorejome😀
na as sias kt geriu jau puse metu, nuraminai vilmute, nes tikrai dar nenoriu sulaukti gandru😉
labas vakaras.man yra taip buve bet man gyditoja sake jei jau nemaza laika gerei kontraceptines,tai kad ir gersi antibijotikus nepastosi,na bent jau tikimybe labai maza,man budavo kad praleistavau po keturias dienas neisgerdavau,bet nepastojau
Laba diena, visoms mamytems,as vartoju KT Marvelon, bet pries pora dienu susigau bronchitu ir man seimos gydytoja israse anibiotikus OSPAMOX,kiek teko girdeti , kad vartojant kt ir antibiotikus didele tikimybe pastoti, ar tai tiesa. ir kaip to isvengti? gal kurios esat su tuo susidurusios