kontaceptikai ir antibiotikai

28. Sep, 04:26

Laba diena, visoms mamytems,as vartoju KT Marvelon, bet pries pora dienu susigau bronchitu ir man seimos gydytoja israse anibiotikus OSPAMOX,kiek teko girdeti , kad vartojant kt ir antibiotikus didele tikimybe pastoti, ar tai tiesa. ir kaip to isvengti? gal kurios esat su tuo susidurusios

16. Jan 2012, 21:03

dabar ne, nes laukiuosi. turiu metu ir 7 men dukryte ir jau 5 men laukiuosi antro leliuko. biski buvo sokas kad taip greitai pastojau. po pirmojo gimdymo vartojau kontraceptikus bet man jie netiko, nes kraujavau labai tai gydytoja liepe negert ju. tada saugojomes savais budais, bet pastojau. todel dabar galvoju apie patikimiausias priemones apsisaugoti, nes trecio vaiko as nenoriu, vyras taip pat. tas net galvoja atsisakyt sexo, kad nebutu taip kaip sikart bet as manau yra kitu budu apsisaugoti nuo nestumo.

15. Jan 2012, 19:13

Sveika giedrina, na del nervingumo tai tikrai ne, na man bent, bet del priaugusiu kg tai tikrai, na gal nevisos priauga kg vartodamos kt, bet kiek pazystu moteru tai visos priaugo kg vienos daugiau kitos maziau. O tu giedrina ar vartoji kokias kt?

15. Jan 2012, 18:58

sveikos, o tiesa kad vartojant kontraceptikus moterys pasidaro nervingesnes?

05. Oct 2011, 17:55

taip ir padaryti reikes.bet kad sakau kazkaip niekaip neprisiruosiu psichologiskai.bijau velnes zino ko,gal kad niekad nenaudojusi,nezinau...

05. Oct 2011, 16:21

erikuliuginas, tiesiog nueik pas ginekologe ir pasikonsultuok del kt

05. Oct 2011, 14:36

ziezula na as ir manau kad teks kt vartoti.o kad senas budas ne patikimas na tai tiesa.

05. Oct 2011, 13:58

yra tokiu implantu, bet jie gan brangus, as tai ju nebandziau, man buvo ideje spirale MIRENA, bet juk kiekvienas kontraceptinis metodas yra nesveika moters organizmui,

05. Oct 2011, 13:36

labukas visoms.as nezinau ar lietuvoje yra ir jei taip tai kiek kainuoja,toks aparatelis ar implantas po oda.nes anglijoje ji man idejo trims metams,jo dydis kaip pues degtuko deda ji i ranka po oda ir ramu tris metus😀jei negalvoji kad visko gali nutikti:}

05. Oct 2011, 11:58

erikuliuginas, kad neliktu tos pastojimo baimes siulyciau spirale arba kt, na man pvz spirale netiko nes vis iskrisdavo tad teko kt vartoti, o tas senas budas tikrai nepatikimas😉

04. Oct 2011, 21:11

astuciukas na mes su prez bet ir tuo senu budu dar😀 bet as vis bijau kad pastosiu. po sexo keles depresuoju kad pastojau atrodo iskart auga svoris

04. Oct 2011, 19:24

mes pries vaiko gimima saugojomes 2 metus tik kontaceptinemis injekcijomis kurias man kas menesi pirma menesiniu diena leisdavo i vena poliklinikoje

04. Oct 2011, 19:00

gali apsaugoti jei neplysta ir tai ne 100%, as seip nepasitikiu prezervatyvais

04. Oct 2011, 17:43

sveikos. as niekada negeriau kontraceptiku ir seip saugotis su vyru pradejom tik tada kai gime dukryte.kaip manot ar prezervatyvai gali apsaugoti nuo pastojimo?

01. Oct 2011, 10:19

as tai priminima uzsistatau telefone, kad nepamirsciau 😀o geriu 10 val vakare

30. Sep 2011, 20:29

as dar tik pusmeti geriu kt , bet dar nebuvau pamirsusi isgerti, o jus turit tam tikra val nusistate gerti kt ar ne?

30. Sep 2011, 19:57

sveikute, astuciukai, okiek tu laiko vartojai fermine 35, na man gydytoja patare nedaryti 7 dienu pertraukos geriant kt, iskarto pradeti gerti 2 pakuite pabaigus pirma na tikiuosi viskas bus gerai ir nesulauksiu gandriuku😉

30. Sep 2011, 19:04

na gal ir taip.bet manau kad nepastosi😀

30. Sep 2011, 16:30

na zinoma, niekas nera garantuotas 100%, na ir man gydytoja sake kad nepastosiu, bet kai pasiskaiciau internete tai labai didele tikimybe pastoti vartojant antibiotikus su kt, nes tada sumazeja kt veiksmingumas, na cia gal priklauso nuo organizmo

30. Sep 2011, 07:55

labas rytas.bet as negaliu tau uzgarantuoti 100 proc.kad nesulauksi,bet galiu sakyti kad neturetumei pastoti.as nuo pirmo vaikelio iki antro geriau kontraceptines 8metus ir patikek visko buvo ir sirgau ir antibijotikus geriau ir pamirsdavau isgerti tabletele,bet man neuzkibo,kol nenorejome😀

29. Sep 2011, 10:03

na as sias kt geriu jau puse metu, nuraminai vilmute, nes tikrai dar nenoriu sulaukti gandru😉

28. Sep 2011, 22:40

labas vakaras.man yra taip buve bet man gyditoja sake jei jau nemaza laika gerei kontraceptines,tai kad ir gersi antibijotikus nepastosi,na bent jau tikimybe labai maza,man budavo kad praleistavau po keturias dienas neisgerdavau,bet nepastojau

28. Sep 2011, 16:26

Laba diena, visoms mamytems,as vartoju KT Marvelon, bet pries pora dienu susigau bronchitu ir man seimos gydytoja israse anibiotikus OSPAMOX,kiek teko girdeti , kad vartojant kt ir antibiotikus didele tikimybe pastoti, ar tai tiesa. ir kaip to isvengti? gal kurios esat su tuo susidurusios