konsultacija del spiralių

10. Feb, 02:22

mamytės, mąstau įsidėti spiralę, gal čia yra tokių kurios jau ją turi įsidėję, norėčiau jūsų patarimų, kokia geresnė, kokios jų kainos ir pan, ačiū

10. Jul 2014, 15:03

GAL YRA TOKIU MAMYCIU CIA KURIOS TURI ISDEJUSIOS MIRENA? KOKIA KAINA IR KAIP JAUCIATES?

02. Jul 2014, 09:32

Susiranda tokių naivuolių ,kaip aš ir susirenka "tokios gydytojos"antra alga😥

01. Jul 2014, 12:25

kaip jis man galėjo liga parnešti ,jei mes visada su gumytėm mylėjomės,ji pati prieštaravo savo žodžiams....Kai paskutinį kart prirašė krūva receptų aš jų nepirkau...Po "gydymo"tais vaistais nuėjau ji man sako matau jau pagerėjima,aš jai ir sakau,tai juk aš tų vaistų nesipirkau,o ji man kaip nesipirkai,ot va taip sakau patikrinti norėjau jus...Tai labai įsižeidė ponia ant manes....Paprašiau kad išrašytų pinigu priėmimo uz paslaugas kvitą,ir paskaiu kad su visais receptais jos vyksiu pas kitą gydytoją,o ji man sako,žiurkike nieko nelaimėsi,tai už tą žiurke nedovanosiu...Popieriai visi pas mano advokatą,dar pažiūrėsim kaip čia viskas baigsis...Gana čia jei sveikus žmones gydyti,ot tau ir Olga,atvykstanti iš klp...nx tokias gydytojas...

01. Jul 2014, 12:20

šlykščiausia buvo tada kai pasakė ,kad mano vyras man ligas iš kitos moters parneša ...sakau iš ko jūs sprendžiant,na sako tu jau gydais puse metų ,vytui neduodi nieko,o jis ir suku i kairę..Gryžau su ašarom akyse,vyrui paskiau skyrybos,jis sako kodėl ,sakau tu turi kitą...Tai jis vos tos gydytojos neužmušo nuėjas,sako aš tave į teismą paduosiu už šmeižta ir žmonos nugydymą....Tai visa perbalo...Sako gal ir suklydau,bet už teisybę visi tipo pyksta...

01. Jul 2014, 10:08

Mane išbėrė nuo vaistu kuriuos išrasė mano miestelio ginikė,kurios dėka tik atsikračiau pinigais,bet niekaip nesveikau tik blogėjau....Tai pabandžiau ją patikrinti,viena kartą sumaniau ją patikrinti,mano spėjimas dėl jos pasitvirtino,ji mane apgaudinejo....Nuvykau į Tauragę,ten patikrino ir apžiūrėjo receptus iš jos ,tai išsijuokė iš manęs,kad aš neturiu kur lt dėti ir matyt noriu likti nevaisinga nes atibiotikai buvo stiprus visus pusę metų rašomi...O dar plius žvakutės,kurios buvo rašomos tam kad ištraukti pinigų..O mano ligos išvada-negaliu mylėtis su gumytėmis😥 Tai nusprendėm su nauja ginike.kad pagal turimus vakus,Opiskuma skrandžio tabletėms..Skausmingas pirmas dvi mmm dienas,man tinka tik mirena....

01. Jul 2014, 00:05

Sakykit o kur dingsta menesines??? Tai normalu kad ju nebera??

30. Jun 2014, 14:32

Sweikutes, 1.5 metu isnesiojau spirale mirena. Buvo daug salutiniu reakciju pradedant nuo daznos nuotaiku kaitos, dideliu skausmu ir net operacines ( 5 kartai ligoninej del plysusiu cistu).... visi gydytoja sake dar palaukt, organizmas tikrai pripras.... bet viena diena nebeistveriau ir su skausmais nuejau pas gydytoja ir paprasiau kad istrauktu ja... gydytoja net nustebo ...spirale buvo beveik iskritusi stovejo netaisiklingai ir todel pasak jos jauciau skausmus.... gydytojos klausiau ar galejau pastoti ji kategoriskai pasake kad ne....nors ji net ekoskopu manes neapziurejo..... tik va tada iskilo toks klausymas... ar po spirales isemimo gali organizmas sitaip streikuot.... pykina, svaiksta galva, tarpais krecia saltis ar ispila prakaitas net gulint lovoj... visa veida isbere spuogais ko net pauglysteje nebuvo.. spirale issiemiau tik pries menesi ...testa dariau rodo neigiama... bukit geros pasidalinkit savo patirtim ar kam buvo taip prastai po spirales isemimo. Kiek laiko taip gali but

30. Jun 2014, 12:18

Nova T,bet su ja po dviejų metų pastojau 😥

30. Jun 2014, 11:21

Ketinu dėtis po mėnesio Mirena 😉

06. Jun 2014, 10:51

sveikos, ir as nesenei isidejau spirale, esu pati negimdziusi esu operuota. todel daktare patare rinktis is triju variantu spirale, t.y nova t arba silver line, arba leo380 nepamenu pavadinimo trecios😀 tai pasirinkau silver line 😀 tai esu patenkinta kai dejo visai neskaudejo nes ten be skausmo viskas vyksta tik kad nemalonu ksi zn kad ten kazka dar😀) ispradziu pilva pamaude neblogai bet po savaites praejo o menesiniu visai beveik nera 😀)) patikima apsauga nuo nestumo 😀

20. May 2013, 17:00

sveikos,buvau isidejus NOVA T,po idejimo prasidejo gausios menesines,po ju nelauktas nestumas.po visko niekas nerado spirales,tikriausiai ikrito i tualeta,o su spirale nesiryzau gimdyti.dar mano mamai niekada jokia netiko ir visos krito lauk.tai tikriausiai tas pats ir man.daugiau niekada nebandysiu.

08. May 2013, 13:06

Esu metus kaip isidejus Mirena. Nepigu, bet veiksminga😀 aisku labai nemalonu buvo kai dejo, juk i gimda, ne siaip koks tamponas😃 menesiniu beveik nebuna

16. Apr 2012, 18:05

Man irgi Norgei dejo ,bet babaika kazkokia manau nelabai ismane savo darba ,matyt kokia pradedancioji gal buvo ,nznau .. idejo tai labai skaudziai ,puse dienos lovoj po to gavau praguleti ,nes puse kuno nejauciau ,dabar kai mylimes su vyru jai pradeda skaudeti ,tai skambinsiu vel jai sakysiu ,kad ziuretu kas ten darosi netaip

16. Apr 2012, 16:01

Pasitikrinau po pusmecio Lietuvoje, o dejausi Norvegijoje. Sake, kad savo vietoje, viskas ok 😀 Dar po pusmecio nueisiu vel. Jeigu tau idejimas buvo labai skausmingas, gal tiesiog blogai idejo. Man buvo sake, kad jeigu labai skaudes, ar smarkiai kraujuosiu, butinai ateiti pasitikrint.

15. Apr 2012, 21:53

volunge ,o kas kiek laiko tikriniesi spirale pas gine?

15. Apr 2012, 11:14

Turiu Mirena virs puses metu, priekaistu kaip ir nedaug. Idejimas nebuvo skausmingas, tik nemalonus. Gerus du menesius tepliojau, jau maniau, kad niekad nesibaigs 😃 Dabar viskas labai gerai, organizmas priprato, menesiniu nera, nebent tik negausus patepliojimas. Is pradziu jauciausi kvailai, kad nesergu 😃 Bet apsipratau ir visai man ju netruksta 😀

15. Apr 2012, 00:05

sako ,kad mirena spirale gerai yra,pati ja turiu ,bet nelabai tinka man ji ..idejimas jos labai skausmingas ir kaina jos nemaza

09. Feb 2012, 14:21

vaziuoju ten😃

09. Feb 2012, 13:48

daivute o kokia kaina ir kuriam laikui?

05. Feb 2012, 11:57

Sveikos merginos 😀
huawei, skirtumas tarp sidabrines ir auksines tik toks, kad auksine labiau apsaugo nuo ivairiu infekciju. (Isidejus spirale susilpneja maksties apsauga, ji tampa jautresne terpe, todel didele rizika uzsikresti ivairiom ligom, tad moterys saugokit save). Isidejau spirale NOVA T (pasidabruota) sausio vidury. Is pradziu ir maude ir kraujavau. Dabar tik karts nuo karto apacia pilvo sumaudzia. bet siaip esu patenkinta. O ir jokio skausmo idedant nejauciau 😀

18. Jan 2012, 10:13

Sveikos mamytes, noreciau pasiklausti jusu , as ruosiuosi detis spirale , bet niekaip neapsisprendziu ar detis paprasta , ar su sidabru, daktare patvirtino kad ju veikimas yra visiskai taspats ir laikas tokspats , tik kad forma skiresi ir aisku kaina , bet del kokybes ir poveikio sake viosiskai tokios pat , tai net nezinau kas geriau ? Gal galetumet patarti ? buciau labai dekinga 😀

25. Dec 2011, 17:26

Skausmai praejo,jauciuos irgi gerai bet kraujas tai kaip as sakau upeliais bega...iki MD dar pora savaiteliu kazkur ...tai nzn kas cia darosi su manim..

23. Dec 2011, 18:47

sveikos😀nu man beveik 2 metai kaip turiu,tai jokiu skausmu,tik mm trunka ilgiau,o kaip idejo tai nk nejauciauir isskyru nebuvo😀

23. Dec 2011, 18:07

sveikutes,vakar isidejau spirale,po kiek laiko pradejau jausti skausma pilvo apacioje pasirode kraujas,nors iki mano dienu dar pora savaiteliu liko,siandien kraujo maziau bet kazkokios rausvos isskyros eina nesuprantu ar cia taip turi buti ar ne?net nezianu ka ir be galvoti bandziau ieskoti atsakymo internete bet...

03. Nov 2011, 14:24

sveikos mamytes na taip buna visokiu atvju del tu spiraliu,kazkuri rase kad yauga ji na bet jai yaugtu ji manau butu nezmoniski skausmai...bet jai nieko nejauti ir viskas gerai,yra....o jai jau yaugtu butu sakiusi kazka ginekologe as kazkaip nusiteikus uz gera nuomone del ju,pati turiu ir Mirena,jau 2m..kolkas dziaugiuosi del jos....cia manau del pastojimo turi pasakyti ginekologe kada buna gimda atsigavusi....nes iskart kaip man sake pastoti negalima na bet manau keliu menesiuku pertrauka turi buti...

03. Nov 2011, 13:13

po spirales isemimo,kada ryzotes pastoti? :-)

03. Nov 2011, 09:26

😃DD na vyrai tokie kastruotis nesileis 😃

29. Oct 2011, 02:19

As turiu hormonine spirale Mirena isidejus 5iems metams😀 Labai retai sergu, o jei sergu menesines negausios ir neskaudzios,as linkusi i mazakraujyste tai man labai gerai😀 Jokiu galvos skausmu.Seip ji kainuoja apie 700lt,as su nuolaida pirkau ir dar patikrinimu ir idejimu man isejo 700lt. O del antros spirales,jei nebenorit daugiau vaikuciu,kam jums kankintis,tegul vyras sterilizacija pasidaro 😀 Kam cia moterys turi kankintis... As saviskiui sakau jei nebenori vaiku pasidaryk sterilizacija😃 Tai kazka leptelejo kad reikia spermos uzsaldyt i spermos banka😃 bet abejoju ar drystu tai pasidaryt 😀

24. Oct 2011, 12:40

bet buna pasitaiko zinok atveju kad jos iskrenta,cia as girdejau dar is savo mamos laiku,ir priauga,na manau pazanga naujovem yra ir tokiu dalyku mums baimintis nereikia

1 2