sveikos, gal zinote kuriame maiste yra daugiausia magnio? man jo taip norisi kad saukstais turbut galeciau valgyti, nes meslungi traukia ir traukia, geriu daktares papildus israsytus, bet man jo vistiek norisi dar. :)
sveikos, gal zinote kuriame maiste yra daugiausia magnio? man jo taip norisi kad saukstais turbut galeciau valgyti, nes meslungi traukia ir traukia, geriu daktares papildus israsytus, bet man jo vistiek norisi dar. :)
Sveika, magnio yra riešutuose, razinose, vynuogėse, kopūstuose, morkose, grikiuose, ryžiuose, migdoluose. Jei kojas traukia mėšlungis, tai nebūtinai trūksta tik magnio, gali trūkti ir kalcio (šaltiniai - pienas ir jo produktai, mineralinis, riešutai, sūris), kalio (žuvis, pomidorai, obuoliai, bananai, abrikosai (ypač džiovinti)), vitamino B (pienas, riešutai, lapinės daržovės, grikiai, žuvis ir jos produktai, kiaušiniai). Man pavasarį irgi traukė kojas mėšlungis, tai padėjo būtent šių produktų gausesnis valgymas, vėliau teko pagerti ir megnesium diasporal, šis papildas tikrai geras ir labai greitai padeda.
sveikos, gal zinote kuriame maiste yra daugiausia magnio? man jo taip norisi kad saukstais turbut galeciau valgyti, nes meslungi traukia ir traukia, geriu daktares papildus israsytus, bet man jo vistiek norisi dar. 😀