Kodėl mažai juda?

14. Oct, 12:01

sveikos, man iki gimdymo likko dvi savaites, mazylis juda labai mazai, anksciau budavo pavalgai ir atsiguli ant kairio sono tada duoda kaip turi but, dabar bandau daryt ta paty bet jis arba vos vos krusteli arba nejuda visai :( kartais tokiais guzais isiremia i vien ar i kiita sona, man labai neramu...:(

13. Aug 2012, 16:02

Maniškė irgi mažai juda, gyd. sakė, kad viskas lyg ir gerai.

02. Feb 2011, 17:34

labiausia judes kai gimdysit, man kaip buvo gaila savo suniuko kai gimdziau, taip sparde pilvuka ieskojo isejimo...

02. Feb 2011, 17:30

Man dabar 38savaites ir mano maziukas mazai juda tikriausiai jau jam ten labai anksta😀 greiciau jau jis gimtu😀

02. Feb 2011, 17:23

o man sake per valanda 10 suskaiciuot, pamenu kai namie budavau taip mazai judedavo, budavo taip neramu, bet tik pas gyd nuejdavau, daryt ctg tai vaikiukas pasiusdavo net , pilvas kilnodavosi 😃DD ir vel namo gryzdavau ir vel ramus ;]

07. Dec 2010, 13:36

seip daktaras pradeda sakyti apie judesiuku skaiciavimus kiek girdejau nuo 30tos savaites,i 2val kad butu apie 10 😀

06. Dec 2010, 20:53

donckute kada tavo terminas ?

06. Dec 2010, 20:51

beje gyvenu airijoj ir man nieko daktaras nesake apie spyriuku skaiciavima, reikes paklausti paciai..

06. Dec 2010, 20:50

man eina 21 savaite , leliukas spardosi , bet nelabai stipriai dar, bet nereikia pergyventi , nes kitos pajaucia spyriukus tik 8 men ...

06. Dec 2010, 20:17

sweikos,mums27savaiteles,ir spardomes manau tada kaip nuotaika 😀?Nes kartais ir as supanykuoju kodel nedaug juda,bet ant tu zodziu kai pradeda ten vartytis,tai kokia valanda nenustodamas 😃

06. Dec 2010, 17:35

labai issigandau nes lelius kiekviena diena ausdavo mane kaip reikalas o dabar jau antra diena kai juntu tik keliata spyriu ir vartimusi. mums 28sav. pas daktara reikia po 2sav bet nz toks keistas jausmas sakau gal anksciau nueiti. nezinau ka daryt

02. Nov 2010, 12:45

mano net pilvukas buna visokiu formu kaip isispiria leliukas 😀 o kartais taip i sonkaulius duoda kad net pasoku 😀

02. Nov 2010, 10:58

man ji ir smarkiai nesisparde... kai kitos skudavos kad skauda net tai man ,kad skaudetu net nebuvo

02. Nov 2010, 09:55

man buna kad gali leliukas spardytis visa diena beprotiskai, o buna kad isvis vos keli spyriai, gydytoja sake, kad jis daug dabar miega... o as jau jauciu, kad mazai jam vietos pilvellyje...

06. Oct 2010, 13:11

man jau 30sav ir neliepe skaiciuot judesiuku😃o spardosi tai oj kaip jau stipriai.ir ryte judesiukais pazadina😀labai geras jausmas😀

06. Oct 2010, 10:57

as laukiuosi jau 18 savaiciu ir labai mazai spardosi kita diena tik viena du kartus ispiria tai labai neramu,o pradejo nuo 14savaiciu po truputi

23. Jul 2010, 11:46

kiekvienai skirtingai 😀 ir kiekvienai skirtingai liepia skaiciuoti. eli rase kad du kart per diena...na kiekvienas daktaras skirtingai pasako kaip ka reikia daryti, kiek kartu ir tt.

23. Jul 2010, 10:36

nors laukiuosi antro lialiuko ir man jau 19 sav bet dar nebejauciu judesiuku,o kaip as ju laukiu😀

24. Nov 2009, 18:31

Man judesiukus liepe skaiciuoti kai jau isejau i dekretines atostogas. O leliuko judesius pajutau 14 - ta savaite😀 Labai anksti😀 Kad kiekvienai moteriai skirtingai jauciasi judesiai, tai faktas. Gal leliukas ramesnis. Man jautesi LABAI, tai gydytoja sake, kad tai del to, kad man nebuvo jokio riebalinio sluoksnio😀😀😀 Mazai svorio priaugau😀

23. Nov 2009, 19:14

donckute, apie koki lapa kalbi? mums eina 25 savaite ir gine skaiciuot judesiuku nesake dar....
pradejo manasis po truputi kybint mane 21 savaites pabaigoj, o dabar jau kartais ir pamatyt galima jo sokius 😃
man atrodo labai nepergyvenk.... is kur gali zinoti kaip daznai turi judeti tavo leliukas? gal jis bus labai ramus vaikas, del to labai taves nespardo, nors kadangi dar tik pradzia, tai dar sulauksi ir daufiau to malonumo 😃 juk kiekvienai skirtingai 😀

21. Nov 2009, 11:54

man jokio lapo nedave skaiciuoti nors man dar tik 5 men.sake labai anksti jam judeti mat pirmas vaikelis,bet jau pradejo judeti o pasirodyti reikia gruodzio 9 diena.ar man reikia dabar eiti pas ginekologe ar nustatytu laiku?

21. Nov 2009, 11:52

man dar tik spardytis pradejo bet labai mazai o dar tik pati pradzia gal kazkas negerai? ☹

13. Nov 2009, 13:52

man liko 4 svaiteles o vaikas tks aktyvus kad ir pilvas nutirpes nuo smugiu ir sonkauliu nejauciu, matyt visiems skirtingai nes sako kad jam vietos pries pabaiga mazai todel mazai ir juda, matyt maniskis turi pakankamai vietos nes atakuoja mane kaip reikalas 😀

11. Nov 2009, 21:18

Kai buvau astuoniu su puse menesiu, nebejutau judesiu viena para, tai su vyru lekem i ligonine, tuo labiau, kad musu leliukas buvo mazas, o placenta jau seniai pasiruosusi gimdymui, t.y. pasenusi... Kaip gydytoja sake, kai yra tokia placenta, tai leliukui gali trukti maistelio ir tuomet reikia kuo greiciau skatinti gimdyma... Na ir ka jus galvojate. nuvaziavus i ligonine, priimamajame sesele pasiklause, sako, leliuko sirdele juda, vaziuok namo. Mes su vyru nesutikom ir privertem padaryti echo, o gydytoja susinervinusi, pasake, kad as esu paranojike ir patare kreiptis i psichologa, arba nusipirkti raminamuju. Vienu zodziu likau kalta, kad isvis atvaziavau i ligonine ir gaisinau ju brangu laika. Beje, gydytoja, manes net neklause - kada gimdyti, ar gulejau anksciau ligonineje, ar yra buve kokiu nesklandumu su nestumu (o ju buvo begale)... Taigi mamos, jei tik pajuntate, kad kazkas netaip, nedelskit nei minutes ir kovokit uz issamia apziura.

11. Nov 2009, 13:09

o as dar tik laukiu pirmuju judesiu pilvuko gyventojo,net kartais guledama lovoje pakalbu su juo ir vis galvoju gal koki judesiuka pajusiu pakalbinus ji 😀

11. Nov 2009, 09:02

Mano visa nestuma mergyte labai mazai judejo vislaik galvojau kad kazkas negerai, bet gime sveika 😀

07. Nov 2009, 14:13

taip reikia judesius skaiciuoti, na man ir sake kad kuo toliau tuo maziau spardysis, nes nebeturi vietos mazasis kinderiukas, siaip gali nusiraminti, svarbiausia kad juda 😀

03. Nov 2009, 09:42

o geras, as net nezinojau kad judesius skaiciuoti8 reikia

17. Oct 2009, 15:23

reikia judesius skaiciuoti 2 kartus per diena. Jei per valanda sujuda 5 ir daugiau kartu tai gerai, jei maziau i ligonine guldys stebeti vaisiaus bukle. As jau gulejau, ir ramiau dabar, nes ismokau suprasti, kad juda mazylis nors ir nejauciam. bet tuo pasikliauti nereiktu. Nuvaziuok i priiamaji nesciuju ir patikrins tonus.

17. Oct 2009, 10:21

jau daug laiko pilvuko gyventojui,todel jis jau pasiruosias gimimui ir nesivarto,nes vietos nelabai yra 😀

15. Oct 2009, 17:55

o judesius ar skaiciuoji? dave gal gine toki lapa judesiam skaiciuot? ten viskas yra parasyta

← 1 2