Noreciau pasiskaityti apie musu mazuju pipiriuku auklejima, oziukus, zaidimus ir pan:) gal kas zinote kokiu geru knygu, gal internetiniu kokiu variantu?
Noreciau pasiskaityti apie musu mazuju pipiriuku auklejima, oziukus, zaidimus ir pan:) gal kas zinote kokiu geru knygu, gal internetiniu kokiu variantu?
Kaip tik užvedžiau panašią temelę - norisi kažką vertingo perskaityti 😀
Dabar populiari berods vokiečio Winterhofo knyga, mačiau ir knygyne, bet nesu tikra, kad verta dėmesio. Gal kas skaitė? http://m.lrytas.lt/-12971060771295925296-psichiatras-m-winterhoffas-atsako-į-klausimą-kodėl-mūsų-vaikai-virsta-tironais.htm
Ir dar apie seminarus klausiau, tai ir čia pasikartosiu - radau apie "Sveiko proto" seminarus tėvams informaciją. Juos veda Austėja (aš jos blogą skaitau www.austejosblogas.lt). Gal buvot ir girdėjot atsiliepimų? 16 d. yra apie emocinį intelektą seminaras, kažin, ar verta. Esu kažkada skaičius apie jo įtaką suaugusiems, tai įdomu buvo. O čia apie vaikus turėtų būt... Ką manot?
gal dar kas zinote ka idomaus?😀
As esu skaiciusi labai gera knyga tai "Zariju Duobes" ten vyksta pokalbiai su psichoanalitiku, labai idomi, yra ten visko pradedant kudikio mastymu, vaiko, pauglio, ir baigent senatve😀 man lb patiko, pameginkit!
ziurejau linkomanijoj, nera tu knygu☹
reiks bandyti tokiu internete paziureti, gal bus😀
sveika ,skaitau "Laimingos mamos dienorastis" ten nuo gimimo iki 2 metu aprasomi pagrindiniai psichologiniai auklejimo principai 😀 manau,kad ji labai gerai nesciosioms 😀 puse knygos jau perskaiciau ir tik cia priejau mums naudinga dabar info 😀 Pirksiu "Vaikai kile is dangaus" girdejau geru atsipliepimu,tai ja jauciu ir pirksiu uz menesio 😉 Internetiniu nezinau jokiu 😉
Noreciau pasiskaityti apie musu mazuju pipiriuku auklejima, oziukus, zaidimus ir pan😀 gal kas zinote kokiu geru knygu, gal internetiniu kokiu variantu?