Kelionės nėštumo metu

01. Jul, 11:25

ar esant 11sav.nestume labai pavojinga skristi lektuvu,vykti i keliones ir degintis sauleje?

16. Dec 2012, 21:17

sveikos aš masina važiavau 6 kartus po 700km ,nors autostradoj stovinejom nes bloga buvo ,bet nieko..viskas uvo ciki o 37sav važiavau 1000km masina irgi nieko...dar vaziavau kai buvo karsta...viriau tiesiog kepiau dar ant kojos gipsas buva ir nieko

16. Dec 2012, 19:24

Sveikos mamytes..mums siuo metu jau 34 savaite.As 27 savaiciu skrydau i Mljorka pailseti..galiu pasakyti tik viena.Kada mama gerai jauciasi jei tik i nauda pabuti kazkur kur gali atsipalaiduoti..pakeisti aplynka yra supe,beto salytes spali,lapkriti jau pas mus nera.

16. Dec 2012, 19:24

Sveikos mamytes..mums siuo metu jau 34 savaite.As 27 savaiciu skrydau i Mljorka pailseti..galiu pasakyti tik viena.Kada mama gerai jauciasi jei tik i nauda pabuti kazkur kur gali atsipalaiduoti..pakeisti aplynka yra supe,beto salytes spali,lapkriti jau pas mus nera.

15. Jan 2012, 12:16

Voveraite,taip,matyt,tu teisi 😀 Nieko,bus tu kelioniu,svarbu vaikutis sveikas butu 😉 Kazkaip labai norejosi,bet kai tokios aplinkybes pabijojau rizikuoti :/ Kaip Jum smagu ! 😀 Svarbu gerai jauciates! Saunuoliai! Kai gerai jautiesi ,tai ir leisti sau tai gali,juk net ginekologai taip sako. Svarbu jaustis gerai 😉

13. Nov 2011, 13:32

o as skridau is Siaures Airijos i Lietuva savu aplankyt kai buvo leliui apie 21sav tai visiskai nieko, jokiu komplikaciju, keliones pirmyn ir atgal praejo sklandziai, tad jei akusere nepriestarauja ir pati jauciates puikiai manau tik pirmyn 😀 beje man kelione labai padejo emociskai tai viskas tik isejo i nauda.

09. Nov 2011, 21:07

Mijukshte, manau tau ir buvo lemta praleisti ta kelione, jei tuo metu atsidurei ligonineje. Aisku smagu, kad po to viskas isejo i gera ir jus abu jauciates gerai. 😉 As tai keliavau ir dabar esu iskeliavusi, bet mano vaikutis turbut ne pries, nes savijauta kolkas visa nestuma buvo pasakiska. 😉 O tau manau neverta gailetis, nors aisku smagus dalykas kelione ir dar i Prancuzija, bet matyt viskas taip susikloste, kaip jums abiems buvo geriausia 😉 🌷

09. Nov 2011, 20:58

Sveikos,mamytes.. Na va, o as pabijojau ir vis gi atsisakiau keliones i Prancuzija :/ O pabijojau todel,kad atsiduriau ligoninei porai dieneliu ir ten visi mane prigazdino ... po ligonines jauciausi puikiai ir dabar jauciuosi labai gerai bei vaikutis auga ,vystosi 😀 Nors man jau buvo ipirsta mintis,kad isligonines nebeiseisiu... ☹ Tad ir praleidau tokia kelione... dabar taip gaila.. Na bet nieko ,dar jauna nukeliausiu 😀

29. Oct 2011, 10:24

as laukdamasi 18 savaite ne tik keliavau, bet ir vaziavau i buriavimo varzybas. buvo jau is tiesu salta,bet nei as nei mazylis pilvelyje (lyg ir) nesiskundziam 😀

21. Aug 2011, 14:01

oj, nezinodama 😃

21. Aug 2011, 14:01

as skridau i Italija nezinodamas, kad laukiuosi, ten pasijutau tikrai ne kaip, pasidariau nestumo testa ir buvo teigiamas, buvo pati pradzia nzn gal 7-8 sav, nes grizus is Italijos, nuejau pas gyd. Londone, paskui po keliu sav skridau i Lt, keik esu girdejusi pradzioje nelabai gerai skraidyti, bet teko ir Italijoje pabuti, ir paskui grizti i Lietuva is Londono, ir vel atgal, paksui va jau gimdymui 31 sav grizau i Lietuva.. taip kad daug skraidziau, tikiuosi tai nieko nepakenke

04. Jul 2011, 20:47

Va ir as persigandau;o laimejau kelione... i prancuzija.. odar autobusu... ir vyksiu spalio 29 o tada man bus 18 sav. jei tiksliai suskaiciavau;ooo gaila atsisakyti.. bet vaikelis brangiau

02. Jul 2011, 11:24

o man ginekologe pasake jei tu skrysi lektuvu gali persileisti :/ isgazdino taip kad net bijau i kelione vykti,o bilietai jau yra:/ nu ajsku manau jei jau ten truputi pasideginsi pilva uzdengus tai nieko tokio gal

Krisliukas Krisliukas 01. Jul 2011, 23:42

būdama 12 savaičių skridau į Kretą, deginausi saulėje, maudžiausi jūroje... gydytoja nedraudė..o ir pats organizmas jaučia ką jam veikt..na aš norėjau truputį saulėj pasidegint..nieko nenutiko blogo, juolab kad ir Viduržemio jūra tikrai švari buvo..
jei neteplioja, nėra gresiančio persileidimo, manau kad tik pirmyn

01. Jul 2011, 23:25

ar esant 11sav.nestume labai pavojinga skristi lektuvu,vykti i keliones ir degintis sauleje?