Keliones nebrangiai :)

02. Sep, 12:14 meta meta

Sveikos. Visi megstam keliauti, bet kainos tai mane kartais isgasdina :D Gal zinot, kur galima nukeliauti nebrangiai :) Kaip apskritai randate gerus pasiulymus ?

Kevin Kevin 06. Nov 2023, 19:37

Pirmasis žingsnis, kurį norėčiau rekomenduoti, yra patikrinti įvairias internetines platformas, teikiančias bilietus į skrydžius. Vienas iš gerų išteklių ieškoti bilietų iš Vilniaus į Antaliją yra https://tickets.lt/avia/direction/vilnius/antalya kurį paminėjote. Tai patogus būdas palyginti įvairių oro linijų kainas ir prieinamumą. Taip pat verta atkreipti dėmesį į kelionės datų lankstumą. Kartais skrydis dieną ar kelias dienas anksčiau ar vėliau gali žymiai sutaupyti pinigų. Žaiskite su platformos datomis ir pažiūrėkite, ar yra galimybių.

jessicca jessicca 06. Nov 2023, 18:54

Labas vakaras, aš netrukus keliausiu iš Vilniaus į Antaliją ir norėčiau rasti ne labai brangių skrydžių, ar galite man ką nors patarti?

Kaktusas Kaktusas 10. Jun 2019, 16:13

Norėtūsi išgirsti kažką konkrečiau truputį, kokių kelionių norisi, aktyvių, poilsinių? Kur būti, ką valgyti? Jei patinka vakarų kultūra, pasaulėžiūra ir menas- pietvarkarių Europa. Viskas panašiai, bet pigiau- rytų Europa; karštas temperamentas ir viduržemio paplūdimiai- Kroatija, Juodkalnija, Graikija; turistams svetinga rytietiška kultūra ir išvystyta infrastruktūra- Vietnamas, Tailandas. Kalbant apie pigesnes kelionės tai čia pasidairyk savarankiškiems planams https://www.skyscanner.net/ arba https://www.sofatravel.lt/savaitgalis kelionėms savaitgaliui.

kempiniuke11 kempiniuke11 02. Sep 2018, 00:18

Kai girdžiu nebrangiai, tai man iškart iškyla mintyse Gruzija 😀 Buvom su žmona šią vasarą, tai ko gero įsimintiniausia kelionė 😀 Nusipirkę buvom kelialapį iš čia https://www.travelplanet.lt/keliones/gruzija-kelione-pazintine-vasara-azija-103 tai nors dažniausiai patinka savarankiškai keliaut, manau pirksim kelialapius ir dažniau, nes kartais visai faina kai gali atsipalaiduot ir tiesiog eiti kur gidas tau sako, o ne planuotis viską pačiam 😀 O Gruzija tai šita šalis žinok netikėtimų ir smagumų kraštas, ten kiekvienam kampe atrodo nuotykių susirandi 😃 O ir žmonės tokie, kad visada pralinksmina 😀 O šiaip jeigu nori rasti pigesnių pasiūlymų, tai yra toks dalykas kaip paskutinės minutės offeriai, pvz čia lastminute.com. O šiaip skanuok lėktuvų bilietus per Skyscanner, Momondo, tikrai rasi nebrangiai bilietus 😀 O dėl apsistojimo tai naudok arba Booking.com arba AirBnB 😀