Norėjau paklausti nuo kelinto mėn pastebėjote jog jau turite pieno. Nes dabar man tik 5mėn o kiekvieną vakarą pastebiu kad liemenėlė ištepta priešpieniu. ir taip jau nuo 3,5mėn. mano draugei beveik 7mėn tačiau jai taip nėra.
Norėjau paklausti nuo kelinto mėn pastebėjote jog jau turite pieno. Nes dabar man tik 5mėn o kiekvieną vakarą pastebiu kad liemenėlė ištepta priešpieniu. ir taip jau nuo 3,5mėn. mano draugei beveik 7mėn tačiau jai taip nėra.
man pradejo begti priespienis 27savaitei.. man dabar 33sav eina i pabaiga 😀
SALVIUK,viskas bus gerai.Beje,kas del krutines dydzio,tai nepergyvenk kaip kazkuri is musu sake,jog ne nuo jos priklauso turesi pieno ar ne.Mano krutine taip pat nebuvo didele su pirmu leliu,bet patikek pienuko upemis turejau ir dar po pirmo leliaus ji man padidejo,tad tiek.Sakai bijai..as ir.Nors su pirmuoju mazyliu kai laukiausi jokios baimes nebuvo,bet dabar.tikriausiai ne ka mazesne negu tavoji baime,bet stengiuosi negalvoti apie bloga!!!TAD IMK PAVYZDI,MERGYT😉)
Sveikos!Man kai laukiausi 1o leliaus priespienis pradejo kauptis ap.6men pradzioje,o tikras pienas pasirode po gimdimo 1-2paru.Dabar laukiuosi 2os lelytes,tai seku😉
bet istikruju, daug kam buna kad su antru vaikeliu pienelio buna ogo upes teka, nors su pimu tik keleta sav teko maitint 😀
as visa nestuma save saugojau, ir dabr dar save popinu 😀 Pienuko turiu pakankamai 😀 Priespienis atsirado l. anksti, gal 3 nestumo menesi, bet, kaip mamytes jau ir minejo, ne pagal ji reikai spresti, ar bus pakankmai pienuko. Is tikro, tai viskas priklauso nuo nusiteikimo. As savo pirmagimes nemaitinau, dingo pienas po 1,5 sav., nes nelabai suvokiau pienuko svarba, o ir nelabai jau mokejau susitvarkyt su krutinemis, kurios uzdege. O dabar visai kitaip- noriu ismaitint bent iki kokiu 8 men., idealiausia butu iki metu 😀 Tai ir darau viska, kad tik butu pienuko 😀
as po duso su frotiniu ranksluosciu spenelius pasveiciu...
O ar kaip nors ruošiatės maitinimui?
Salvia, krūtinės dydis tikrai neįtakoja turėsi pieno ar ne 😉
o nervu manau pas visas yra nestumo metu ir baimiu visokiu😀va,as pavyzdziui kai laukiaus pirmos dukters,man jokiu baimiu nebuvo visiskai balalaika buvo😀nu,o dabar atrodo ,jog viska zinau,juk 2 nestumas,bet vistiek ikyriu minciu lenda galvon...
Na as kaip nenumanau dar tokiu dalyku, nes esu jauna ir pirma karta gimdysiu tai man visokie klausimai gimsta, mano krutine nera didele, gan net mazoka,tai iki siol bijojau kad pieno neturesiu.Bet netas klausimas vien kankina, o dar daugiau kankina sapnai del gimdymo baimes 😃
tikrai negalima spresti pas mane biskeli irgi buvo priespienio o pienukas dingo po dvieju sav maitinimo ☹ tikrai negalima numatyti is anksto kaip bus 😀 as ir saves nepopinau ir gyvenau kaip gyvenus visa nestuma o po gimdymo niekas nepasikeite ir va vistiek jis dingo ir nieko jau nebepadarysi 😀
man priespienis atsirado apie 4 nestumo menesi.beje is pasirodziusio priespienio negalima sprest ar bus pienuko ar jo nebus😀
Pas mane yra daug nervu,labai nervota visa nestuma buvau,bet kazkaip keista,kitos taip save saugoja(nu neblogaja prasme, o turejau omeni kad popina) kad paskui visos bedos uzpuola, o as kazkaip gyvenu ir gyvenau taip lyg''nebuciau nescia'' na nepopinau, laksciau gerus atstumus,valgiau viska ka norejau ir t.t. ir man vis sakydavo kad nestumu reikia gulet negalima tvarkytis ir t.t nes tipo pienuko neturesiu,ir bus bedeliu. Bet kazkaip labai apsidziaugiAU kai pamaciau jog pienelio visgi turesiu. Na turbut bobuciu pasakos istiesu yra nesamoningos😀 Labai dziaugiuos kad manes nervai nuolatiniai nepaveike 😀
klijukai klijukai 😀 bet va mano mama piena labai mego bet neturejo 😀
pienelio turi visos moterys tik reiik moket ji issaugot 😀 sako kad jis gaminasi smegenyse uz tai juk reikia kuo maziau stresuot nervuotis ir t.t. 😀
Na jai mitas bet reiskia kaikam pasitvirtina, nes mano mama gyvendama kaima negalejo i piena paziureti, tai ir istiesu pieno neturejo maitino mane tais kaiten vadinas klijukais ar kaip ten 😀
salvia cia mitas 😀
As tai tik 34 pastebejau kad priespenis bega,nors istikro nesitikejau jog aplamai turesiu, nes sake jai pieno nemegsta nestuke tai ir kaazi ar pieno tures
man 36 savaitele, tai va gal kokia savaite, kaip pastebiu, kad liemenele istepta priespieniu 😀
pienelis atsiranda tik 3 diena po gimdymo 😉 iki tol kaupiasi priespienis. vienoms bega taip kad net liemenele slampa o kitoms jo visai nebuna 😉
as laukiuosi 7 menesiai, tai jau pora savaiteliu kaip atsirado priespienis 😀