Sveikos! noreciau pasiulyti gan gera sveitikli-tai kavos tirsiai. gaunasi ir masaziukas ir oda tampa tokia pasakiskai svelni :) o dar ir kvapas! kartais ir su medum sumaisau tai isvis pasaka!
Sveikos! noreciau pasiulyti gan gera sveitikli-tai kavos tirsiai. gaunasi ir masaziukas ir oda tampa tokia pasakiskai svelni :) o dar ir kvapas! kartais ir su medum sumaisau tai isvis pasaka!
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Kavos aparatų remontas www.kavosmeistras.lt
Kokybiškas darbas
Malonus bendravimas
Greitas aptarnavimas
meistras Marius tel. 🤓625-35950
Kaunas
www.kavosmeistras.lt
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Jo del duso gan neblogai! As ir kavos labai mazai geriu bet kai reikia tai spicealiai uzsiplikinu kavytes vien del tirsciu kai einu i vonia 😀
tai as ir negeriu,nu bet nepatogu,ten stovint tepliotis 😃 patogiau,kai guli sau ,atsipalaiduoji ir terliojiesi 😃 nu sakes,tingine as 😃
dzherda tai duse dar gariau,nereik poto visos vonios valyti,nes pilni kampai nuo kavos tirsciu 😀 man tai kavos tisciai 👍 gaila,kad kavos nebegeriu 😀
Dar tas masaziukas gerai prasidendanciam celiulituj! reikia tik ilgiau pabruzint 😀 ir tikrai pamazu siek tiek padeda 😀
nu as ir save siuo atveju uzmirsusi,ai niekada perdaug ir nesitepliodavau,net nezinau,tikriausiai tinginike esu ant to kanto 😃 bet dabar kai truksta laiko ir deja neturime vonios ,tik dusa,tai visokiu tokiu proceduru is vis atsisakiau ☹
as ir kartais patingiu tepliotis 😃 isviso as paskutiniu metu sau pasidariau tingine,visai save apleidau 😃 bet va dar iki siol neisizadejau kavos tirsciu 😀
reiks, nes oda labai tokia nekokia, smulkiais spuogiukais, ypac rankos. as seip kavos paprastos irgi nelabai, bet kitakart pridedavau kavos puse puodelio ir truputi vandens😀
paniurele,tai idek i mikrobange ir turetu atsileisti...as negeru kavos su tirciais,bet vienu metu specialiai dariaus,tai man irgi patiko,tik ilgai siom procedurom nepasilepinau,patingejau 😃 o su medum irgi nebandziau,reiks gal kada pabandyti 😉
as dazniausiai su dirbtiniu medum darau 😀 esu ir su tikru darius tai man rezultatas toks pats buvo 😀
as irgi su kavos tirsciais esu sveitus oda, tikrai puiku, oda lyg silkas palieka, bet va su medum dar nebandziau, kazi o dirbtinis tinka medus? as turiu naminio, bet jis jau sukietejes
Sveikos! noreciau pasiulyti gan gera sveitikli-tai kavos tirsiai. gaunasi ir masaziukas ir oda tampa tokia pasakiskai svelni 😀 o dar ir kvapas! kartais ir su medum sumaisau tai isvis pasaka!