Kalėdos... Turbūt jau daugelis jūsų, kaip ir aš sukate galvas ką įteikti mažyliui.
Jau ne iš vienos draugės girdėjau, jog pradinukai ir vyresni darželinukai būtinai nori gauti iš Kalėdų senelio žaislą "Furby". Pasak gamintojų tai interaktyvus žaislas, kuris mokosi naujų dalykų, atsako į tavo veiksmus ir palaipsniui keičia savo charakterį bei asmenybę.
Turbūt mergaičių pasaulyje vis dar "siaučia" lėlės-monstrės, o berniukai vėl pamišę dėl Nindzių.
Pasidalinkime savo patirtimi - ko nori jūsų vaikučiai, ką jūs žadate jiems dovanoti ir kokių puikių idėjų turite.
Kalėdų dovanų sąrašas pagal Mamyčių klubo mamas!
Mūsiškis už nindzių "užsikabliavo", nori visų ir dar to piktojo, ir dar nindzių mašinos, tai žiūrėsim, kaip čia padaryti, nes kalėdų dovanos, o po to gimtadienis . . . tai sakėm vienų prašyk Kalėdų senelio, kitka gausi per gimtadienį 😃 O furbių, kažkaip dar nepastebėjo 😀
mano 4 -mete gimusi per Kucias, tai butinai gauna ir Kaledu dovanu ir gimtadienio, tai viena jau zinau, kad bus leliu namas, ten su virtuve, su masinom, su lovom, pamate ir paprase, kitos nieko nesako, teks sugalvoti, o mazoji per maza paprasyti, taip pat teks nuejus I parduotuve nuspresti....
as tai manyciau kad gal per mazai aliejaus hmmm
o koks čia tas šalmas?
šeip galvoju gal miltų per mažai, bet jei išpradžių nelipo tai galvoju gal gerai buvau padarius tai va bebijau daryt, kad vėl nereiktų išmesti. 😃
kaip idomiai..mes menesi naudojam pagaminta plastelina ale nelimpa prie pirstuku ..😀 aisku po zaidimu dedu i saldytuva..
kas apie plasteliną tai kai buvau padarius tai nežinau iš pradžių minkštas buvo ir nelipo, o po to porą valandų pastovėjo šaldytuve ir kai vėl norėjo žaisti pradėjo labai lipti prie rankų tai nelabai benoriu pati virti jei vėl tas pats 🤓| o beto kiek žaidė pas pusbroli su play doh tai jis man minkštas pasirodė ir mažoji kuo puikiausiai sugebėjo lipdyt kaip ji norėjo. 😀
jop jop pliusini turim, tikriau plasmasini dengta ,,kailiuku " 😀 na nezinau...man regis pirmiausia ne kojas mano merginos issukines bet burna prikis maisto, tai kazi ar ilgai jis snekes vis issiziodamas 😃
mano trimetis svajoja apie riterio šalmą, kur pasikelia antveidis, kojines su kalėdų senelio atvaizdu ir paveisklą su jūra ir laivu😀 va teip😀 bet labai džiaugtųsi ir vėžliukais ninzėmis, bet čia jau sutarėm kad leliukas padovanos, tai Kalėdų seneliui kitos svajonės
as tai darau taip buna pirkti priedu panasiu i play doh tik be mases.. va tada issiverdam plastelina ir zaidziam. zymiai pigiau bei play doh mase kietesne ir ypac mazesniems sunku pvz isspausti ledus(zaislas specialus) o su isvirtu lengviau, jis minkstesnis
O man jau mažoji nors be žodžių, bet mes susikalbam savo kalba tai ji jau užsiprašė Play doh modelino rinkini tai pirksim kokį įdomesni rinkinuką tai šį butinai pirksim nes dabar esam paprasto plastelino nupirke tai valandų valandas gali žaisti, taip pat nori lėlės ir lėlės maitinimo kėdutes, tai neašku ar viską gaus 😀 o vyresnioji nori knygos mokintis ir barbės kur galima plaukus dažyti. 😀
apie furbi karts nuo karto paziuri mano mergaite video youtubeje bet kad labai noretu tai ne.. parduotuveje rodziau monstres tai vaikas is pradziu manes grazi lele pasieme is mano ranku bet pamaciusi kokia tai lele vos nepamete ant zemiu..jau labai nepatiko ir kaip as dziaugiuos kad nepatiko...fuu...baisios
o dovanu mes jau nemazai supirke. pagrinde priedai prie virtuveles, leleimaitinimo kedute ir supynes ir va sis linksmuolis katinas 😃 ai o dicke buvo prasiusi skalbimo masinos ir drabuziu lyginimo lentos 😃 ot seimininke auginu :d irkas be ko piesimo priemoniu bei lapu
baikjau ne kvailas 😃 mano mazei kiek patinka. tai dovana nupirkta. bet tai kiek juokiames norfoje is tu katinu. mat visi buvo ijungti, tai viena pasnekinom ir tas atkartojo. padejom i vieta o jis nenutilo, dar vis atkartavo musu zodzius, isgirde kiti katinai pradejo atkartoti pastarojo katino zodzius...jetau stovejom ir juokiames net jie jau kalbejo choru...😃DDDDD pasijuokem ir nuejom sau, gryzom paziureti ar nenutyle ale toliau jie smagiai snekejos 😃DDDDDDDDDD
Musu Tautvydas be noru, tai gal pirksim masina, ant kurios atsisedes gales vazinetis koju pagalba, o Saule nori saldainiu 😀 bet gaus rinkinuka kites su penalais, piestukais, knygutem, ir gal dar ka sugalvosim 😀
Mano Smilte dar maza tad noru kaip ir nezinom jos 😀 o sunaus sarase buvo keleta zmogeliuku : betmenas ir kiti herojai,motociklas,ir dar kazkas,bet kadangi gimtadienis jo vyko ana savatgali tai viska ir gavo! tad ko kaleldoms benores nenaisku...bet manau jis be vargo sugalvos ko dar nori! 😀) dar pora savaiciu ir rasysim kaledu seniui laiska,taip tikimes suzinot ko nori dar!
Smiltės sąraše LEGO Friends, žuvytė robotas, rutuliukų labirintas.
Smiltės sąrašė, kaip ir Roko - nėra, nes turbūt dėl to, kad nemoka kalbėti 😀 Aš pradėjau galvoti visiškai nepraktiškai ir nelogiškai - apie tą kvailą kalbantį katiną...
nu tiesa ,maniske pamacius norfos lankstinuka ,pirmiausiai uzsiprase FURBIO:😃
O paskui katino kuris kalba😃🤗bet zaislu pas mus tikrai jau uztektinai.planuoju nupirkti silta pleduka,ar nauja patalynes uzvalkaliuku komplekteli😀❤