Kaip vyrai reagavo, kai jums prasidėjo sąrėmiai?

11. Jul, 05:12

Maniskis tai ir greitajai norejo skambinti,ir taxi.as ji raminti turejau :) kadangi nakti prasidejo silpni saremiukai,tai as dar norejau eit pamiegot,bet vyras vos ne ant ranku mane isnese vaziuot i ligonine :D

22. Nov 2012, 00:26

manasis buvo darbe kai man prasidejo saremiai,regavo ramiai nes galvojo kad vel netikri saremiai taip buvo du kartus 😃 bet kai gimdykloj pasake kad gimdysiu siandien tai iskart slapias paliko vaziavo viska atvesti ir stengesi kuo greiciau gristi pas mane 😀

19. Nov 2012, 01:10

Man saremiai prasidejo pirma nakties valanda buvau jau daiktius susidejus viras megojo pakeliauu i ismiego jis dar nsiorantavo tada pasime telefona ir isbegio greitojos laukti

12. Jul 2012, 18:04

Man saremiai prasidejo 16.00val,vis tylejau nes nelabai dar skaudejo o nuo 18.00 skausmai vis paumejo ir pasakiau vyrui kad jau tikriausiai prasideda jis labai sunerimo rupinuosi labai manimi😀

liuks liuks 12. Jul 2012, 17:04

Vyras abu kartus ramiai reagavo,kai prasidejo saremiai kazkaip jokiu nervu ar streso nebuvo.Kai pasakiau tada iskviete greitaja su pirmagime,o su antruoju kada liepiau tada veze i ligonine.😀Ramus zmones mes ir niekur neskubejom😃

12. Jul 2012, 15:01

man tai sariamei prasidejo,puse6ryto,vyras uz puse valandos isvaziavo i darba,o as manaiau kad man tik taip maudzia nugara,bet paskui pradejau skaiciuot,kad cia sariamei,tai paskambinau vyrui gryzo is darbo,sukiojosi apie mane,kai nuvaziavom i ligonine isiunte atgal namo,nes mazai kaklelis atsidares buvo,na cia tik svedijoj siuncia😃,po dvieju valandu vel atvaziavom,maniskis irgi kiso skysciu gert kas kelias minutes irgi nervino😃,maciau kad tikrai jaudinasi labiau gal net uz mane,o gimus musu mazyliui pravirko kartu su suneliu😀

11. Jul 2012, 21:55

Vyrai labiau jaudinas uz moteris 😀

11. Jul 2012, 19:09

Man prasidejo nakti tai irgi teko versti is lovos, sake kad jau senai sneku, kad prasidejo, o kaip ner taip ner 😃 zodziu jaudinos labai, po kiekvieno saremio vis siulydavo: "mazute, atsigerk" 😃 kaip mane tai nervino 😃 dabar kai prisimenu tai juokas ima, nors tada taip toli grazu nebuvo 😃

11. Jul 2012, 17:57

Man dar nebuvo saremiu ,bet kai pamanem kad vandenys teka ir ruosemes vaziuot pasitikryt tai visas strese buvo i tuoleta lakste kas 2 minutes nes jau galvojo kad viskas prasidejo man-jog gimdysiu 😃😃 Nurimo tik kai pasake kad netikras pavojus.Tai kai bus tikri saremiai jau isivaizduoju ji 😃

11. Jul 2012, 17:24

maniskis miegojo,kai nuejau i miegamaji kelti 😃 sakau jau reikia vaziuoti,o jis nusisuko ant kito sono ir vel uzmigo dar pasake kad jau 3savaites kas diena taip sakai 😃 bet po pusvalanduko jau buvo apsirenges ir lauke kol susiruosiu pati 😀Seip ligoninje manasis lb pergyveno del manes,gaila net jo buvo 😀

11. Jul 2012, 17:12

Maniskis tai ir greitajai norejo skambinti,ir taxi.as ji raminti turejau 😀 kadangi nakti prasidejo silpni saremiukai,tai as dar norejau eit pamiegot,bet vyras vos ne ant ranku mane isnese vaziuot i ligonine 😃