Priemones,tai dantu sepetukas pagal amziu ir dantu
pasta,o daugiau nuo vaiko priklauso jei leidziasi pati
valai,o jei ne duodi vaikuciui i rankas dantu sepetuka ir
rodai pavyzdi kol ismoksta😀
mano sūnelis 1 metų 1 mėn nenoriai duodasi valyti
dantukų. tačiau kas vakarą einame į vonią, duodu jam
šepetuką su vaikška dantųš pasta - tai jis jį pakramto,
pakramto ir tiek. mato kaip aš valausi, tai bando mėgdžioti
- bando pabrūžinti per dantukus. bet tik tiek. manau, dar
turi paaugti, kad išmoktų ir suvoktų kam skirtas tas dantukų
valymas 😀
04. Jun 2012, 17:55
na tikiuosi ir su maniskiu tas pats bus, bet siom dienom
labai neramus tai net nzn kaip seksis 😀
04. Jun 2012, 17:55
na tikiuosi ir su maniskiu tas pats bus, bet siom dienom
labai neramus tai net nzn kaip seksis 😀
04. Jun 2012, 17:51
nerau z ka. pradzioj ji nenoredavo, o paskiuj jei patinko
.tai kas vakar einam kas ryta i dusa dantuku plauti
04. Jun 2012, 17:43
Labai dekui tau 😀
04. Jun 2012, 17:39
labas vyte, as dirbu auklyte , ir mes jei plaunam
dantukus , su vaikisku pasto dantu , ir yra metukams vaikams
dantu sepetukai...
04. Jun 2012, 17:34
Lbas mamytes, butu ydomu kaip valyti, su kokiomis
priemonemis ir pan... valyti mazuju dantukus? 😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
sveikos.o jua galima tokio amziaus dantu pasta? mes valomes tik su vandenuku virintu ir sepeteliu,bet sepetelis dukriukui per skauda nenori su juo.
Priemones,tai dantu sepetukas pagal amziu ir dantu pasta,o daugiau nuo vaiko priklauso jei leidziasi pati valai,o jei ne duodi vaikuciui i rankas dantu sepetuka ir rodai pavyzdi kol ismoksta😀
mano sūnelis 1 metų 1 mėn nenoriai duodasi valyti dantukų. tačiau kas vakarą einame į vonią, duodu jam šepetuką su vaikška dantųš pasta - tai jis jį pakramto, pakramto ir tiek. mato kaip aš valausi, tai bando mėgdžioti - bando pabrūžinti per dantukus. bet tik tiek. manau, dar turi paaugti, kad išmoktų ir suvoktų kam skirtas tas dantukų valymas 😀
na tikiuosi ir su maniskiu tas pats bus, bet siom dienom labai neramus tai net nzn kaip seksis 😀
na tikiuosi ir su maniskiu tas pats bus, bet siom dienom labai neramus tai net nzn kaip seksis 😀
nerau z ka. pradzioj ji nenoredavo, o paskiuj jei patinko .tai kas vakar einam kas ryta i dusa dantuku plauti
Labai dekui tau 😀
labas vyte, as dirbu auklyte , ir mes jei plaunam dantukus , su vaikisku pasto dantu , ir yra metukams vaikams dantu sepetukai...
Lbas mamytes, butu ydomu kaip valyti, su kokiomis priemonemis ir pan... valyti mazuju dantukus? 😀