Kaip taisyklingai vartoti Linex vaistukus

19. Nov, 09:23

Mūsų vaikučiui tik 4,5men. bet teko jai daryti operacija, o kaip žinia po operacijos tenka vartoti antibiotikus. Tad mums reomendavo hirurgas vartoti Linex. Bet va ir nenusprendžiam kiek jo duoti vaukui tokiam mažam. Ir ar tiks jis su pienuku kartu jį maišant?

Krisliukas Krisliukas 20. Nov 2011, 15:53

linexas yra gerosios bakterijos, ir jos niekaip vaikučiui nepakenks 😉 aš saviškiui daviau nuo 3 mėn., nes buvo alergija, disbakteriozė ir viduriavo žaliai, todėl alergologė apskritai liepė duoti po dvi kapsules tris kartus per dieną prieš valgį.. bet mes gėrėm gefillus plius vaikams..išardydavau kapsulytes, ištirpdydavau, ir su šaukšteliu suduodavau..kaip man aiškino gydytoja, ir šeimos,ir alergologė, tos gerosios bakterijos negali pakenkti, jų neperdozuosi..aš duočiau po vieną tris kartus kokias 4-5 dienas, o paskui po vieną du kartus..o miltelių pakelį reiktų padalinti, iškart gal per didelis kiekis gausis..bet duoti prieš valgį

20. Nov 2011, 15:48

sveikos,mano mazelis 4 menesiu,pati maitinu,todel isgeriu pati kapsulyte arba suduodu puse kapsulytes miltuku su pienuku savo.

20. Nov 2011, 12:18

Mes nusipirkom miltelius, ten vienas pakelis 1,5g

19. Nov 2011, 22:22

Sveika. mes linexa naudojom 8 men, irgi po antibiotiku, tai po puse kapsules dukart dienoj. taremes ligoninej su gydytoja.. jum gal dar maziau priklausytu..

19. Nov 2011, 21:23

Mūsų vaikučiui tik 4,5men. bet teko jai daryti operacija, o kaip žinia po operacijos tenka vartoti antibiotikus. Tad mums reomendavo hirurgas vartoti Linex. Bet va ir nenusprendžiam kiek jo duoti vaukui tokiam mažam. Ir ar tiks jis su pienuku kartu jį maišant?