Kaip sužinoti būsimo vaiko lytį?

13. Nov, 12:14

sveikutes, mano viena drauge sake buvo uzradusi kazkoki puslapy pagal kuri jai atitiko kad gims berniukas, as ieskojau nieko panasaus neradau, jei ji neberado to puslapio, gal kas kada taip bande , esu labai smalsi, noriu pazet ar palei tuos bandymus kas ar pasitvirkina:)

manoangelas manoangelas 04. Sep 2019, 09:18

Man taip pat įdomu ko laukiuosi nes kai buvo echoskopas nesirodė traukia saldumynai, bet kai kuria mėsa galiu valgyti pvz žuvis mane pykina is tolo grybai irgi o vištiena galiu valgiti bet daugiausia valgau saldžiai, pas mane auga svoris ne ant pilvo o ant šlaunų kadangi esu smalsi ieškau kas pas mane bus nes pvz jai apsirengusi kelnes. Visi rėkia bus berniukas apsirengti ką nors kitą pilvas pailgas tada sako mergaitė tai pačiai įdomu kas iš tikrųjų

12. Mar 2010, 13:33

as kai laukiaus mergytes pilva dideli turejau😀labai norejau saldumynu bandeliu tortu ir panasei.pvz:visa nestuma negalejau pazvelgti i mesa ir jos gaminius uzuosdavau mesa pikindavo.tai man kaip ir pasitvirtino nes sako jai traukia ant saldumynu bus ir gims mergyte tai man taip ir buvo,o man ekoskopa padare kai buvau 8menesiu patvirtino kad mergyte turesim tai ir turim😃

12. Mar 2010, 11:51

as vieninteli buda kuri zinau be daktaru pagalbos yra pivuko padetis..va as su pirmuoju pilvuku buvau zemai-sako gims mergyte,taip ir buvo-dukryte ,db dar anksti ka sprest, tai reik laukt kol apvalet pradesiu.o va bendradarbe laukesi kartu su manim pirma kart ir jos pilvukas prasidejo is kart po krutine-ir gime berniukas..)

09. Mar 2010, 20:00

as irgi dariausi echo, tai net neklausta gine pasake kad berniukas, bet netikiu 100proc, kai gims tada ir pamatysiu 😀 siaip buvau nusprendus lities neklaust, o ji sugadino visa smaguma 😃

09. Mar 2010, 17:52

as taip pat netikiu tom lentelem,rode berniuka o gime mergyte be to per nestuma nepykino,ir norejosi ir agurku ir saldainiu😃

09. Mar 2010, 16:54

man vienas testas rodo mergyte, kitas - berniukas, gine sake mergaite, o as turiu nuojauta, kad gims berniukas. kazkokia nesamone. o kaip ten bus istikruju , gine sake , kai gims , tada tik suzinosi lyti

27. Feb 2010, 09:46

kai laikiau pirmo sunaus, vemiau kokia savaite, pilvas buvo nedidelis, ir norejau tik suraus, dabar vel laukiu sunaus, bet viskas visaj kitaip, tai, kad pagal pilva, ar kitus pozemius spresti neiseina, geriausia ultragarsas, maan dare gal kokius 5 kartus, ir visi skirtingi daktari, ir visi 100 procentu sake ,kad berniukas, as tik zinau, kai daktarai nemato kas, dazniausiai buna mergytes

24. Feb 2010, 19:05

aš kai laukiausi sūnaus vėmiau, ir pilvas didžiulis buvo, o su dukryte atvirkščiai. Dėl sexo tai tiesa, su bernu buvau nepasotinama, o su panele net pagalvoti nenorėjau. Ir šeštas jausmas neapgavo, kai laukiausi sūnaus rūbelius pirkau tik žydrus į mergaitiškus net nežiūrėjau, su mergaite atvirkščiai. Sūnaus iki pat gimdymo nežinojau kas bus, o apie dukrytę sužinojau tik 10 dienų prieš gimdymą

23. Feb 2010, 12:35

nors man ir pilvas ir vemimas tiesa pasake 😃 su mergyte vemiau pilvas kaip barabanas buvo o su sunum ilgai nesimate pilvo net nepykino 😀 bet uzgaidos buvo skirtingos su dukra norejos sokolado su unum viliojo varske juoda duona 😃 bet va sesuo turi 4 mergytes pilvo nebuvo nei gramo matyt galejai tik itart 😃 o mane is tolo galima buvo pamatyt 😃

23. Feb 2010, 12:32

man siurprizas idomiau nei jau zinoti kas gims 😛

23. Feb 2010, 11:42

o as turiu mergyte ir manes ne karto nepykino per visus menesius.

08. Feb 2010, 12:44

Jai ka sudomino rasykit klausky daugiau pasakysiu 😀

08. Feb 2010, 12:10

va idomumo delei paziurejau ir man pranasauja berniuka 😃 o visi daktarai sako kad mergaite 😃 😃 😃 na bus matyt nes lovytes patalai visi ruzavi ir suknyciu pila 😃 😃 na jei gims berniukas bus skotas, vaikscios su suknutem 😃 😃 😃

08. Feb 2010, 11:59

Na toms kas pinigeliu nepagales galiu pasiulyt privacia poliklinika lb gera ten dirba mano vaikino sesuo tai
uzrese ir mane tai rytoj eisiu darytis 😀...na ten galima visokes pasidaryt kokiu tik rejk ... kur as darysiuos tai ten bus 2D/3D 4D nautraukos spalvotos, ginikologo uzrasai,konsoltacija ir viska i cd irasis 😉 tai kainuos 270lt... 😉

laurora laurora 04. Feb 2010, 23:16

nueik i www.girlorboy.net
idomu paziuret ir veliau palygint su tikrove 😀

28. Nov 2009, 19:31

na del to kraujo keitimosi, tai kai laukiausi su vyru skaiciavom ir isskaiciavom mergyte, va ir turim dukryte, beje dar tikrinomes save tai irgi atitiko

25. Nov 2009, 00:22

na pas mus dar bent jau mieste negirdejau kad butu toks, ar kas butu daresi 3d ta skana....bet tikrai idomus dalykelis😀)))idomu butu pasidaryt...na o lt nelabai paplites, nes nei vienas tokiu sunkiu laiku gal nenori ismest i bala tu 300 lt, jau geriau ka leliukui uz tuos pinigelius nupirkt😀o su tais skaiciavimais ir idomu...hmmm...😀

22. Nov 2009, 17:13

na as kiek zinau tai yra specialus skaiciavimas pagal gimimo datas 😀 viena pazystama skaiciuoja ir 100% pasako 😀 kiek kam skaiciavo, tai dar nekarto nebuvo apsirikusi 😀 nes kas kazkiek metu keiciasi zmogaus kraujas ir pagal tai kieno kraujas, ar mamos ar tevelio, tais metais stipresnis tokia lytis ir bus 😀

20. Nov 2009, 15:02

cia yra kitas ultragarsas nei poliklinikose gines daro 😉
bet uzsienyje juo labiau tokiu dalyku yra tik lt reikia uz toki moket apie 300 lt. bet ten padaro nuotrauku daug, viska suraso i cd. ir matosi viskas- aakys,lupos nosis ir lyytis... zodziu geras dalykas,tik dar nelabai paplites 😉

18. Nov 2009, 20:30

tai kad man skanas tik sausio 13😀 ir as ne lt siuo metu tai....☹

17. Nov 2009, 10:01

pasidaryk 3D ultragarsa 😃

14. Nov 2009, 17:19

http://www.primer.ru/cgi-bin/prognos/pol_3.php
http://ill.ru/cgi-bin/form.malefemale.pl
http://definition.jino-net.ru/
cia yra testuku kas gims bet tik rusiskai jei suprantat taj galit pasizet😀

14. Nov 2009, 00:48

nu as ten pasitikrinau tai sako kad turetu but panellyte😃 va is tiesu mano drauge ziaurei norejosi sekso kai ji laukesi, ir turi pacaniuka...nu bet kazin su tum ar tiesa...hmmm...palei ta tada man turetu but mergaite😃 😃 😃

13. Nov 2009, 23:22

tai dar sakoma jai labai sustoreji per niestuma bus mergaite,o jai nesustoreji labai berniukas 😀 bet manau nesamone,nes pas mane pilvo nesimate, o gime mergyte 😀
poto dar sakoma jai traukia ant sexo gims berniukas,o jai netrauke mergaite,nu manes tikrai netrauke 😀

13. Nov 2009, 23:07

aciu paneles kad tiek priraset😀 na nzn seip labai smalsu ka rodytu, ir kas is tikruju bus😃na va o kur draugei atitiko, gal is tiesu tai tik atsitiktinumas...kas cia zino....man skanas tik sausio 13 d. tai norisi zinot kas namelyje gyvena😀)))manasis namo kad bus mergaite😀 as net neisivaizduoju😀

13. Nov 2009, 22:37

rimoske paieskok temeles prie kavos,ten rasi ta puslapi kur gali pasitikrinti.Man asmeniskai nesutapo😉

13. Nov 2009, 18:49

nepasitvirtina man tas puslapis parode kad bus mergyte o laukiuosi berniuko ten tik zaidimas ir tiek ka testas gali atspet😀

13. Nov 2009, 14:50

Isvada viena-tiesiog laukti 😀 as asmeniskai netikiu tais burimais su ziedu,adata ir t.t. Tom kam sutampa,tiesiog sutapimas 😀

13. Nov 2009, 14:24

su vestuviniu ziedu man rode mergaite, gydytoja ehco rode berniuka. turiu berniuka😀

13. Nov 2009, 13:48

na nezinia ar verta tiketi tom lentelem, mat as kiek kur dariausi ir lentelese ir su vestuviniu ziedu ir adata, viskas man rodo kad bus mergyte nors ginekologe pasake kad berniukas, patikeciau nebent jei gimtu mergyte 😃

1 2