KAIP SUSIGRAZINTI FORMAS PO NESTUMO?

31. Mar, 02:27

manau si tema daug kam aktuali... :) gyvenimas mums dovanojo didziausi dziaugsma - musu vaikus! taciau dar pridejo ir nereikelingu kg po gimdymo :) nestumo metu pruiaugau 30kg (del bundeliu galejau zmogu uzmust ) :) dabar liko 12kg kuri net nesiruosia pasisalinti :) pasidalinkiit savo patirtimi kaip grazinote savo figuras po gimdymo? gal kuri atrado ta stebuklinga dieta :))?

podarki podarki 28. Oct 2021, 18:26

Liekninančios tabletės - http://acaiberry900.lv mano pazistama numete 11 kg per tris savaites.. rezultatai ispudingi.

08. Jun 2014, 18:56

Sveikos 😀
Na po pirmo nėštumo ilgai svoris užsilaikė buvau visus 23 22 kg priaugus. Tai numečiau tik pradėjus greitą ėjimą su spec batais ir žingsniamačiu, kad matyčiau kiek nueita, vaikutis buvo jau didesnis, kai susigriebiau, įsodydavau į dviratuką stumiamą ir eidavau, eidavau, rezultatai pasimatė po mėnesiuko, numečiau iki išsvajotų 55 - 56 kg, prieš nėštumą svėriau 49-50kg. Na, o db startavus buvau su 60-61kg ir priauginau su antru nėštumu beveik 80 netoli, po gimdymo grįžus namo jau buvo belikę 69, db 67kg, iki "pilnos laimės" nors 7 kg norisi numesti.

NUO KADA GALIMA PRADĖT SPORTUOT PO GIMDYMO 😀 ? Mum dar tik savaitė su trupučiu praėjus, tai dar tik domiuosi.

Beje, jei kas daugiau jungsitės, tai reik vis apibendrinimą atkelt į priekį, kad nereiktų mamos vis ieškot nuo pradžių.

Mamų patarimai:
1."O mano patirtis tokia - reikia žiūrėtis ką, kiek ir kada valgai, kiek išgeri ir ko išgeri, kiek judi. Būtent tai man ir padėjo per 9 mėn. numesti 20 kg. "
2."Daug vandens , jokiu angliavandeniu , valgyt 5 kartus per diena mazom porcijom , pasportuot o jei nera galimybes daugiau vaikscioti su vaikuciu kieme 😀) "
3."Per 3men numeciau 15kg, o stebuklas ne dietos,o isgerdavau daug vandens, taip pat zalios arbatos. Aisku ziurejau ka valgau,jei labai noredavau kazko miltinio ar bulviu patiekalu valgydavau,bet labai ribotai ir tai jau tapo gyvenimo budu. O veiksmingiausias budas man numesti tiek svorio buvo begiojimas."
4."Po nestumo ryte nieko dar nevalgiusi maziuka y kedute idedavau ir rytine manksta darydavau po poros sav jau pamaciau rezultatus " " ir vietoi saldumynu pakeiciau y vaisius ir duonos stengiuosi nevalgyti. "

19. May 2014, 23:53

Po nestumo ryte nieko dar nevalgiusi maziuka y kedute idedavau ir rytine manksta darydavau po poros sav jau pamaciau rezultatus svarstykliu neturiu bet ant drabuziu pastebejau kad pilvukas nebelipa lauk per kelnes 😃 ir vietoi saldumynu pakeiciau y vaisius ir duonos stengiuosi nevalgyti. Sita programeledariau bet nustojau tai reikia vel prisiversti 😀 pries tai dar tik siaip apsilima padarydavau.

31. Mar 2014, 23:26

Per 3men numeciau 15kg, o stebuklas ne dietos,o isgerdavau daug vandens, taip pat zalios arbatos. Aisku ziurejau ka valgau,jei labai noredavau kazko miltinio ar bulviu patiekalu valgydavau,bet labai ribotai ir tai jau tapo gyvenimo budu. O veiksmingiausias budas man numesti tiek svorio buvo begiojimas. Mokykloj nebegiodavau,nemegdavau,nesugebedavau,bet viena mergina pasidalino begimo programa ir po 16 savaiciu isbegti sugebu valanda.

31. Mar 2014, 21:02

Daug vandens , jokiu angliavandeniu , valgyt 5 kartus per diena mazom porcijom , pasportuot o jei nera galimybes daugiau vaikscioti su vaikuciu kieme 😀)

31. Mar 2014, 16:48

Sveika 😀
Tema pažįstama iki skausmo, nes numesti reikėjo apie 40 kg., pavyko iki šio nėštumo (dabar mums jau 29 sav.) numesti 20 kg. be jokių stebulingų dietų, kurių, tiesa sakant nėra ir kurios trumpalaikės tik. Po šio gimdymo vėl bus ką veikti, bet jau mažiau. O mano patirtis tokia - reikia žiūrėtis ką, kiek ir kada valgai, kiek išgeri ir ko išgeri, kiek judi. Būtent tai man ir padėjo per 9 mėn. numesti 20 kg.