Sveikutes mamytes, pas mane yra tokia situacija. Man 39savaites, terminas gimdyti 14d. Kovo, vaikstau su labai dideliu pilvuku, ir man sunku net pajudeti,kankinuosi.... maziukas lysti kaip ir nenori dar :( Gal zinot veiksmingu budu kaip paskatinti gimdyma? Ananasa bandziau, avieciu arbata tai pogi, su vyru mylu mylu irgi bandziau :P:P nieks nepadeda. Nezinau ko griebtis, kad viskas pagreitetu, Skatinamuju ligonineje labai nenoriu :/
Visos paskutinem savaitem ir dienom nebesulaukiam mazylio atejimo 😀
ir as su ta pacia beda... negaliu sulaukti kada gimdysiu jau...
Aciu uz patarimus mamytes😀
Tikiu kad pavargai ir jau nebesulauki tos dienos,bet mazylis islys tada kada jam reikes 😀 patariu kai pajausi skausmus panasius i saremius (pilvo skausmus) vaiksciok nesedek,taip greiciau atsidarineja kaklelis,aisku jei nera tie skausmai labai dideli 😀
nesupratau, jei terminas 14 tai ir lauk savaiaeigės veiklos, negi šitiek iškentėjus dar kelias dienikes nepakentėsi😉 tų skatinamųjų gal net nereiks, nes veikla pati prasidės
As su pirmaja ir viska isbandziau ir nieko 😃 kada sugalvojo tada ir atejo mazyle 😃 o su antruoju taip norejau, kad nauju etu sulauktu, o gime 31 ir paduduok tu jam 😃 manau jau kada laikas bus tada ir ateina maziukai 😀
Pakėlus rankas aukštyn sumažėja deguonis pilvuky, tai vien dėl to labai blogai. O kodėl nenori skatinančių? Alkoholis tai apskritai nesiderina su nėštumu.
O siaip nepatarciau nei uzuolaidu kabinti,nei isgerti 100g alkoholio, nors tokie budai yra prirasyti norint paskatinti gimdyma.
Labutis, dekui reik bandyti laiptais vaikscioti😀) gal sis poveikis pades.. Su tvarkymusi kiekviena diena reikia nereikia tvarkausi, vis tikiuosi kad pades, bet .. :/
Sveika,mano drauge savo mazyle pernesiojo ir irgi pati megino skatinti. Kiek man sake tai namie kasdien siurbliuodavo kilimus,lipdavo laiptais nors gyvena 6-am aukste. Ir karta kai ji lipo laiptais i virsu parejus prisedo vyras pasnekino maziuke,kad nori jau su ja susitikti ta minute nubego vandenys. Ir tu stenkis daugiau pavaikscioti zinau, kad sunku. Ir jei vaikstai nebevaikstinek viena,kad uzklupus saremiam galetu tau kas padeti.
Sveikutes mamytes, pas mane yra tokia situacija. Man 39savaites, terminas gimdyti 14d. Kovo, vaikstau su labai dideliu pilvuku, ir man sunku net pajudeti,kankinuosi.... maziukas lysti kaip ir nenori dar ☹ Gal zinot veiksmingu budu kaip paskatinti gimdyma? Ananasa bandziau, avieciu arbata tai pogi, su vyru mylu mylu irgi bandziau 😛😛 nieks nepadeda. Nezinau ko griebtis, kad viskas pagreitetu, Skatinamuju ligonineje labai nenoriu :/