Kaip pasirinkti tinkamą mokyklą?

09. Feb, 12:56

Sveikutės, manau ne vienai mamytei kyla klausimas; kurioje mokykloje reiks priregistruoti vaikutį? Taip pat gyvenančiom užsienyje, vietą užregistruoti mokykloje reikia iš anksto. Tai kaip pasirinkti tą tinkamą mokyklą? Pagal kokius kriterijus, į ką atkreipti dėmesį ir nuo kada Jūs jau pradėjot domėtis kur leisti vaikutį mokytis? Dėkoju.

gretata90 gretata90 25. Feb 2021, 22:47

Jeigu tik yra galimybės, tai visiems rekomenduočiau leisti vaikus į privačią mokyklą. Mokytojai visai kito lygio, šiuolaikiškesni, priimtiniau pateikia mokomają medžiagą. Kai mano vaikai pradėjo lankyti vien animaciją ten https://erudito.lt/ugdymas/neformalus-ugdymas/ užteko, kad pasikeistų į gerąją pusę. Susirado naujų draugų, įsitraukė į patinkančią veiklą.

22. Feb 2011, 00:16

Aciu uz nuomuone, na aplink mane tu mokyklu gal 4 yra, darzelis uz 2 min kelio ir mokyklele ten pat. Sutinku, kad reikia paklausinet, koks paruosimo lygis, kokie uzsiemimai vaikams teikiami.

20. Feb 2011, 20:18

Mes gyvenam uzmiestyje, tai mokykla pasirinkti nebuvo sudetinga, akdangi i bet kuria miesto mokykla reikia vezioti. Man buvo svarbu, koks kontingentas ta mokykla lanko, kadangi dabar dukra lanko pradine mokykla, man buvo svarbu, kokias mokyklas po to vaikuciai lanko, koks ju paruosimo lygis. Taip pat pasiklausinejau apie mokytojas, ir kai visi lyg susitare kartojo, kad butent ta yra pati geriausia, nuejau ir uzrasiau 😀 Dukra lanko 2 klase, dabar jau pradejau mastyt i kokia vidurine mokykla reikes leisti. Jau dabar domiuosi, kas ka sako.

20. Feb 2011, 12:59

labas sonata.as manau reikia atsizvelgti kur ta mokykla randasi,kad nebutu toli nuo namu.ir is kitu pasiklausinejus,kas kaip kame...is tu kurios jau veda i salia esancias mokyklas...

19. Feb 2011, 12:34

Mielos mamos, negi niekam nekyla tokie klausimai 😀 Labai idomu buti suzinoti Jusu nuomuone!

09. Feb 2011, 00:56

Sveikutės, manau ne vienai mamytei kyla klausimas; kurioje mokykloje reiks priregistruoti vaikutį? Taip pat gyvenančiom užsienyje, vietą užregistruoti mokykloje reikia iš anksto. Tai kaip pasirinkti tą tinkamą mokyklą? Pagal kokius kriterijus, į ką atkreipti dėmesį ir nuo kada Jūs jau pradėjot domėtis kur leisti vaikutį mokytis? Dėkoju.