Kaip apsisaugoti nuo persileidimo

17. Nov, 11:02

Kas kaip islauke tas 12 savaiciu? Ka daret?Ko nedaret?:)

25. May 2012, 09:23

Marinukas, ne, vaisių pašalina, man buvo 7-8 sav., kai nustojo vystytis, tik to nežinojau, valymą padarė 13 sav. Nors ir dingo nėštumo simptomai, bet nepagalvojau, kad gali nesivystyti, tiesiog apie tai net nežinojau, kad tokių dalykų būna, kai mano savijauta buvo puiki. Ačiū Dievui, šiam nėštumui viskas ok ir mums jau 24 sav. 😀

25. May 2012, 08:41

Man gimdymas spalio 3d. nusimato 😀

25. May 2012, 00:24

aijos,man gimdyti rugsejo 28d 😀 o tau? 😀 silvijana,o tas nesivystantis...kaip cia pkalusius taip...vaisius savaime pasisalina kaip per persileidima,ar ji "isvalo"?

22. May 2012, 14:54

Aš turėjus nesivystantį nėštumą, tai irgi žinau ką reiškia prarasti.

22. May 2012, 13:15

Dziaugiuosi uz tave marinukas, kad leliukas sekmingai auga 😀 Ir man teko patirti viena persileidima. Kada tau gimdyti? Man taip pat 21 savaite, as laukiuosi antro vaikelio.

20. May 2012, 07:53

na nuo persileidimo niekas manau napsaugos,jei tai yra lemta,jis ivyks...as pati isgyvenau net 2...vienas ivyko del rezus kkonflikto,o kito priezastis taip ir liko neisaiskintos...apie tai yra daug straipsniu internete...tiesa sakant persileidimas vienas is baisiausiu dalyku mano manimu ir atsigauti po jo sunku....na as isgyvenau tas dvi netektis,ir dabar mum jau 21 sav 😀 reikia svarbiausia nenuleisti ranku..

01. May 2012, 22:58

As is chatham

01. May 2012, 22:53

is kokio miesto pati esi?

01. May 2012, 19:57

Na wa net ramiau pasidare nes galwoju gi neprilakstysiu I lt😀

01. May 2012, 15:48

uk gyvenu nuo londono 40myliu lutone,gimdziau L&D hospital

01. May 2012, 15:40

as gyvenu uk jau virs 7m ir netumai ir gimdymai buvo priziureti daktaru cia.

01. May 2012, 15:25

peppa o kur pati gyweni uk?kur gimdei?

01. May 2012, 11:19

uk gydytojai geri as jau trecia gimdysiu,ir prieziura gera,jei netumas komplikuotas tada labai daug demesio skiria,tik skirtumas tarp lietuvos ir uk gydytoju pinigu gydytojui kist nereikia,ir uz nieka moket nereikia moket.
o siaip sakau is savo patirties,kol dirbau ir buvau aktyvi abu nestumai praejo puikiai,su antru nestumu i dekretines isejau 38sav.o pastojau budama namie ir ivyko persileidimas,tai mano nuomone,kaip nestumas vystysis labai priklauso ir nuo moters organizmo.

01. May 2012, 08:27

Sandrute, o kam tau čia skaityti, jei varo siaubą? Aš dažnai aplenkiu temas ar straipsnius, kurie man nepatinka ar gali sukelti nerimą. Nors ši tema nėra baisi, jei daug ko tarkim nežinai, gal kaip tik sužinosi kaip apsisaugoti.

01. May 2012, 00:26

Kaip mane gasdina tokie dalykai dar kai pasiskaitai tai iswis

30. Apr 2012, 09:32

man buvo gresiantis du kart, gulejau ligoninej.. isgulejau, klausiau gyd nurodymu ir turiu nuostabia dukryte, kuriai jau 2metukai.

30. Apr 2012, 09:20

Teisingai, silvijana, kartais ir nuo isoriniu aplinkybiu ivyksta persileidimas. Na kad ir sunkus fizinis darbas, kurio ne visoms nesciosioms gali pavykti isvengti. Kurios moters silpnesnis organizmas, net menkiausias fizinis darbas gali pakenkti, o kitos, tarkim kaimo moteriskes, dirba iprastus ukio darbus ir nieko.

29. Apr 2012, 22:26

Pritariu, mamukai, tačiau kartais būna ir nelaimingų atsitikimų, kurių buvo galima išvengti, bet gal tai irgi buvo Dievo pirštas ... ką gali žinoti. O kitos nors ir per galvas verčiasi nuo veiklų, bet išnešioja kuo puikiausiai. Čia iš tiesų kaip Dievas duos.

29. Apr 2012, 21:55

Nuo persileidimo niekasneapsaugos jeigu bus lemta jis - ivyks. O ir persileidimai ivyksta ne be priezasciu .jeigu ivyksta persieleidimas vadinasi arba uzsimezge prastai,ar ne gimdoje uzsimezge,arba kas dazniausiai buna,jeigu persileidzia moteris beveik 65 % kad vaikelis galejo gimti apsigimes,tad gamta ar Dievulis ..kuo tikit 😀 apsaugo moteris nuo dar didesniu vargeliu. Cia ne mano ismislai ,o paskaitoje ginekologe pasakojo.
Bet siaip beabejo nestumo pradzioje kuo daugiau ilsetis ,gerti vandens,klausyti ginekologu nurodymu -grieztai.O ne tai.. pasake nekelk-o keli,pasake nevaziuot dviraciu o vaziuoji bei pns.. 😀

29. Apr 2012, 20:43

priklauso nuo personalo...

29. Apr 2012, 20:38

matai gal kur papulsi wa wiena pazystama gimde neseniai tai patenkinta tai cia negali zinot manau

29. Apr 2012, 20:30

aš tai irgi kiek girdejus ,kad nieko gero UK ,o šiaip aš kaime kur mažai gimdyviu ir geresne ,jaukesne atmosfera...

29. Apr 2012, 20:22

Negazdinu, tik sakau, kad geriau apsidrausti, nes nėštumo pradžioj svarbu nekilnoti nieko sunkaus. Aš nors ir gyvenu Lt, bet bijočiau gimdyti kitur ... nežinau, gal mano toks įsitikinimas. Tarkim nei viena draugė negyrė uk medikų.

29. Apr 2012, 20:19

o lietuvoj bent kelias dienas laiko o uk mano drauge ryte pagimde vakare namo isleida...va va..o cia cekijoj 4d.mažiausiai laiko..

29. Apr 2012, 20:15

as tai nerimauju jei pastosiu galwoju kur gimdyti reiks😀ar uk ar lt geriau bet zn kaip sakant wisur wisokiu daktaru yra ir lietuwoj db kokios nesamones darosi baisu

29. Apr 2012, 20:12

prahoje pas mane pasas ne lietuviškas...šiaip aš gyvenu kaime uz prahos 45km..mažam miestely..

29. Apr 2012, 20:08

blondynaka o kur planuoji gimdyti lietuwoj ar prahoj?😀

29. Apr 2012, 20:07

na tai taip aisku jie suteikia galimybes dirbti nestukem 😀

29. Apr 2012, 20:05

ne ne as ne uk aš prahoje,bet visvien cia agenturu pilna...o šiiaip žinau jei dirbi legaliai per agentura ..pati agentura turi darbo vietu ,kurios skirtos neštukem..ta tai tikrai zinau turiu drauge uk irgi per agentura dirbo ir pastojo...tai jin buvo pastatyta ten kur lengvesnis darbas...

29. Apr 2012, 20:03

negasdink☹

← 1 2 3