Sveikos mamytes..noriu pakalbet apie tai kai vaikas savo mama vadina vardu.Ar jus tai nezeidzia?o gal jums tai patinka? Mano dukrelei 2,5m ir ji mane labai retai pavadina MAMA;) tiesiog vadina vardu.kartais pasakau kad as esu tavo mama tai jinai pasako mama ir dar varda prideda;)
Manes mano vaikai vardu nevadina abu mokinami vadint mama ir viskas.Aisku ir varda zino mano,bet kreipiasi vistiek mama.
Pas mane ir lygiai tokia pati situacija, atostogavom pas tevus, tai mane visi vardu sauke, o mazoji dabar tokio amziaus kad viska megdzioja (2m.3men.), tai kai gryzome namo tai ji visa menesi mane sauke SIGA, kartais mama pavadindavo, snekedavau su ja kad as mama o ne Siga, tai ji specialiai pagavo tai kad galima paerzinti, tai paskui nieko nesakiau ir nekreipiau demesio, tai po menesio apstojo, bet buna kad isprusta dar ir dabar mamaSiga 😃 bet nekreipiu demesio, manau isaugs greitai tai...juolab kai tokio amziaus vaikams labai kalba vystosi, ir jie daug megdzioja ir ysisavina zodziu.
kai paaugs supras kur ribos 😉
manes ir nezeidzia.jai mazei taip patogiau tai tegul ir vadina😉 tik vyras juokiasi kad tipo gal maze galvoja kad as esu jos drauge 😃 o ne mama.
Aleks, manęs nežeidžia, aš pati mokinu tarti mano vardą, bet jis sako dlima, ir sako tik tada kai nori kad ateičiau, nes neprisišaukia kai šaukia mama 😃
Sveikos mamytes..noriu pakalbet apie tai kai vaikas savo mama vadina vardu.Ar jus tai nezeidzia?o gal jums tai patinka? Mano dukrelei 2,5m ir ji mane labai retai pavadina MAMA😉 tiesiog vadina vardu.kartais pasakau kad as esu tavo mama tai jinai pasako mama ir dar varda prideda😉