Kai vaikas mamą vadina vardu

02. Jul, 06:56

Sveikos mamytes..noriu pakalbet apie tai kai vaikas savo mama vadina vardu.Ar jus tai nezeidzia?o gal jums tai patinka? Mano dukrelei 2,5m ir ji mane labai retai pavadina MAMA;) tiesiog vadina vardu.kartais pasakau kad as esu tavo mama tai jinai pasako mama ir dar varda prideda;)

liuks liuks 03. Jul 2012, 12:54

Manes mano vaikai vardu nevadina abu mokinami vadint mama ir viskas.Aisku ir varda zino mano,bet kreipiasi vistiek mama.

03. Jul 2012, 09:51

Pas mane ir lygiai tokia pati situacija, atostogavom pas tevus, tai mane visi vardu sauke, o mazoji dabar tokio amziaus kad viska megdzioja (2m.3men.), tai kai gryzome namo tai ji visa menesi mane sauke SIGA, kartais mama pavadindavo, snekedavau su ja kad as mama o ne Siga, tai ji specialiai pagavo tai kad galima paerzinti, tai paskui nieko nesakiau ir nekreipiau demesio, tai po menesio apstojo, bet buna kad isprusta dar ir dabar mamaSiga 😃 bet nekreipiu demesio, manau isaugs greitai tai...juolab kai tokio amziaus vaikams labai kalba vystosi, ir jie daug megdzioja ir ysisavina zodziu.

blogietee blogietee 02. Jul 2012, 19:30

kai paaugs supras kur ribos 😉

02. Jul 2012, 19:06

manes ir nezeidzia.jai mazei taip patogiau tai tegul ir vadina😉 tik vyras juokiasi kad tipo gal maze galvoja kad as esu jos drauge 😃 o ne mama.

blogietee blogietee 02. Jul 2012, 19:03

Aleks, manęs nežeidžia, aš pati mokinu tarti mano vardą, bet jis sako dlima, ir sako tik tada kai nori kad ateičiau, nes neprisišaukia kai šaukia mama 😃

02. Jul 2012, 18:56

Sveikos mamytes..noriu pakalbet apie tai kai vaikas savo mama vadina vardu.Ar jus tai nezeidzia?o gal jums tai patinka? Mano dukrelei 2,5m ir ji mane labai retai pavadina MAMA😉 tiesiog vadina vardu.kartais pasakau kad as esu tavo mama tai jinai pasako mama ir dar varda prideda😉