Sweikos mamytes, norejau jusu pasiteirauti , gal yra tokiu kurios turi namuose katineli? Kaip galima ji atpratinti, kad negultu i lovyte ir vezimeli, nes as 8men jau nescia, o katinas isigudrino miegot vezimelyje, o lovytej dukti. Kad ir kiek barciau neklauso manes visai.
sweikutes visos,visu pirma labai fdaiana kad tokia tema yra,anksciau nemaciau 😀 As pati auginu kalyte vardu Kira,ir ja turbut labiau myliu negu kai kuriuos zmones. Visi mane gasdina kad kudikis ir suo negali kartu buti,o as manau nesamone.Butu kaip tik didziausia klaida del to kad gimsta vaikelis atiduoti gyvuneli.Cia zmoniu klaida jei nemoka suderinti abieju dalyku,ir ipatingai jei sunelis atsirado daug anksciau.Pries tai myli buciuoji,o jau vaikui atsiradus nori atiduoti ir peiki,mano nuomone cia visiska nesamone.Reikia visada p-agalvoti ka darai.Jei kam nepatiko mano nuomone tai sorry.
Rima tai taip, su mazais narveliniais gyvuneliais nera bedu
mes katina turim irgi seriasi, bet kiek dziaugsmo Dianai teikia😀 o cia jau prasti reikalai su tuo suniu, jei ji seniau nei tave turi😃
nu man kai neislaikytu nervai, tai pasiusciau toky vyra su savo suniu i viena puse ir tikrai iseiciau 😃 nesamone jau cia kazkokia....
sveikos, mes dar prieš mažyliui gimstant įsigijome šinšilą, ir mums jokių rūpesčių, tik tiek kad dabar jau kaip mažius prieina, tai labai nukenčia gyvūnėlis, nes atima gertuvę, primeta visokių jam sausainių, agurkų ir kito maisto, kurio ji nevalgo, ir ant jos sako au au 😃
taigi viskas suprantama, as neisivaizduoju kaip su pilvuku, nes man jau 33 sav. reiketu valyti namus. anksciau budavo net ryte ir vakare valydavau viska, nes megstu tvarka, o dabar issivalai ir taip smagu, kai po penkiu minuciu visur vel nebuna plauku... 😀 gal kitas dalykas butu, jei ir tu myletum ta suny, bet dabar, jei vyras juo nesirupina ir tiek suo sukelia problemu, tikrai ieskok kazkokiu prieglaudu ar zmoniu, kurie priglaustu. vis delto i gatve ismesti irgi kazkaip nelabai....
yra prieglaudos.O kai tuoketes jis suni jau turejo?😀
nu tikrai, gaila ir suns man, kad seimininku tikruju nebeteks, bet vaikutis yra vaikutis ir jis simta kartu svarbesnis uz gyvuna. O vyras tavo, tai gerulis, kur toky radai? 😃
tai ir atiduok kam, kai vyras isvyks, jei pats nesusivokia😉
pas mus maisytas kaukazo aviganis ar kaip ten. jo plaukai blemba 10 centimetru. O ka vyras , vyras ta suni popina ir jam 10 kartu kartojau jog as su tokiu suniu vaikucio neauginsiu. O ka jis, jis , jis net negalvoja...kai jam vis tai kartoju jis tyli...o mane nervas tik ima, noris ta suni paimt is uz sprando ismest....
Vyras myli ir garbina suni, kolkas jauciu negalvoja kaip kas bus leliukui😀
salvia, o kokios cia veisles suo? musu auksaspalvis taip pat serdavosi kiekviena diena, tai puikiai suprantu ka reiskia visi plaukuoti drabuziai, plauku kamuoliai ant grindu ir t.t. tik esme, kad mes pirkom su ta mintimi, kad paauginsim bute tol, kol paaugs ir kol nebus vaiku. o ka tavo vyras sako, kad tu laukiesi ir nenori jog vaikuciui butu visokiausiu alergiju? negi jam tai ne motais??
Aciu kad man pakelet nuotaika... nes mane depresija buvo uzpuolus 😀tukstantis buckiu i zanduka jum
Tai vyrai visi kelmai 😃 vis del kazko turi su jais gincitis nes jie visi apsimeta jog geriau zino uz moteris,nors is tiesu yra mulkiai 😀 Apsimeta jog viska darys,bet tai neilgai trunka. As dabar sugalvojau strategija, mano vyras 6 savaitem isvaziuos dirbt i olandija, tai kai gris,suns neberas, ir ka jis man padarys? 😃 kai gris as jau rankoj laikysiu musu princesia , tai jis gales but su musu mazylia arba po visa klp ieskot suns gales 😃
nesupyk, bet tavo vietoj jau senai buciau tuo sunim atsikraciusi be jokio cia gasdinimo, jei jau taip seriasi😀 o jei vyras toks mulkis ir ji kartu su sunim lauk ismesciau😃 juokas ima skaitant,kai pagalvoji kokiu tik kelmu vyru nera
Selijaki , vakar gasdinau vakar gasdinau,jis man vis kartojo o kam iseini,tipo dabar suni vis sukuoja ir t.t. na bet kas isto kad ta suni sukuoja jai jam visais metu laikais,kiekviena diena SLENKA PLAUKAI. sukuok nesukaves. vaikelis net replioti negales....tai pasakiau jog jai nesugalvoja ka daryti,tai pirmadieni manes cia nebeliks. na teks ziuret ar jis stengsis ka gero padaryti. o as tikrai iseisiu...tokia jau esu,kad ka pasakau ta padarau...
dar nezinau ne vieno vyro, kuris seima, tuo labiau laukiama vaikely iskeistu i suny.... pagasdyk, pradek krautis daiktus, o po to gal staigiai pats supras savo nesamoninga poziury ir persigalvos 😀
mes auksaspalvi retriveri namuose auginom. ilgai su vyru galvojom ka daryti, kai suzinojom, kad laukiuosi, bet galiausiai nusprendem, su skaudancia sirdimi, perkelti suniuka i voljera. dabar dziaugiuosi, nes nebera plauku, kuriuos kasdien valydavau, o ir nebutu lengva su pilvuku tai daryti, vistiek greiciau pavargstu... bet didziausias argumentas buvo leliukas, nes tikrai nesinoretu kad del gyvuno prasidetu ivairios ligos, berimai ir t.t.... 😀
o tai db del suns is namu iseisi?kas per kelmas vyras, kad neina jokio kompromiso priimti?😀
o tai db del suns is namu iseisi?kas per kelmas vyras, kad neina jokio kompromiso priimti?😀
o tai ir maudosi dar?pirma kart girdziu😀
Jei ilgiau laisvėj paskraidytų,tai nespėčiau šūdukų valyt😃
Gali jei paliksi vieną su vaiku😀,bet skraido tik kartais ,kad sparnus pramankštintų ir kai vonioj maudomės,nes jam lb patinka pasitaškyt kartu,o šiaip narvelyje..
o kokia faina trijule 😃
papuga gali aki iskirsti😀 neironizuoju😉
Puikiai suprantu,bet galima apseit be ironijos😉
va maniškiai😀
cia ir yra diskusija, ad isakyt savo nuomone😀
Aišku ,kad linksmiau kai yra gyvūnas,mes nimfą auginam,kuri nei įdrėks,nei įkąs😛 Linciuke jei tavo nuomonė nesutampa su mano tai nereik čia ironizuot,visokių atvejų būna,o semukai apskritai kerštingi katinai,tai kam čia rizikuot..
visa nakty pas mus per vidury guli kaip mes taip jis, butinai galvyte reikia padet ant pagalves 😀 o kai nuejnu i toleta keliasi ir bega i kriauklyte gulasi, visur dalyvaut nori 😀