Kada planuoti antrą?

05. Feb, 08:56

mamytes,kaip manot?kada laikas planuoti antra vaikiuka?

21. Jan 2012, 11:44

na musu mazajam tik 1met ir 4men bet jau galvojame apie antra,vyras mat mergaites uzsimane😀)na visiem tai skirtingai su tuo antru planavimu.

18. Feb 2011, 16:04

Man keista mintis kad reikia ziureti kaip vaikam geriau, pvz gali buti, kad vaikas visai nenori broliu ar seseru, arba kitas gal nori dideles seimos, vaikui reikia sesiu, broliu, del to gimdysiu ir t. t. nepritariu tokioms mintims. Manau pati moteris turi paskaiciuoti savo laika, kiek jo yra sau, mokslui, darbui, vyrui, vienam vaikui, buiciai, poilsiui, pomegiams, ir taip toliau, juk para teturi 24val ji nepadides, todel reikia gerai pagalvoti, ka paaukosi atsiradus dar vienam vaikui, mazinsi demesi kitam vaikui, vyrui, pati maziau ilsesies, maziau skirsi jo sau?O jei yra baime ,kad tarp vaiku rysio nebus, tai ir nereikia to rysio tuos interesus galima igyvendinti su draugais nebutinai broliui ir sesei susikibus vaikscioti. Zodziu, mintis tokia - moteriai verta pagalvoti ar ji nori buti nescia, ar nori gimdyti, auginti maziuka vaikiuka, ar ji tures tam laiko, jegu, noro, ir jei labai to vaikiuko norisi, tuomet reikia ir gimdyti.

16. Feb 2011, 22:36

Tai va, metu skirtumas dar ne rodiklis, kaip vaikai bendraus tarpusavyje.

16. Feb 2011, 22:22

didesne itaka nei metu skirtumas dar daro tevu auklejimas ir mazylio paruosimas naujo seimos nario atejimui 😀 po metu dar nebuvau pasiruosus apie kita galvot,o va dabar jau norim 😀

15. Feb 2011, 23:55

sveikos. aš manau,kad čia kiekvienos šeimos apsisprendimo laikas ir tikrai vargu ar gali kas nors nustatyti tą laiką kada JAU arba koks skirtumas vaikams augti yra geras. turiu įvairių pavyzdžių, tarkime tarp manęs ir sesės 2 metų 1 mėnesio skritumas -ryšys stiprus,labai sutariam,daug bendraujam. o tarp pažįstamų yra 9 mėnesių ir 5dienų skirtumas ir, deja, jokio ryšio 😀
Taigi sėkmės planuojant 😉

15. Feb 2011, 23:17

Sveikutes 😀 Musu saunaiteliui 19diena sukaks puse metuku! Ir mes su vyru pasnekam, kaip butu saunu neuzilgo tureti dar viena mazyli ar mazyle 😀 As su sese - esam pametinukes, nors 2savaites bunam vienmetes. As net neisivaizduoju kokia butu buvus mano vaikyste be seses!

14. Feb 2011, 16:04

na bet as ir noriu,kad jie butu tarsi draugai uztai galvojam apie broliuka 😀

14. Feb 2011, 11:41

Labas, mamytes 😀 Juk kiekviena seima yra pati geriausia tokia, kokia ji yra. Tarp mano vaiku amziaus skirtumas bus 1 m. ir 8 men., mes taip norejom ir taip mums atrodo geriausia. O kitai seimai gal geriau kitaip... Turiu seseri, kuri uz mane jaunesne 13 metu. Nesakau, kad tarp musu visiskai nera jokio rysio, bet jis tikrai kitoks, negu su broliu, su kuriuo augom kartu (2,5 metu skirtumas). Su broliu buvom ir esam artimesni. Na bet visi dziaugiames, kad turim jaunele 😀 Tik tiek, kad ji auga praktiskai kaip vienturte, o mes su broliu pries miega pagalvemis metydavomes 😃 Rysys, turbut, yra su abiem, tik jis skiriasi.

14. Feb 2011, 11:32

gal didesnis kartais ir labiau supranta ta mazylio atejima i seima,bet kai pauga skiriasi interesai kad ir kaip aukletai.15m vaikinukas gal ir pamokins broliuka vazinet dviraciu,bet bendros veiklos nelabai tures.lb dziaugiuosi kad manasis nepavydi mano demesio,turiu krikstasuni kuris uz manaji jaunesnis metais,tai jis lb nori ji apsikabint,zaisliuku atnesa bet nepavydi kad as ji paemus,tik pats nori maziuka pamyluoti 😀 aisku,lb svarbu tevu poziuris.mano sese uz mane 3m jaunesne,mama musu neskirste,bet tetis visada pabreze kad ji maza tdl jai turiu viska leisti tai ilga laika del to nesutarem,nes pamazu ji iprato kad viskas galima ir galima sakyt per galvas lipo

13. Feb 2011, 16:07

As planuoju trecia, kai antrajam bus kazkur 1.5 metuku 😀

13. Feb 2011, 16:03

bet bent tures rysi.seses draugei 17m,jos sesei 7.ka jos gali bendrauti?mazoji sako sese einam barbem zaisti 😃 jei po metu nenori antro puikiai suprantu,bet kai po 5m,manau kazkas seimoj negerai...na nemano reikalas,bet keista 😀

13. Feb 2011, 12:29

Jeigu seima dar nepasiruosusi po metu ar daugiau tureti antra vaika, nematau cia nieko blogo. Mazas metu skirtumas negarantuoja, kad tarp vaiku bus itin stiprus rysys. Mano dukrytei 1m. 3men. bet dar tikrai negalvoju apie antra vaika. Bus laikas, bus ir antras vaikas 😀

13. Feb 2011, 12:09

na kaip sako zmogus planuoja o Dievulis juokiasi 😀 musu mazajam pusantru metuku,galvojam kad vasara jau reiketu issimti spirale ir antro gandriuko laukti 😀 nenoriu kad tarp vaiku butu didelis skirtumas,kai mano viena pazistama turi 4m vaika ir sako kad antra planuos gal dar po kokiu 4m...tai pagal mane tarp vaiku rysio nebus,jei jau esi mama turi apie vaikus galvot o ne tik apie savo gerove...vyro sesers vaikas ir 5m,o apie antra net negalvoja tipo lt neuztenka,nors istikro tikrai uztektu...oks vaizdas,kad db nebemadinga tureti kelis vaikus 😃

11. Feb 2011, 21:04

Tada, kai is tikruju norisi antro vaiko, be abejo reikia atsizvelgti i savo sveikata, finansine padeti, santykius su vyru, i savo laika ar uzteks jo dviems vaikams, geriausias skirtumas tarp vaiku 3-5 metai, ir moters organizmas per tuos du tris metus po gimdymo pilnai atsistato, nors planuok neplanaves, o gyvenimas viska savaip sudelioja😀

06. Feb 2011, 13:07

Kai esi moraliskai ir fiziskai tam pasiruosusi

06. Feb 2011, 12:03

tada kai jau ateina noras dar vienam vaikuciui 😀

05. Feb 2011, 20:56

mamytes,kaip manot?kada laikas planuoti antra vaikiuka?