Sveikos :) Man labai idomu: Ką studijuojate/ studijavote/ ketinate studijuoti? Ar patiko? Ar dirbate pagal įgytą profesiją? Pasidalinkite įspūdžiais, nuomonėmis. Aciu :)
Sveikos :) Man labai idomu: Ką studijuojate/ studijavote/ ketinate studijuoti? Ar patiko? Ar dirbate pagal įgytą profesiją? Pasidalinkite įspūdžiais, nuomonėmis. Aciu :)
Studijavau spec.pedagigika ir kuno kultura,bet dirbau soc.darbuotoja.I darba eidavau kaip i svente!!!Mamos pareigos kur kas sunkesnes : )
Ąš baiginėju specialiosios pedagoges ir logopedės specialybę. Ir man- tai labai patinka
Turiu edukologijos bakalaura, technologiju mokytojos specialybe. Siaip man prie sirdies, patinka, bet nera perspektyvi si specialybe. Jau nuo vaikystes svajojau buti darzelio aukletoja, tad tikiuosi ir gal net kiek veliau stosiu mokytis ikimokyklini ugdyma, o gal tiesiog persikvalifikuosiu. Mylimiausiais darbas butu su vaikuciais, menais😀
O as ateityje svajoju dar baigti ir psichologijos studijas... cia mano svajone is vaikystes... tikiuosi ji kada nors issipildys 😀
*dailei 😀
Studijuoju teisę, man patinka, perspektyvi sritis, bet kelią reiks skintis sunkiai . . . o šiaip labai traukė dailė, menas, anglų filologija bei lietuvių kalba, šie dalykai man artimiausi, bet teisę svajojau nuo mažumės studijuoti, svajonė iš dalies išsipildė. Bet ateity turiu utopinę svajonę daiei ir anglų kalbai . . . 😀
O as tai labai norejau studijuoti choreografija ar ka nors su sokiais susije, bet kai buvau paaugle buvau durna, bernai rupejo nebaigiau meno mokyklos , kai supratau ko noriu is tiesu buvo per velu ☹ Baigiau vadyba, seip ir nieko speciaalybe, bet neteko dirbti
turiu edukologijos bakalaura, tiksliau pedagogika 😀 pagal specialybe padirbejau apie metus...uzteko 😀 paskui administratores darbas, tai man labiau patinka...o pati geriausia darba turiu siuo metu- auginu sunu 😀
esu baigus kulinarija
esu baigus teises ir valdymo bakalaura, toliau bandau iveikti civilines teises magsitrantura. man labai idomu ir patinka.
ketinu studijuoti anglu filologija 😀
Baigusi esu lietuvių kalbos filologiją, taigi dirbu mokytoja mokykloje. Gal ir keistai gali daug kam pasirodyti, tačiau džiaugiuosi savo darbu. Niekur kitur savęs dirbančios neįsivaizduoju. Šiuo metu auginu mažylį, bet rugsėjį jau keliausiu darban😀
As baigiau soc.darba, nepatiko, istojau, nes buwau jauna ir kwaikla, pati nzn.ko norejau, poto buwo gaila mesti, pabaigiau studijas.
As baigiau viesaji administravima bei vadyba su viesojo administravimo specializacija. Dirbu projektu vadove profesinio rengimo centre. Gaila, bet tai nera nei mano svajoniu specialybe, nei mano svajoniu darbas... Noreciau ko nors, kas susije su geografija, taciau pagalvojusi, kad tai neperspektyvu, nesirinkau sios specialybes...
Baigiau žurnalistiką, dirbti pradėjau dar studijų metais. Man tai patinka, plati sfera, norėčiau ir ateityje šioje srityje likti. O dabar mano pagrindinės pareigos būti mama, mane jos taip pat džiugina 😀
baigiau reabilitacija ir slauga, dirbau pagal specialybe ligonineje, planuoju ten ir grizti. patiko studijuoti, idomu dirbti, nes to dalyku, kokie mano darbe niekur nepamatysi, o dar smagiau matyti rezultatus, tik viena karta teko labai nuliusti, nes musu darbas zmogaus (ir dar gerai zinomo)neisgelbejo
o visalaika svajojau baik fotografija, gaila kartais svajones neisipildo ☹
sveikutes, baigiau ergoterapija, nedirbu pagal specelybe, dirbu apskaitininke kompiuteriu parduotuveje 😀 o dabar praktikuojuosi buti mamyte 😀
baigiau aplinkos inžineriją, bet neteko dirbti pagal spec, nes visada svajojau apie darbą su skaičiukais 😀
Labas, baigiau finansus, o dabar tesiu magistraturos studijas kaip finansu rinkas 😀 dirbu buhaltere, darbas sunkus, bet man patinka knistis prie popieriu 😀
Sveikos 😀 Man labai idomu:
Ką studijuojate/ studijavote/ ketinate studijuoti?
Ar patiko? Ar dirbate pagal įgytą profesiją?
Pasidalinkite įspūdžiais, nuomonėmis. Aciu 😀