KĄ DARYTI KAIP UZKIETĖJA VIDURIAI?

28. Nov, 06:17

NORIU VISŲ PASITEIRAUTI ,KA JŪS DAROTE ,KAIP UŽKIETĖJA VIDURIAI?SUAUGUSIAM ŽMOGUI ?KĄ VARTOJATE ,BE VAISTUKŲ?

Lukunia9 Lukunia9 29. Nov 2013, 12:54

Labai padeda valgymas daug fruktu , bei darzoviu. Stikline vandens ant tuscio skrandio arba 1 arbat.saukstelis aliejaus.geriau alyvuogiu

29. Nov 2013, 10:37

ne man tik antra karta uzkietejo 😀bet vaistu vis nebunu pasiruosusi ,nes tokios bedos nebuve niekada,tai i ateiti apsisvieciu😀)👍

28. Nov 2013, 20:38 ingeborga8

Aš negalėčiau tiek daug iškart išgerti, bet rytais irgi geriu vandenį, bent gurkšnį, nes nuo pusės stiklinės jau pykina. Aš irgi šitą bėdą turėjau, padėjo būtent vanduo, dabar ir nėštumo metu retai pasitaiko tokių bėdų.

28. Nov 2013, 20:31 mellisa

Na man daktrae patare pries kokius 15m ,tai jau kaip teve musu rytais vandens puslitris 😃 ,buvo ir dukrai tokia pat beda pasidarius,ismokiau ir ja to paties ,susitvarke reikalas

28. Nov 2013, 20:27

Jei netruks skysčių, tai nekietetės ir viduriai. Pritariu mamytei, jog priemonių begalės, gal tiesiog reikia sau tinkamą atsirinkti 😀

28. Nov 2013, 20:27

o seniai tokia beda pas tave gyvena?

28. Nov 2013, 20:26 godytesmamyte

man po antro gimdymo buvo taip uzkieteja viduriai,maniau sprogsiu ,tai pas mama kaime buvau,vargse lakste pas babutes klausinejo ka daryti,tai ir morkas rijau,ir ta pati alieju,ir slyvu,tai kai praplisau tai ne nezianu nuo ko😃

28. Nov 2013, 20:14

👍nu apie alieju negirdejau nko😃 geras cia🤣

28. Nov 2013, 20:12

Na asmeniskai as tai jau labai senai tik akis pramerkus ant tuscio skrandzio gera puslitri vandens isgeriu ir okei,neturiu bedos,o anksciau oi kaip vargdavau,ypatingai po pirmu dvieju gimdymu,tad manau del skysciu trukumo ir kieteja viduriai,o jei tesiaisi seniai ir kasdiena ,geriau pasikonsultuot su daktaru,kai kam slyvos padeda,kaikam tarkuotos morkos,kas alieju geria😃,kas klizmutes naudoja ar zvakutes sunku kazka ir patarti