mano mazyliui kazkodel pradejo juoduoti dantukai.valau 2 kartus per diena o saldumynu tikrai negauna daug.ant dantuku uzsidejo kazkas panasaus i juodas apnasas bet jos nenusivalo.gal kuri esate su tai susidurus?
mano mazyliui kazkodel pradejo juoduoti dantukai.valau 2 kartus per diena o saldumynu tikrai negauna daug.ant dantuku uzsidejo kazkas panasaus i juodas apnasas bet jos nenusivalo.gal kuri esate su tai susidurus?
taigi buvom pas dantiste.ji apziurejusi pasake kad tai bakterija kuria turi dauguma zmoniu.NEPAVOJINGA,dantukai neisbyres ir skyluciu neatsiras kadangi tai ne karjesas.sake laukti iki 5 ar 6metu,tada dantisto kabinete juos bus galima nuvalyti.o dabar jis dar per mazas tokiai procedurai. ir dar sake dantukus valyti tik su metyne dantu pasta o ne kokia braskine.valyti 2kartus per diena vaikiska dantu pasta su 500ppm fluorido ir 2kartus per savaite(nedaugiau) su suaugusiu dantu pasta kurioje 1450ppm fluorido.suaugusiu pasta naudoti neilgiau menesi laiko.sake ju visiskai nenuvalys bet tikrai apmazins. gal kazkam pades tai 😀
Sūnėnui tie dantukai irgi nuo pat mažų dienų pajuodę, negražu, bet ką padarysi ... Bandykit kreiptis į gyd., gal ką pasakys kitaip.
manajam dar tik 2metukai ir tikrai valau jam dantukus su gera dantu pasta is vaistines.o tai neina ju nuvalyt? rytoj eisim i poliklinika.bandysiu papult pas gydytoja.man baisu kad nesugestu dantukai ☹
Sveika, mano sūnėno tokie dantukai, jam jau 7 m. ir niekas nepadėjo, sakė kad tai nuo maisto ir dantukų nevalymo, nors tikrai valosi.
atsyprasau nepastebejau ka parasiau 😃 .taigi mano mazyliui kazkodel pradejo juoduoti dantukai.valau 2 kartus per diena o saldumynu tikrai negauna daug.ant dantuku uzsidejo kazkas panasaus i juodas apnasas bet jos nenusivalo.gal kuri esate su tai susidurus?