Jojimas

11. Oct, 09:48

Sveikos mamytės. Niekur neradau tokios temos ir nežinojau prie kur ją dėti :( . Aš dabar po vaiko gimimo pradėjau gyvendinti savo seną kaip gyvenimas svajonę, t.y. išmokti joti ant žirgo. Nerealus jausmas, bet darbo taip pat labai daug. Kol kas esu visiškai žalia, bet jau galiu truputį ir šuoliais pajoti. Gal bus bendraminčių? Jei nori kas nors išmokti joti, ar tiesiog pajoti, nori man palaikyti kompaniją, tad prašom. Aš esu iš Marijampolės.

16. Feb 2012, 16:45

valio valio 😉

blogietee blogietee 12. Feb 2012, 17:20

Ačiū 😉 visa laimė be liežuvio, kas labai mėgstama mažojo, kai prašau bučiuko 😃

12. Feb 2012, 17:07

pats sauniausias bucinukas

blogietee blogietee 09. Feb 2012, 12:13

Ačiū už labai labai 😃

09. Feb 2012, 10:16

Pats geriausias buckis 😉

08. Feb 2012, 16:57

labai labai labai 😃 tikrai labai 🌷

12. Oct 2011, 19:32

Tuomet aš tik palaikyti galiu Tave visom keturiom 😉. Puikus užsiėmimas, tikra atgaiva širdžiai ir sielai 😉 . Reikia tik labai norėti, pasistengti ir tikėti 😉. Pirmyn!

11. Oct 2011, 22:53

as noreciau 😀 kaip tik nesenai apie tai galvojau kaip butu smagu ismokti. 😀 bet as is kauno ☹

11. Oct 2011, 21:48

Sveikos mamytės. Niekur neradau tokios temos ir nežinojau prie kur ją dėti ☹ .
Aš dabar po vaiko gimimo pradėjau gyvendinti savo seną kaip gyvenimas svajonę, t.y. išmokti joti ant žirgo.
Nerealus jausmas, bet darbo taip pat labai daug. Kol kas esu visiškai žalia, bet jau galiu truputį ir šuoliais pajoti.
Gal bus bendraminčių? Jei nori kas nors išmokti joti, ar tiesiog pajoti, nori man palaikyti kompaniją, tad prašom. Aš esu iš Marijampolės.