Sveikos mamytės. Niekur neradau tokios temos ir nežinojau prie kur ją dėti :( . Aš dabar po vaiko gimimo pradėjau gyvendinti savo seną kaip gyvenimas svajonę, t.y. išmokti joti ant žirgo. Nerealus jausmas, bet darbo taip pat labai daug. Kol kas esu visiškai žalia, bet jau galiu truputį ir šuoliais pajoti. Gal bus bendraminčių? Jei nori kas nors išmokti joti, ar tiesiog pajoti, nori man palaikyti kompaniją, tad prašom. Aš esu iš Marijampolės.
valio valio 😉
Ačiū 😉 visa laimė be liežuvio, kas labai mėgstama mažojo, kai prašau bučiuko 😃
pats sauniausias bucinukas
Ačiū už labai labai 😃
Pats geriausias buckis 😉
labai labai labai 😃 tikrai labai 🌷
Tuomet aš tik palaikyti galiu Tave visom keturiom 😉. Puikus užsiėmimas, tikra atgaiva širdžiai ir sielai 😉 . Reikia tik labai norėti, pasistengti ir tikėti 😉. Pirmyn!
as noreciau 😀 kaip tik nesenai apie tai galvojau kaip butu smagu ismokti. 😀 bet as is kauno ☹
Sveikos mamytės. Niekur neradau tokios temos ir nežinojau prie kur ją dėti ☹ .
Aš dabar po vaiko gimimo pradėjau gyvendinti savo seną kaip gyvenimas svajonę, t.y. išmokti joti ant žirgo.
Nerealus jausmas, bet darbo taip pat labai daug. Kol kas esu visiškai žalia, bet jau galiu truputį ir šuoliais pajoti.
Gal bus bendraminčių? Jei nori kas nors išmokti joti, ar tiesiog pajoti, nori man palaikyti kompaniją, tad prašom. Aš esu iš Marijampolės.